Pemandu Wanita Sebabkan Kematian Anggota Tentera Dipenjara 6 Tahun Dan Denda RM8,000 Selepas Mengaku Bersalah


Pemandu Wanita Sebabkan Kematian Anggota Tentera Dipenjara 6 Tahun Dan Denda RM8,000 Selepas Mengaku Bersalah

Fri, 16 Oct 2020 | By thetrendingnow | 22 Hits

JOHOR BAHRU 15 Okt Bernama Pemandu wanita yang menyebabkan kematian seorang anggota tentera dalam kemalangan dekat Plaza Pelangi di sini Sabtu lalu dijatuhi hukuman penjara enam tahun denda RM8000 oleh Mahkamah Majistret di sini hari ini atas kesalahan memandu di bawah pengaruh dadahMajistret Suhaila Shafiuddin membuat keputusan tersebut selepas tertuduh 23 mengaku bersalah terhadap pertuduhan yang dibacakan terhadapnyaSuhaila turut memerintahkan tertuduh agar dipenjara enam bulan lagi jika gagal membayar denda berkenaan selain hilang k >>READ MORE



ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imageObses mahu nampak macam Barbie, pemuda sedih tiada wanita sudi bercinta
Thu, 22 Oct 2020 01:01 | Hits : 14 | MY

Seorang lelaki telah menghabiskan 15000 pound untuk kelihatan seperti Barbie mengatakan penampilan terbarunya membuatkan segelintir wanita tidak tertarik kepada dirinyaLelaki tersebut Honza ima memakai pakaian lelaki ketika bekerja dan tertarik kepada wanita tetapi lebih suka tampil feminin dengan bulu mata palsu kasut tumit tinggi dan rambut palsuNamun pemuda berusia 26 tahun itu mengat...

no imageAaron Aziz kena sound dengan isteri, kantoi komen sayang di IG wanita lain
Thu, 22 Oct 2020 01:01 | Hits : 10 | MY

Barubaru ini pelakon kacak Datuk Aaron Aziz dan isterinya menjadi bualan ramai selepas aktor tersebut dikatakan telah memberi komen dengan panggilan sayang di ruangan Instagram wanita lainKomen tersebut telah mencuri tumpuan netizen sebelum memaklumkan kepada isteri Aaron iaitu Datin Diyana Halik menerusi tag di InstagramMenerusi sebuah posting Diyana pula isteri kepada pelakon filem KL Ga...

no imageUQASHA TERLEPAS MENGAKU PERGI KURSUS KAHWIN DENGAN KAMAL ADLI?: "KURSUS JE.."
Wed, 21 Oct 2020 19:02 | Hits : 10 | MY

Pengarah dan pelakon Michael Ang menerusi laman Instagram miliknya telah memuat naik satu lagi video yang meminta pelakon Kamal Adli dan Uqasha Senrose bersumpah sama ada mereka benarbenar mengikuti kursus kahwin atau tidakltlt BERITA amp GAMBAR SELANJUTNYA SILA KLIK gtgtsource UQASHA TERLEPAS MENGAKU PERGI KURSUS KAHWIN DENGAN KAMAL ADLI KURSUS JE Booking Bilik Hotel Dengan H...

no imageArtis Wanita Ditahan Akibat Berbasikal Rentas Negeri
Wed, 21 Oct 2020 19:02 | Hits : 23 | MY

M Update 21102020 Tindakan seorang pelakon wanita bersama rakannya berbasikal merentasi sempadan di Jalan Gombak Lama ke arah Genting Sempah pada 18 Oktober lalu mengundang padah apabila mereka ditahan polis semalamPihaknya menerima maklumat berhubung kejadian itu apabila melihat hantaran dimuat naik artis wanita terbabit di akaun Instagram pada 314 petang semalamKami melihat ada satu g...

no imageWanita mengaku, upah adik untuk bunuh suami buta sebab kemaruk harta
Wed, 21 Oct 2020 19:01 | Hits : 10 | MY

Hanya disebabkan harta seorang wanita sanggup merancang pembunuhan suaminya sendiri yang merupakan golongan cacat penglihatan pada 1 Oktober laluBerdasarkan laporan Kosmo Online wanita berusia 45 tahun itu telah mengupah adik lelakinya untuk datang ke rumah mereka di Jalan Jati Kampung Sungai Chua untuk membunuh mangsaSuspek merupakan isteri pertama pada awalnya cuba mengaburi pihak polis d...

no image4 lelaki mabuk halang anggota jalankan tugas dihadap ke mahkamah tetapi, semua tertuduh tak faham pe
Wed, 21 Oct 2020 07:01 | Hits : 14 | MY

Empat lelaki yang terbabit dalam video viral di mana dua daripadanya memaki hamun anggota polis dihadapkan ke Mahkamah Majistret Slim River di atas pertuduhan menghalang penjawat awam menjalankan tugasnbspPertuduhan dibacakan dalam Bahasa Melayu namun tertuduh P Panneerselvan 32 S Vijandran 41 A Sivakumar 28 dan R Durai Raaj 25 tidak memahami pertuduhan tersebutnbspBerdasarkan pert...

no imageLelaki pukul anggota bomba dipenjara 6 bulan, denda RM6,000
Wed, 21 Oct 2020 07:01 | Hits : 20 | MY

Lelaki yang menumbuk anggota bomba ketika sedang memadam kebakaran pada keretanya beberapa hari lalu dijatuhkan hukuman penjara enam bulan dan denda RM6000 di dua Mahkamah Majistret Kajang hari iniBagi pertuduhan pertama Majistret Muhammad Noor Firdaus Rosli menjatuhkan hukuman itu selepas tertuduh Kan Hong Kit 33 mengaku bersalah sengaja memukul anggota bomba Alfred Rudy Anak Tungku 26...

no imageRemaja kelar leher bapanya selepas ditegur main PUBG terlalu lama, sebelum kelar leher sendiri
Wed, 21 Oct 2020 07:01 | Hits : 18 | MY

Seorang remaja lelaki menyerang bapanya dengan pisau sehingga mengalami kecederaan setelah dia meminta anaknya untuk tidak bermain PUBG terlalu lamanbspRemaja itu kemudian turut mencederakan dirinya menggunakan pisau tersebut Dua beranak itu dikejarkan ke hospital untuk mendapatkan rawatanRemaja lelaki terbabit yang dikenali sebagai Amir menyerang bapanya Irfan selepas dia meminta anaknya b...

no imageBudak 8 tahun mati selepas dipaksa lompat trampolin tanpa henti ketika cuaca panas terik
Wed, 21 Oct 2020 07:01 | Hits : 18 | MY

Polis Odessa Texas menahan sepasang suami isteri kerana didakwa membunuh seorang kanakkanak perempuan berusia 8 tahun pada Ogos lalunbspDaniel Schwarz 44 dan isterinya Ashley Schwarz 34 merupakan penjaga kepada Jaylin 8 didakwa atas pertuduhan membunuhnbspMenurut Jabatan Polis Odessa pada hari kejadian pihaknya menerima panggilan dari paramedik yang membuat panggilan dari rumah pa...

no image'Dah kena Covid-19 pun masih tak sedar diri ke?' - Semua banduan positif Covid-19 buat ganggu seksua
Wed, 21 Oct 2020 07:01 | Hits : 14 | MY

Petugas kesihatan wanita yang merawat banduan positif Covid19 di Hospital Sultanah Bahiyah HSB mendakwa mereka telah diganggu secara seksual oleh banduan ketika sedang menjalankan tugasnbspPengerusi Jawatankuasa Kesihatan dan Kerajaan Tempatan Kedah Datuk Dr Mohd Hayati Othman berkata kesemua banduan yang positif Covid19 yang dirawat di HSB dan Penjara Alor Setar akan dipindahkan ke Pusa...


Senarai Hotel Wajib Dikunjungi Cuti Sekolah
Wed, 21 Oct 2020 07:01 | Hits : 262 | MY


Website Online Counter