Ahli Perniagaan Rugi Rm1.2 Juta Disamun Geng 36


2021-06-11 | By malaysiakini | 6 Hits

Siasatan awal polis mendapati ahli Geng 36 itu memasuki Melaka menggunakan surat kebenaran pergerakan Miti atas urusan perniagaan sekuriti >>READ MORE


ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imagePukul isteri hingga koma, suami durjana ditangkap selepas 38 hari sembunyi
Sat, 12 Jun 2021 14:00 | Hits : 5 | MY

Selepas beberapa minggu diburu seorang lelaki yang disyaki memukul isterinya sehingga koma dalam insiden pada 4 Mei lalu berjaya ditahan polis di Bandar Tun Razak ibu kota pagi semalamMenerusi laporan Kosmo Online suspek yang berusia 38 tahun dicekup ketika keluar membeli makanan dengan menunggang motosikal selepas hasil risikan pasukan Jabatan Siasatan Jenayah Bukit AmanDifahamkan suspek ...

no imageSabah lanjutkan PKP 3.0 hingga 28 Jun
Sat, 12 Jun 2021 15:31 | Hits : 5 | MY

Ketua Menteri Sabah Hajiji Noor berkata keputusan itu dicapai Jawatankuasa Pengurusan Bencana Negeri Covid19 Sabah yang bermesyuarat pada 3 petang tadi...

no imageIsu darurat: Berhenti alih tiang gol, kata Azalina pada Takiyuddin
Sat, 12 Jun 2021 15:31 | Hits : 5 | MY

Selepas Takiyuddin menegaskan bahawa tanggungjawab menasihati Agong mengenai tempoh darurat dipegang oleh kabinet...

no imageKenyataan Hamzah satu penghinaan pada j'kuasa kaji Parlimen hibrid, kata Lim
Sat, 12 Jun 2021 05:01 | Hits : 12 | MY

Lim merujuk pendirian Hamzah Zainudin bahawa Parlimen hanya patut kembali bersidang selepas imuniti kelompok dicapai...

no imageApabila Kerajaan Gagal Menguruskan Dong Zong....
Sat, 12 Jun 2021 05:00 | Hits : 8 | MY

Berterusan hentam sistem pendidikan negara Dong Zong dah tak patut wujudDakwaan Persekutuan Persatuan Lembaga Pengurus Sekolah Cina Malaysia Dong Zong bahawa sistem pendidikan di negara ini terperangkap dalam sistem yang bersifat tunggal adalah tidak benar sama sekaliIni kerana tegas Presiden Ikatan GuruGuru Muslim Malaysia iGuru Ustaz Mohd Azizee Hasan sistem pendidikan Malaysia mer...

no imageMarian Rivera Muncul Kembali Di Instagramnya Setelah Berehat Selama 3 Minggu
Sat, 12 Jun 2021 10:30 | Hits : 10 | MY

She is backSetelah berehat 3 minggu dari media sosial kini Marian kenbali membuat postingan g4mbar percutian mereka di akaun instagramnyaNetizen tertanyatanya mengapa Marian tidak menyiarkan apaapa di akaun instagramnya selama 3 minggu terakhir Tetapi sekarang Marian mengakhiri semua spekulasiMarian berkata dia hanya berehat dari media sosial dan menghabiskan masa berkualiti bersama keluar...

no imageWujud Trend Lelaki Jerat Wanita Bekerjaya
Sat, 12 Jun 2021 01:30 | Hits : 5 | MY

SEREMBAN Golongan wanita bekerjaya namun masih belum mempunyai pasangan hidup merupakan golongan yang dinasihatkan supaya berhatihati dengan jerat cinta lelaki yang hanya mahu mengambil kesempatan terhadap merekaIni berikutan terdapat dua kes yang dilaporkan kepada Pengerusi Jawatankuasa Bertindak Hal Ehwal Wanita Keluarga dan Kebajikan Negeri Sembilan Nicole Tan Lee Koon iaitu wanita yan...

no image[Vide0] Gemp4r, Baru lepas bers4lin dan pulang kerumah, sesampai di rumah rupa-rupanya b@yi tersebut
Sat, 12 Jun 2021 17:30 | Hits : 2 | MY

Vir4l mlm nie B4yi yg tertukar kita doakan semoga siti amp b4yi yg tertukar tu di kembalikan semula dgn selamat amp sehat Guys kita bagi semangat sikit kt siti doakan semoga dipermudahkan aminBaru teng0k live founder 1 pr0duk niBalik rumah lepas bers4lin baru perasan tag nama anak tu nama ibu lain Bukan nama diaRasa beberapa bulan lepas ada k3s ni juga Tertukar b4yi bila d...

no imagePelanggan hina agama Islam antara enam ditahan
Sat, 12 Jun 2021 03:31 | Hits : 14 | MY

PETALING JAYA Seramai enam lelaki warga tempatan terdiri daripada lima penghantar makanan dan seorang pelanggan ditahan selepas terlibat dalam satu pergaduhan melibatkan sensitiviti keagamaan di Sungai Way di sini hari iniDifahamkan kejadian berlaku selepas seorang pelanggan telah menggunakan nama yang menyentuh sensitiviti agama untuk membuat pesanan makananTerdahulu tular beberapa keping g...

no imageJiran t4kut dengar bunyi h4ntu, kenapa wanita ini pula elak basuh baju waktu malam? Paling win vide0
Sat, 12 Jun 2021 14:00 | Hits : 5 | MY

nbspBUNYI macam langsuir menangsItu gambaran sebenar keadaan bunyi mesin basuh milik seorang wanita yang dikatakan turut menggemp4rkan jiranjiran sekelilingnyaLaki aku kata kalau video ini masuk FYP dan dapat 5k love dia akan nak belikan mesin basuh baru tulisnya disertakan dengan video bunyi yang dilakukan mesinnya ketika digunakanSehingga kini video perkongsiannya di laman TikTok it...



Website Online Counter