Pegaga: Rahsia Rejuvenasi Keremajaan Berkekalan


2021-04-07 | By majalahsains | 22 Hits

Oleh Prof Madya Dr Azwan Mat Lazim 38 Mariam Zainal Fakulti Sains 38 Teknologi Universiti Kebangsaan Malaysia 160 160 Memiliki kulit yang sihat cantik dan tiada kedutan menjadi idaman setiap manusia terutama golongan wanita Malah kulit mulus yang berseri menjadi lambang keanggunan seorang individu Namun begitu disebabkan oleh faktor usia keanjalan dan keelastikan kulit 8230 The post Pegaga Rahsia Rejuvenasi Keremajaan Berkekalan first appeared on MajalahSains >>READ MORE


ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imageRahsia Kuali Murah Tidak Melekat Bila Memasak Guna Teknik Bakar, Geng Suri Wajib Cuba!
Wed, 21 Apr 2021 18:00 | Hits : 12 | MY

Memandangkan cabaran hidup kini semuanya inginkan mudah dan cepat ratarata suri rumah mengatakan bahawa mereka lebih suka menggunakan kuali jenis tidak melekat atau non stick pan ketika memasak Tidak dinafikan bahawa ia memiliki pemanasan yang sekata d...

no imageSave Ralph, Seekor Arnab Pecahkan Rahsia Gelap Produk Kosmetik Yang Tragis
Wed, 21 Apr 2021 05:31 | Hits : 15 | MY

Barubaru ini tular perkongsian video di laman sosial Tiktok dengan hashtag Save Ralph yang memaparkan kegiatan merosakkan dan membuang cecair alatan kosmetik Difahamkan video itu adalah untuk membuka mata kepada pengguna kosmetik agar berhenti menggunakan kosmetik yang mengandungi ujian ke atas haiwan Dalam sekelip mata video berdurasi 18 saat itu menjadi tular di Tiktok dan 8230 The pos...

no imageLive : Rahsia Tomyam sedap macam kedai siam!!
Tue, 20 Apr 2021 11:00 | Hits : 15 | MY

Live Rahsia Tomyam sedap macam kedai siam Nak tahu ape rahsia dia Jom serbuuuuu jangan lupa share okey...

no imageBORAK SINI HABIS SINI BERSAMA HAFIZ NASSIR: RAHSIA KEJAYAAN DIVA SCARF, CLUBHOUSE & AKADEMI COME
Sat, 17 Apr 2021 21:30 | Hits : 15 | MY

You can also follow me here Portal httpswwwbudieycom IG httpsinstagramcombudiey Twitter httptwittercombudiey Facebook httpfacebookcomBudieyDotCom Youtube httpyoutubecombudieychannel Vlog httpswwwyoutubecomchannel...

no imageBekas kakitangan perkhidmatan awam didakwa di bawah Akta Rahsia Rasmi; bocorkan jumlah kes COVID-19
Tue, 13 Apr 2021 18:00 | Hits : 17 | MY

SINGAPURA Seorang bekas kakitangan awam berusia 36 tahun akan didakwa di bawah Akta Rahsia Rasmi pada Rabu 14 Apr setelah disyaki membocorkan jumlah kes harian COVID19 di Singapura sebelum perangkaannya didedahkan secara rasmi Wanita itu juga akan...

no imageApa Rahsia Artis Korea Cantik? Takkanlah Semua Buat Aesthetic Surgery Dekat Sana?
Mon, 12 Apr 2021 14:30 | Hits : 13 | MY

Kami perhatikan ramai yang sudah mula buat segala persiapan untuk sambut bulan Ramadan dan Hari Raya Aidilfitri tahun ni Apapun dalam banyakbanyak persiapan yang kita perlu buat penjagaan kulit muka juga kena ambil perhatian tau Korang mesti nak cant...

no imagePeliik Tunang bagitau dia kerja kilang, walhal dia kerja oil dan gas offshore. Akhirnya dia buka rah
Sun, 11 Apr 2021 21:30 | Hits : 27 | MY

gambar sekadar hiasan Salam semua Sekarang memang banyak pengakuan tentang portal cari jodoh di baitul jannah Aku pun nak share pengalaman saya sebagai perempuan yang menggunakan laman Web mencari jodoh ini iaitu baitul Muslim Aku tak pernah ada akau...

no imageResepi Rahsia Itik Salad!
Sun, 11 Apr 2021 11:00 | Hits : 16 | MY

Kali ini Kapten AA nak masak Resepi Rahsia iaitu Itik Salad Menu ni sangat simple dan senang nak masak Lagilagi buat yang tercaricari menu sihat untuk diet Resepi rahsia dari Kapten AA ni anda patut try okay Memang power daging itik combo dengan s...

no imageNik Abduh: Intip perbualan, dedah rahsia itu kerja syaitan
Sat, 10 Apr 2021 12:00 | Hits : 11 | MY

Saya tidak tahu jika benarlah intipan audio perbualan ZahidAnwar itu siapakah dalang intipan tersebut Jika dia individu dia menanggung dosa katanya...

no imageKota Atlantis dan Rahsia Tersembunyi
Sat, 10 Apr 2021 10:01 | Hits : 18 | MY

Apakah rahsia yang tersembunyi disebalik kota lagenda ini Apa yang telah berlaku dengan Atlantis sebenarnya Richat Structure merupakan satu bulatan yang terbentuk di padang pasir dalam negara Mauritania Lebih dikenali sebagai Eye of Sahara kerana bentuknya yang menyerupai mata dan boleh dilihat dari angkasa lepas Bukti ini menunjukkan bahawa Eye of Sahara sememangnya besar Richat 8230 Th...



Website Online Counter