Oic Perlu Perubahan Drastik Demi Masa Depan Ummah Dan Islam


2021-06-11 | By harakahdaily | 8 Hits

KEMUSNAHAN yang melanda Semenanjung Gaza barubaru ini akibat serangan bertali arus selama 11 hari oleh tentera rejim zionis Israel hingga menyebabkan lebih 200 nyawa terkorban dan 2000 yang cedera sebenarnya telah menyedarkan banyak pihak barubaru ini akan keadaan sebenarnya yang berlaku di Palestin terutamanya di Semenanjung GazaIa juga sebenarnya telah membuka pekung rejim zionis Israel selama ini yang telah berpurapura kepada seluruh dunia bahawa negara haram Israel dan pendatang haram Yahudi adalah mangsa kepada keganasan dan kekejaman peju >>READ MORE


ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imageResipi Nasi Air Asli Dari Terengganu, Ubati Rindu Di Kampung
Sat, 12 Jun 2021 14:01 | Hits : 5 | MY

Siapa di sini rindu sangat nak makan makanan yang ada di kampung Rasa rindu yang dah tertanggung sangat Nak rentas negeri memang tak boleh jadi jom kita buat sendiri ikut resipi WanShila Wan HasanMenurut WanShila setiap kali dia balik kampung di Besut dua makanan popular yang sering masuk dalam wishlist ialah mee celup dan nasi air Resipi mee celup dah selalu buat tapi nasi air belum pern...

no imageSedang dikesan Wisma Putra, Ebit Lew update foto terkini selepas lama menyepi
Sat, 12 Jun 2021 03:30 | Hits : 18 | MY

Pendakwah popular Ustaz Ebit Lew tampil memuat naik sekeping gambar di laman Instagram selepas hampir tiga minggu tidak mengemas kini sebarang perkembangan ketika berada di luar negaraTindakan itu dilakukan beberapa jam selepas berita mengenai dirinya yang sedang dikesan Wisma Putra disiarkan melalui portal Sinar HarianMenerusi posting tersebut Ebit atau nama penuhnya Ebit Irawan Ibrahim Lew m...

no imageMengkhianati Negara Sendiri....
Sat, 12 Jun 2021 12:00 | Hits : 6 | MY

Sindiket palsu MyKad dibantu kakitangan jabatan kata KP JPNPETALING JAYA Jabatan Pendaftaran Negara JPN mengenal pasti rangkaian sindiket pemalsuan MyKad turut mendapat bantuan kakitangan agensi itu bagi membekalkan kad pengenalan asli Ketua Pengarahnya Ruslin Jusoh berkata itu antara tiga modus operandi dikenal pasti JPN berkaitan kes pemalsuan MyKad yang disifatkannya penyalahgunaan kuasa...

no imageJiran t4kut dengar bunyi h4ntu, kenapa wanita ini pula elak basuh baju waktu malam? Paling win vide0
Sat, 12 Jun 2021 14:00 | Hits : 5 | MY

nbspBUNYI macam langsuir menangsItu gambaran sebenar keadaan bunyi mesin basuh milik seorang wanita yang dikatakan turut menggemp4rkan jiranjiran sekelilingnyaLaki aku kata kalau video ini masuk FYP dan dapat 5k love dia akan nak belikan mesin basuh baru tulisnya disertakan dengan video bunyi yang dilakukan mesinnya ketika digunakanSehingga kini video perkongsiannya di laman TikTok it...

no imageWanita bantu ibu katil sebelah, siap jagakan bayi Best ada jiran macam ni..
Sat, 12 Jun 2021 14:00 | Hits : 5 | MY

Bagi ibu hamil proses bersalin dalam tempoh pandemik Covid19 memang menguji mental dan fizikal Mana tidaknya prosedur untuk ziarah di hospital kerajaan perlu dipatuhi bagi mengelak penularan jangkitan wabak tersebutSelepas selamat melahirkan para ibu pasti memerlukan lebih banyak tenaga dan pergerakan dalam menguruskan diri dan cahaya mata tanpa ditemani suami tersayangPrihatin dengan situa...

no imageKamal Adli buat Video TikTok, Komen Uqasha Jadi Perhatian Ramai
Sat, 12 Jun 2021 17:30 | Hits : 2 | MY

Nampaknya pasangan selebriti Kamal Adli dan bakal isteri Uqasha Senrose semakin terbuka dengan peminat mereka selepas hubungan cinta keduadua pelakon ini diketahui umum menerusi kaca televisyenSelepas dilamar di Anugerah Melet0p Kamal Adli dan Uqasha Senrose membuatkan peminat mereka semakin gembira kerana tidak lama lagi pasangan utama dalam drama Perempuan Tanpa D0sa ini bakal mendirikan ru...

no imageDua minggu hilang, Wisma Putra sedang kesan Ebit Lew
Sat, 12 Jun 2021 03:31 | Hits : 9 | MY

SHAH ALAM Kementerian Luar Negeri sedang mendapatkan perkembangan terkini mengenai pendakwah terkenal Ebit Lew yang kini difahamkan masih berada di Gaza dalam misi kemanusiaan bagi membantu rakyat negara terbabitTimbalan Menteri Luar Negeri Datuk Kamarudin Jaafar berkata pihaknya akan memeriksa lanjut tarikh penerbangan pulang pendakwah itu ke tanah airKami sedang periksa perkembangan Ebit...

no imageMarian Rivera Muncul Kembali Di Instagramnya Setelah Berehat Selama 3 Minggu
Sat, 12 Jun 2021 10:30 | Hits : 10 | MY

She is backSetelah berehat 3 minggu dari media sosial kini Marian kenbali membuat postingan g4mbar percutian mereka di akaun instagramnyaNetizen tertanyatanya mengapa Marian tidak menyiarkan apaapa di akaun instagramnya selama 3 minggu terakhir Tetapi sekarang Marian mengakhiri semua spekulasiMarian berkata dia hanya berehat dari media sosial dan menghabiskan masa berkualiti bersama keluar...

no imageLebih 500 Orang Asli di Sungai Rual terima vaksin
Sat, 12 Jun 2021 08:31 | Hits : 5 | MY

Mustapa Mohamed berkata program vaksinasi har inii mendapat sambutan lebih menggalakkan dalam kalangan masyarakat Orang Asli di Jeli...

no image[VIDEO] Manja Dengan Mama Sebelum Pergi, Wanita Sayu Anak 10 Bulan Dijemput Ilahi
Sat, 12 Jun 2021 14:01 | Hits : 5 | MY

Kehadiran cahaya mata merupakan satu anugerah yang tidak ternilai kepada setiap pasangan suami isteri Detik kehadiran insan kecil ini juga adalah sebagai pelengkap dalam kehidupan rumah tanggaNamun begitu setiap pasangan diuji dengan pelbagai dugaan yang berbezabeza sepanjang perjalanan merekaRezeki dipinjamkan anak kecil ini sementaraAda di antara mereka yang menunggu bertahun lamanya untuk ...



Website Online Counter