Pelajar Makan Bersila Tanpa Alas, Jpn Siasat Sekolah Tak Ada 'common Sense'


2022-05-23 | By kelimerah | 19 Hits

nbspSejak semalam tular beberapa keping menyaksikan suasana jamuan makan di sebuah sekolah yang tidak dinyatakan namanyaDalam perkongsian itu kelihatan para pelajar dibiarkan makan bersila di lantai tanpa alas sementara barisan guru dan tetamu kenamaan pula selesa menjamu selera di atas meja dan kerusi yang disediakanJPN siasat sekolah biarkan pelajar makan tanpa alasSelepas hantaran tersebut menjadi perdebatan dalam kalangan orang ramai Jabatan Pendidikan Negeri JPN diminta menjalankan siasatan ke atas sekolah terbabitBagaimanapun menur >>READ MORE

ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imageKita ni pendosa, cukup-cukuplah. Kita perbaiki diri kita -Mak Wan Latah
Mon, 27 Jun 2022 03:02 | Hits : 2 | MY

Sejak semalam beberapa pendedahan daripada bekas pengurus peribadi Mak Wan Latah berkenaan sikap pelakon itu telah mengejutkan ramai pihak Mana tidaknya video yang dikongsikan di aplikasi TikTok officialamell77 telah menunjukan beberapa tindakan Mak Wan Latah yang didakwa agak mencurigakan lebihlebih lagi ia seakan satu ritual yang dianggap syirik Tak hanya itu bekas pengurus peribadi Mak ...

no imageIsrael sedang giat menggali lubang di sekitar Masjid al-Aqsa
Mon, 27 Jun 2022 03:03 | Hits : 8 | MY

Israel dilaporkan sedang giat melakukan kerjakerja penggalian yang mencurigakan di sekitar Masjid alAqsa Menurut Majlis Wakaf Islam Hal Ehwal dan Tanah Suci kerjakerja penggalian itu sedang dijalankan di kawasan bersebelahan dengan kawasan luar Masjid alAqsa oleh agensi antikuiti Israel dan kumpulan pendatang haram YahudinbspSekumpulan pekerja dengan jentolak dan peralatan penggali beke...

no imageBantuan BKM cecah RM8.2 bilion, tertinggi berbanding BR1M, BSH - Zafrul
Mon, 27 Jun 2022 05:01 | Hits : 2 | MY

BKM Fasa 2 dibayar secara berperingkat kepada penerima yang layak bermula hari ini 27 Jun maklum menteri kewangan...

no imageTerj4h Rumah SkandaI Suami, Wanita Pksa Selak Kain Nak Tengok Perut H4mil Anak Luar Nikah
Mon, 27 Jun 2022 03:02 | Hits : 5 | MY

Kian menjadijadi isu suami curang yang didedahkan di media sosial Ada yang beranggapan bahawa perkara tersebut membuka a1b namun ada juga yang bersetuju bahawa ianya mampu memberi pengajaran kepada sesetengah pihak Terkini tuIar satu video seorang wanita menerj4h masuk ke sar4ng tempat suami dan perempuan simpanan sering berduaduaan Diarah tunjuk perut Menerusi satu video yang dimuat nai...

no image'Rosaklah budak tadika, kecik-kecik dah diajar buat camni' - Netizen selar guru tadika jadikan murid
Mon, 27 Jun 2022 04:00 | Hits : 7 | MY

Video viral di media sosialTidak dinafikan kini media sosial merupakan satu platform yang penting dalam kehidupan masyarakat Melalui platform ini masyarakat mudah mendapat info terkini hanya di hujung jari Namun demikian media sosial ini juga memberik...

no imageGejala rasuah di Malaysia semakin berleluasa, ibu bapa perlu didik anak perangi rasuah dengan didika
Mon, 27 Jun 2022 03:03 | Hits : 8 | MY

Saban hari kita disajikan dengan beritaberita tentang kes rasuah Rasuah merupakan satu kegiatan yang sangat menyalahi undangundang Kegiatan haram ini bukan sahaja berlaku dalam kalangan orang yang berkepentinganmalaha n di peringkat bawahan juga terdapat kes yang dilaporkannbsp Apabila dikaburi dengan pangkat dan wang ringgit manusia mudah lupa dimana dia berpijak Namun begitu apakah ele...

no imageNanti Masa Nikah, Saya Bersedia Kongsi Identiti Bakal Suami, Sharifah Amani Bertunang 24 Jun Lal
Mon, 27 Jun 2022 03:02 | Hits : 6 | MY

Aktres Sharifah Amani akhirnya mendedahkan dirinya sudah menjadi tunangan orang Adik kepada Sharifah Aleya itu melangsungkan pertunangan dengan lelaki pilihan hatinya pada 24 Jun lalu di kediaman keluarga di Kuala Lumpur Menerusi hantaran di Instagram Amani turut berkongsi sekeping gambar yang memaparkan cincin di jari manis sekali gus wajah mengesahkan mengenai status terkini dirinya Malah ...

no imageAt Least Aku Tak Acah Suci! Bekas PA Dah Tak Boleh Diam Diri, Dakwa Mak Wan Latah Selalu Buat Ri
Mon, 27 Jun 2022 04:00 | Hits : 7 | MY

Kembali menjadi topik bualan orang ramai di media sosial setelah tularnya satu video yang dimuatnaik oleh bekas pembantu peribadi yang mendakwa perangai sebenar pelakon veteran Mak Wan Latah Melalui video yang dimuat naik di platform TikTok itu wanita y...

no imageTak Masuk Akal! Netizen Terkejut Ada Upah Potong Ayam, Siap Ikut Kilo
Mon, 27 Jun 2022 04:00 | Hits : 6 | MY

Kenaikan harga barang terutamanya barang basah di negara ini sememangnya menimbulkan perasaan gusar di dalam hati kalangan rakyat Malaysia Walaupun kerajaan mempunyai sebab tersendiri untuk menaikkan harga barang cara ini dianggap membebankan rakyat Di...

no imageJaga-jaga! Muat naik sedutan Mat Kilau Kebangkitan Pahlawan. Syamsul Yusof mahu ambil tindakan !
Mon, 27 Jun 2022 00:30 | Hits : 11 | MY

Umum mengetahui Filem arahan Syamsul Yusof amp8220Mat Kilau Kebangkitan Pahlawanamp8221 telah mencapai kutipan 11 Juta pada hari ke 4 tayangannya dan kutipan akan terus meningkat sehingga ke akhir tayangannya Sehubungan itu ini 4maran kepada semua te...



Website Online Counter