Usul Pindaan Perlembagaan Umno Lulus, Khaled Pencadang, Ismail Sabri Penyokong


2022-05-15 | By mykmu | 19 Hits

Usul Pindaan Perlembagaan UMNO Lulus Khaled Pencadang Ismail Sabri Penyokong Perhimpunan Agung Khas UMNO hari ini meluluskan pindaan Perlembagaan UMNO supaya pemilihan parti diadakan dalam tempoh enam bulan selepas Pilihan Raya Umum PRU Ia diluluskan selepas 2586 perwakilan bersetuju untuk meluluskan usul yang dibentangkan oleh Naib Presiden UMNO Datuk Seri Mohamed Khaled Nordin dan disokong oleh Naib Presiden Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob Persidangan terbabit berlangsung lancar di Dewan Merdeka Pusat Dagangan Dunia Kuala Lumpur WTCKL >>READ MORE

ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imageEco Shop Malaysia Naik Harga Di Semua Rangkaian Mulai 1 Jun 2022
Mon, 23 May 2022 03:01 | Hits : 9 | MY

Tak lama lagi harga di Kedai Eco Malaysia akan naik lagi RM 020 Dalam musim ekonomi yang tidak menentu ramai di antara kita memilih untuk berbelanja dan membeli barang keperluan di kedai harga jimat contohnya yang menawarkan harga RM2 seperti kedai Ninso Zon Jimat dan paling popular rangkaian Eco Shop Malaysia Eco Shop antara lokasi membeli belah pilihan ramai lantaran harganya yang...

no image7 Patung Mini Karakter Figura LEGO Paling Mahal di Dunia
Mon, 23 May 2022 00:30 | Hits : 16 | MY

LEGO telah dicipta oleh Ole Kirk Christiansen pembuat mainan dari Denmark yang memulakan kerjayanya pada tahun 1932 beliau akhirnya menamakan syarikatnya LEGO berdasarkan frasa leg godt yang diterjemahkan kepada bermain dengan baikBertahuntahun kem...

no imageAkibat Langgar Lampu Merah Pejalan Kaki Hempuk Penunggang Motorsikal
Mon, 23 May 2022 03:00 | Hits : 8 | MY

nbspMemang tak dinafikan ada segelintir pengguna jalan raya yang tidak mematuhi peraturan yang telah ditetapkan Sama macam situasi yang berjaya dirakamkan ini di mana seorang pejalan kaki bertindak menghempuk seorang penunggang motorsikal yang melintas di hadapannyaSemuanya garagara tindakan penunggang motorsikal itu yang melanggar lampu merah semasa pejalan kaki sedang melintas jalan Reaksi...

no imagePelajar makan bersila tanpa alas, JPN siasat sekolah tak ada 'common sense'
Mon, 23 May 2022 03:00 | Hits : 8 | MY

nbspSejak semalam tular beberapa keping menyaksikan suasana jamuan makan di sebuah sekolah yang tidak dinyatakan namanyaDalam perkongsian itu kelihatan para pelajar dibiarkan makan bersila di lantai tanpa alas sementara barisan guru dan tetamu kenamaan pula selesa menjamu selera di atas meja dan kerusi yang disediakanJPN siasat sekolah biarkan pelajar makan tanpa alasSelepas hantaran terseb...

no imageEd Sheeran Umum Kelahiran Anak Kedua
Mon, 23 May 2022 04:00 | Hits : 11 | MY

Penyanyi dan penulis lagu popular Ed Sheeran kini secara rasminya bergelar bapa kepada sepasang cahaya mata Minggu lalu Ed berkongsi satu khabar gembira di Instagram bahawa isterinya Cherry Seaborn selamat melahirkan anak kedua mereka iaitu...

no imageSemak semula subsidi kepada penternak agar selari dengan kenaikan kos dedak terlalu tinggi
Mon, 23 May 2022 04:00 | Hits : 10 | MY

DAP mendesak agar kerajaan bertindak segera bagi memastikan bekalan ayam di pasaran mencukupi dengan menyelesaikan masalah tekanan kos dalam kalangan penternak Setiausaha Agung DAP Anthony Loke Siew Fook berkata dasar menetapkan harga siling untuk a...

no imageSukan Sea Vietnam 2021: Malaysia kini tempat ke-6
Mon, 23 May 2022 02:34 | Hits : 8 | MY

HANOI Kontinjen negara berjaya menambah dua pingat emas pada hari ke15 Sukan SEA ke31 di sini semalam sehari sebelum temasya sukan dwitahunan tersebut melabuhkan tirai hari ini Dua pingat emas itu diraih dalam acara beregu campuran badminton dan Muay Thai menyaksikan kem negara menamatkan cabaran di Hanoi dengan pungutan keseluruhan 39 emas 45 perak dan 89 gangsa dengan semua acara tamat ...

no imageLiwan: 4G coverage for populated areas in Song increases to over 32 pct in first quarter of this yea
Mon, 23 May 2022 04:00 | Hits : 8 | MY

The 4G coverage for populated areas in Song district has increased to 3204 per cent in the first quarter of this year amp8211 File photo KUCHING May 23 The 4G coverage for populated areas in Song district has increased to 3204 per cent in the first...

no imageTerkini: Lelaki Kurang Siuman Samun Dan PukuI Seorang Wanita Berjaya Ditangkap
Mon, 23 May 2022 04:00 | Hits : 11 | MY

amp8216Bahayaamp821 7 ada di manamana sahaja dan boleh mngancam keselamatan seseorang tak kira lelaki mahupun perempuan Kaum perempuan terutamanya sering menjadi sasaran gejaIa jnayah kerana selalu dianggap lemah Oleh itu sangat amp8216bahayaamp8217 ji...

no imageSedapnya Ikan Masak Bawang Asam, Tak Sedar Makan Berpinggan-pinggan
Mon, 23 May 2022 03:34 | Hits : 8 | MY

Ikan Masak Bawang Asam ini lauk paling senang hendak dimasak Bahanbahannya pun ringkas sahaja Nak masak pun tak renyah Campakcampak je dah boleh dapat lauk yang sedap Jom kita cuba masak Ikan Masak Bawang Asam seperti yang dikongsikan resipinya oleh Khairul Hakimin MuhammadRESIPI IKAN MASAK BAWANG ASAMBAHANBAHAN710 ekor ikan kembung atau selar atau sardin Terpulang23 biji tomato separa...



Website Online Counter