Enam Staf Pasar Raya Walmart Maut Ditembak Pengurus


2022-11-24 | By harakahdaily | 3 Hits

CHESAPEAKE Virginia Sekurangkurangnya enam staf di sebuah kedai di Walmart Inc WMTN yang berada di bilik rehat pasar raya berkenaan maut apabila diserang dengan tembakan secara rambang oleh pengurus mereka Jurucakap polis Leo Kosinki berkata pihaknya telah menerima laporan mengenai insiden itu pada Rabu 23 Nov kirakira jam 10 malam waktu tempatan dan ketika tiba di lokasi kejadian mereka menemui sejumlah mangsa yang meninggal dunia lapor CNN Kosinki turut memberitahu suspek dikenali sebagai Andre Bing 31 telah bekerja di pa >>READ MORE

ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imageUlama PAS: Kenapa dakwaan PH terima dana asing tak disiasat?
Wed, 07 Dec 2022 12:02 | Hits : 6 | MY

Dewan Ulama PAS membangkitkan perkara itu susulan dakwaan PN menerima dana pilihan raya dari syarikat judi...

no imageBeza usia 33 tahun, wanita tak kisah bersuamikan pemotong rumput
Wed, 07 Dec 2022 10:02 | Hits : 2 | MY

Jodoh dan pertemuan itu adalah semua ketentuan Allah Tua atau muda perbezaan usia bukanlah satu penghalang buat pasangan untuk membina mahligai bersama Apa yang lebih penting adalah hati dan penerimaan kekurangan dan kelebihan pasangan bagi memastikan rumah tangga kekal bahagia hingga ke syurga Perbezaan usia 33 tahun Menerusi hantaran yang dimuat naik oleh seorang wanita 8230 The post Be...

no imageJangan main-main dengan Anwar, para menteri harus sama pantas sepertinya
Wed, 07 Dec 2022 11:00 | Hits : 1 | MY

Anwar Ibrahim sudah berusia 75 tahun tetapi tenaga dan kecergasannya seperti tidak pernah tua Melihatnya berjalan saja pun sudah ternampak aura segar dan cergas beliau di sebalik usianya yang bukan lagi muda itu Ketika kempen PRU15 barubaru ini...

no imagePatutlah Selalu Sakit..- Ini Simptom, Punca & Senaman Ringkas Untuk Anda Yang Selalu Sakit Lut
Wed, 07 Dec 2022 10:02 | Hits : 2 | MY

Tidak menghairankan bahawa ramai di antara kita telah mengalami sakit lutut sendiri atau mendengar seseorang mengadu mengenainya Lagipun ia adalah aduan biasa yang memberi kesan kepada orangorang dari semua peringkat umur terutamanya orang tua Sakit pada lutut berpunca pada struktur dibahagian lutut itu sendiri sama ada ligament tisu rawan tulang tendon atau otot disekelilingnya Baca jug...

no imageTular kembali skandal Bernas dikaitkan dengan Shahidan, Mahathir
Wed, 07 Dec 2022 02:34 | Hits : 7 | MY

Hari ni aku nak kelentong sikit pasal BERNAS ni Ramai budakbudak yang baru nak up ni masa Bernas ditubuhkan depa pun tak lahir lagi Kat sekolah pun tak ada modul Bernas ni dalam mata pelajaran sejarahSebelum tahun 1996 Bernas dikenali sebagai Lembaga Padi Negara LPN Ini adalah di antara agensi kerajaan yang buat duit dengan turnover hampir RM2 bilion ringgit dan keuntungan sekitar RM80 j...

no imagePU Azman didakwa lagi amang seksual, kelucahan melampau
Wed, 07 Dec 2022 06:04 | Hits : 7 | MY

KLANG Penceramah selebriti Pencetus Ummah PU Azman didakwa lagi atas tiga pertuduhan amang seksual dan satu kelucahan melampau terhadap tiga remaja lelaki di dua mahkamah berasingan di sini hari iniPU Azman atau nama sebenarnya Azman Syah Alias 41 bagaimanapun mengaku tidak bersalah atas semua pertuduhan itu di Mahkamah Sesyen dan Majistret ituDi hadapan Hakim Syafeera Mohd Said tertu...

no imageTop 10 Scary Rooms You Were Never Meant To Find
Wed, 07 Dec 2022 00:30 | Hits : 23 | MY

Top 10 Scary Rooms You Were Never Meant To Find Subscribe To Most Amazing Top 10 httpbitly2Ibyk6i Subscribe To Most Amazing Top 10 Espaol httpsbitly3PdJidd Most Recent Videos httpswwwyoutubecomwa tchvPj2rni0BfKoampli stUUBINYCmwE29fBXCp...

no imageElden Ring Colosseum Update Rolls Out Today, 7 December
Wed, 07 Dec 2022 05:35 | Hits : 7 | MY

The Soulsborne games have always had some sort of PvP mechanic in the form of invasions where a player enters another8217s instance to find and duel them This activity has a dedicated following across most of the FromSoftware games including the latest entry Elden Ring This new game is also adding a free update that caters solely to this crowd fittingly called the Colosseum update This di...

no imageYupSurprise, Doakan Kami, Pegang Perut Nampak Baby Bump, Dynas Mokhtar Hamil Anak Ke-4?
Wed, 07 Dec 2022 10:04 | Hits : 2 | MY

Tindakan pelakon Dynas Mokhtar memuat naik sepotong video di Instagram pada Selasa nyata telah menarik perhatian ramai pihak Menerusi video yang memaparkan momenmomennya bersama keluarga itu Dynas turut menyelitkan videonya yang sedang memegang baby bump Perkongsian tersebut ternyata telah menimbulkan tanda tanya dikalangan netizen Malah di ruangan kapsyen juga Dynas seakan mengiayakan s...

no imageSeleksi Jenis Sambal Yang Sedap & Mudah Disediakan
Wed, 07 Dec 2022 10:35 | Hits : 7 | MY

Orang kita memang cukup suka padankan hidangan lauk pauk dengan sambal Segala jenis sambal ada namun yang paling popular ialah sambal belacanKali ini Rasa kongsikan seleksi jenis sambal yang ada dan mudah disediakan hasil daripada perkongsian Kak Zu Memang nampak sedapnbspSAMBAL GESEK NEGERI SEMBILANBAHANBAHAN30 biji cili burung kampung4 biji cili api merah beli online di sini cawan ...



Website Online Counter