Penganalisis: Nik Abduh, Khairuddin Dan Zuhdi Dilantik Untuk Elak Perpecahan


2021-11-26 | By malaysiakini | 12 Hits

Jika tidak tiga pemimpin kanan itu akan dianggap terpinggir dari kumpulan utama dan akhirnya meluaskan lagi jurang perbezaan pandangan dalam PAS >>READ MORE

ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imagePN hasrat tanding di semua kerusi di Pahang pada PRU15
Sun, 28 Nov 2021 01:31 | Hits : 7 | MY

Saifuddin berkata perbincangan mengenai pengagihan kerusi antara parti dalam PN iaitu Bersatu PAS dan Gerakan sudah diadakan di peringkat awal...

no imageS4kit mata tengok peti sejuk banyak khazanah, mak tak ada di rumah ayah beri lampu hijau berdeb4r
Sun, 28 Nov 2021 05:00 | Hits : 9 | MY

MEMANG menjadi kelaziman para ibu khususnya yang tergolong dalam kumpulan warga emas mempunyai tabiat suka menyimpan atau mengumpul baranganSungguhpun barangan tersebut tidak digunakan atau dimakan namun alasan yang digunakan selalunya kerana sayang atau tidak mahu membazirBegitu juga kisahnya dengan ibu kepada wanita ini yang mempunyai tabiat sama sehingga peti sejuknya dipenuhi pelbagai je...

no imageHubungan Kim Kardashian Dan Pete Davidson Semakin Akrab, Kanye West Nak Rujuk Semula
Sun, 28 Nov 2021 04:00 | Hits : 12 | MY

Sering dilihat menghabiskan waktu terluang bersama hubungan bintang Hollywood terkenal Kim Kardashian dan Pete Davidson nampaknya sudah semakin akrab Seperti yang diambil oleh pihak mStar di portal beritaENews pasangan ini terlihat sedang keluar dari...

no imageNational Unity Action Plan, Kami@Pelan Perpaduan Keluarga Malaysia based on views of grassroots Ha
Sun, 28 Nov 2021 11:00 | Hits : 6 | MY

Prime Minister Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob reading through the National Unity Action Plan 20212030 and KamiPelan Perpaduan Keluarga Malaysia 20212025 book during the launching ceremony at Kuala Lumpur Convention Centre today Also seen is National U...

no imagePBDS Baru to contest in Telang Usan, candidate yet to be announced
Sun, 28 Nov 2021 00:30 | Hits : 11 | MY

Bobby William MIRI Nov 28 Parti Bansa Dayak Sarawak Baru PBDSB will be joining the fray for Telang Usan seat in the 12th State Election said its president Bobby William Bobby in an interview with The Borneo Post here yesterday said the candidate fo...

no image[VIDEO] Mungkin Dia Miskin Harta, Tapi kaya dgn jiwa Niat Baik Pemuda Ini Buat Ramai Teruja
Sun, 28 Nov 2021 07:00 | Hits : 9 | MY

Berbuat baik sesama makhluk itulah yang dituntut oleh agama kita dan sejak kecil kita diajar oleh ibu bapa dan guru2 kita supaya tidak menganiaya mana2 makhluk di muka bumi ini Setiap makhluk mempunyai kepentingan masing2 kepada kitaKucing merupakan salah satu jenis haiwan yang perlu diberi keutamaan kerana kucing adalah kawan yang baik kepada manusia Kebanyakan kita semua tidak kira jantina a...

no imageGuan Eng: Will Nanta resign if he cant control the rising price of vegetables?
Sun, 28 Nov 2021 07:30 | Hits : 9 | MY

Lim said Nanta had promised to sort out the pricing issue by December 9 but questioned what the minister would do if he cant reverse the increase in prices of vegetables amp8211 Bernama photo KUALA LUMPUR Nov 28 Opposition lawmaker Lim Guan Eng is wo...

no image40 longhouse chiefs want Sikie renominated as GPS candidate for Kakus
Sun, 28 Nov 2021 04:00 | Hits : 10 | MY

The chieftains showing their undivided support for Sikie to defend the Kakus seat in the 12th state election BINTULU Nov 28 Kakus incumbent Datuk John Sikie Tayai has received a strong backing from about 40 longhouse chiefs in Kakus area under the Muk...

no imageTiket Ke Sarawak Mahal Macam Pergi London? Ini Penjelasan Airasia
Sun, 28 Nov 2021 03:00 | Hits : 11 | MY

Harga tiket ke negeri Sarawak pada bulan Disember dilaporkan begitu mahal sehingga pengguna laman media sosial menyamakannya dengan kos penerbangan untuk ke London Kekecewaan terhadap harga tiket mahal itu dikongsikan penyanyi dan penari kebudayaan Alena Murang yang berasa kecewa dengan tindakan segelintir syarikat penerbangan mengambil kesempatan menaikkan harga tiket untuk ke negeri kelahira...

no imagePersiapan untuk anak di masa depan kot Pengantin Nerv0us Tersasul Sebut Peralatan Sekolah Se
Sun, 28 Nov 2021 07:00 | Hits : 11 | MY

Perasaan nerv0us atau gementar mungkin merupakan antara perasaan yang tak asing bagi manamana pasangan yang akan mendirikan rumah tangga Macammacam benda nak kena fikir lepas tu kalau boleh nak pastikan semua benda perfect lagi Fuhhh Lain macam tekananKali ini min nak kongsikan ins1den di sebuah majlis perkahwinan yang tular di media sosial Indonesia barubaru ini kerana adegan spontan da...



Website Online Counter