Pisang Goreng Rangup Krup Krap


Pisang Goreng Rangup Krup Krap

Sun, 18 Oct 2020 | By aziekitchen | 21 Hits

Dua minggu lepas saya mengikut Nana ke Port Dickson di mana kami tinggal di Villa Tasik yang saya sangat suka Kenapa saya suka Pertama kerana villanya sangat ringkas dengan peralatan dan perabut yang simple sahaja Di bahagian bawah cuma ada set kerusi di ruang tamu dan kabinet kecil untuk memanaskan makanan Sebelah belakang ada pintu kaca besar yang kelihatan swimming pool kecil Jadi rasa sangat tenang dan merehatkanOleh kerana jauh dengan pantai kami telah ke Pantai Cahaya Negeri di mana Nana ingin membawa Ammar mandi laut Sementara menung >>READ MORE



ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imagePenangan ayam goreng viral, buat ramai berpeluh!
Wed, 28 Oct 2020 04:01 | Hits : 8 | MY

Pelbagai juadah enak yang boleh terhasil dari seekor ayam Dalam variasi juadah yang tersedia sebenarnya hanya satu resepi sahaja yang berjaya memikat hati pelbagai lapisan usia di Malaysia Letak je atas meja confirm licinDah boleh agak kan Tak lain tak bukan sudah semestinya ayam gorengLebih menariknya di Malaysia pelbagai jenis resepi ayam goreng sekali gus dijual demi memenuhi perminta...

no imageUjian psikologi Makan Ayam Goreng, cara makan bahagian ayam dapat melihat watak sebenar diri sendi
Sat, 24 Oct 2020 07:01 | Hits : 19 | MY

Kebanyakan orang di dunia tidak akan ketinggalan untuk menyukai hidangan ayam goreng bukan Barubaru ini ujian psikologi Makan Ayam Goreng menjadi tular di Korea Hanya dengan melihat cara memakan ayam goreng anda dapat melihat bagaimana orang lain...

no imageNasi Goreng Raja Permaisuri Agong
Sun, 18 Oct 2020 18:11 | Hits : 21 | MY

Hari ini adalah hari terakhir sebelum pelaksanaan perintah kawalan pergerakan bersyarat PKPB yang akan bermula pukul 1200 pagi ini 14 Oktober sehingga 27 Oktober 2020 Diharapkan PKPB kali ini akan dapat memutuskan rantaian Covid 19 yang masih tinggi berikutan banyak kes yang dibawa masuk dari Sabah Kes baharu hari ini 660 antara catatan kes yang tertinggi setakat ini Aduhai bercuti panjang ...

no image9 Petua Simpan Ikan Bilis Goreng Supaya Kekal Rangup.
Sat, 17 Oct 2020 16:09 | Hits : 15 | MY

Susah nak kekalkan keranggupan ikan bilis goreng kalau nak disimpan lama Anda jangan bimbang boleh saja jika anda ikut sembilan tip yang senang untuknbsp mengekalkan keranggupan ikan bilis yang mudah iniLepas dapat info ininbsp anda bolehlah goreng ikan bilis untuk stok seminggu tanpa hilang keranggupannyaPilih Ikan Bilis Berkualiti Terdapat pelbagai jenis ikan bilis yang dijual dan harga...

no imageNak Tahu Cara Buat Ayam Goreng Yang Sedap? Ikut Resipi Ni!
Sat, 17 Oct 2020 16:09 | Hits : 21 | MY

Tengok gambar pun dah tahu sedap kan Nak buat ayam goreng yang sedap ada caranya Kena perap dengan bahan terpilih Barulah ayam goreng tu sedap sampai ke tulang Ada tip yang boleh korang ikutAyam goreng boleh dianggap lauk yang tak jemujemu dimakan Kali ni RASA nak kongsikan resipi ayam goreng paling sedap Memang terbaik rasa dia Resipi ini dikongsi oleh Zana Mokhtar di facebook group RA...

no imageBatter Pisang Goreng Dengan Sambal Kicap Simple, Rangup Sampai Ke Petang
Sat, 17 Oct 2020 16:08 | Hits : 26 | MY

Pisang goreng yang buat sedap selain jenis pisangnya batter atau larutan tepung tu kena betul bancuhan dan ramuannya baru sedap dan rangup Lagi pulak kalau ada sambal kicap lagi syoklah makan goreng pisang niNak pisang goreng yang rangup sampai ke petang dan tak serap minyak jom follow resipi yang dikongsikan oleh Mariana Zainal Yang best Mariana juga turut kongsi resipi sambal kicap yang s...

no imageCara Buat Bancuhan Ikan Celup Tepung Rangup Tanpa Guna Air Kapur
Sat, 17 Oct 2020 16:08 | Hits : 34 | MY

Sedapnya Ikan Celup Tepung Dapat cicah panaspanas dengan sos perghmemang berebut Seekor memang tak cukup Biasanya resipi bancuhan Ikan Celup Tepung memerlukan kapur tetapi Cikgu Afy Al Habibi kongsi resipi yang tak perlu guna kapur tapi hasilnya tetap rangup Selain celup ikan boleh juga resipi sama untuk masak pisang goreng cara orang Kelantan Jom lihat bahanbahan yang diperlukanRESIP...

no imageCara Buat Kek Pisang Tanpa Telur Tapi Tetap Sedap
Tue, 13 Oct 2020 13:12 | Hits : 18 | MY

Walaupun tanpa menggunakan telur ayam namun kek pisang ini tetap sedap Menggunakan gula perang menjadikan kek pisang ini bertambah sedap Iedaa Jahaya berkongsi resipi ini di laman facebook Rasa Share Resipi Jom try buatKEK PISANG TANPA TELURBAHANBAHAN4 biji pisang berangan atau pisang emas Lenyek guna garpu4 sudu besar gula perang115 gram mentega cairkan dan ketepikan BELI DI SINI120...

no imageResipi buat sendiri wantan goreng yang rangup, paling penting dijamin halal
Fri, 09 Oct 2020 13:01 | Hits : 17 | MY

Tercaricari hendak makan apa untuk hidangan minum petang hari ini atau sudah bosan makan snek yang sama ketika menghadap TV Apa kata anda cuba buat sendiri wantan goreng rangup Buatnya senang sahaja serius tidak rumit pun Dan yang penting anda tahu...

no imageCara Tanam Pisang yang Betul dan Mudah
Thu, 08 Oct 2020 04:01 | Hits : 21 | MY

Bagaimanakah cara tanam pisang yang betul Artikel ini akan menerangkan cara mudah untuk menanam pisang dengan kaedah yang betul Siapa yang tidak biasa dengan pisang buah yang kaya dengan nutrien dan dapat tumbuh di mana sahaja terutama di kawasan t...


Senarai Hotel Wajib Dikunjungi Cuti Sekolah
Thu, 08 Oct 2020 04:01 | Hits : 262 | MY


Website Online Counter