Prefer Pangkat Atau Gaji?


2023-01-25 | By edisiviral | 3 Hits

Why not both Kalau dah naik pangkat tu kena pakai smart httpsshpeesjmha7m Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback Pengguna Baru SHP25PDFB Pengguna sedia ada 125PDFB nurkhalafz kerjaya >>READ MORE

ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imageKor Ming pertahan keputusan bawa masuk Pakar Perumahan Singapura dalam negara
Thu, 26 Jan 2023 13:07 | Hits : 10 | MY

Menteri Pembangunan dan Kerajaan Tempatan Nga Kor Ming menafikan dakwaan bahawa langkah membawa masuk pakar dari Lembaga Perumahan dan Pembangunan HDB Singapura dibuat bagi mengisi kelemahan penjawat awam di Malaysia Nga sebelum ini mendapat kecaman daripada beberapa pihak yang mendakwa dia mempunyai agenda perkauman untuk menindas masyarakat MelayuIslam menerusi tindakan membawa pakar terse...

no imagePAS sedia terima Khairy
Thu, 26 Jan 2023 09:37 | Hits : 7 | MY

PAS sedia terima Khairy Belum pun ditentukan statusnya sebagai ahli Umno sudah ada pintu yang terbuka buat Khairy Jamaluddin jika dia ditakdirkan dikenakan tindakan oleh Umno Hari ini salah seorang pemimpin kanan PAS berkata bekas menteri dan ketua Pemuda Umno itu boleh menyertai manamana parti dalam Perikatan Nasional Naib Presiden PAS Ahmad Samsuri Mokhtar berkata Khairy merupakan seorang ...

no imagePenyelidik China cipta robot boleh cair seperti Terminator 2
Thu, 26 Jan 2023 20:06 | Hits : 8 | MY

Penyelidik China cipta robot boleh cair seperti Terminator 2 Sekumpulan penyelidik dari China berjaya mencipta robot kecil yang boleh mencair dan membentuk semula badannya sama seperti watak dalam filem Terminator 2 Judgment Day lapor portal berita MailOnline semalam Dalam filem keluaran tahun 1991 itu terdapat watak robot android pembunuh T1000 yang boleh menjadi cair dan berjalan melalu...

no imageRetorik, persepsi dan politik populis
Thu, 26 Jan 2023 12:34 | Hits : 1 | MY

SAYA bukan nak berpolitik dan tidak berminat mempolitikkan isu sejak dari hari pertama saya berkempen hingga saat iniSaya lebih suka kepada politik 8216solusi dan maklumat8217 atau 8216data base decission made8217 dengan kata lain 8216by right8217when you have a right data information you will make a right decission8217 8216by right8217saya ulang 8216by right8...

no imageSPRM tahan 2 individu kemuka tuntutan palsu kerja pembersihan
Thu, 26 Jan 2023 18:00 | Hits : 6 | MY

SURUHANJAYA Pencegahan Rasuah Malaysia SPRM hari ini menahan dua individu termasuk seorang wanita bagi membantu siasatan berhubung kes mengemukakan tuntutan palsu bernilai lebih RM60000 sekitar 2020 hingga tahun lepas Menurut sumber keduadua suspek...

no image5 Siri Kanak-Kanak Klasik Yang Dah Tak Selamat Ditonton
Thu, 26 Jan 2023 11:00 | Hits : 4 | MY

Hari demi hari unsurunsur hak dan kebebasan manusia mutlak dibangkitkan pejuang hak asasi tanpa hentiWalaupun pada asasnya apa yang diperjuangkan tampak baik realitinya unsurunsur songsang tampak ingin dibiasakan penerimaannya dipersembahkan kepad...

no imageZulin Aziz Izin Jika Suami Nak Tambah Isteri Tapi Perlu Ada Sebab Kukuh
Thu, 26 Jan 2023 03:32 | Hits : 1 | MY

Pelakon Zulin Aziz berkata dia mengizinkan suaminya Farhan Norzaini jika mahu menambah isteri atau jatuh hati pada wanita lain Memetik Astro Gempak bagaimanapun Zulin berkata suaminya perlu pastkan dirinya mampu untuk berlaku adil sebelum mahu hidup berpoligami serta ada sebab yang kukuhSaya simple saya cakap dekat suami you dah nampak contoh kita ni selebriti dan tak boleh sebarang nak bu...

no imageGunting T-Shirt Dibeli Sendiri Untuk Boikot Produk Sweden, Netizen Perli Caprice Kurang Cerdik Si
Thu, 26 Jan 2023 07:30 | Hits : 12 | MY

Barubaru ini hangat diperkatakan di internet tentang tindakan ahli politik Sweden membakar nashkah alQuran dan perkara itu menaikkan kemarahan ramai umat Islam di seluruh dunia Ramai rakyat Malaysia turut mengajak untuk memboikot produk dan jenama yan...

no imageBuat Pencinta Makanan, Ini Bufet Ramadan Tak Lapuk Dek Zaman Dari Ketam Viral Anda Kena Cuba!
Thu, 26 Jan 2023 06:32 | Hits : 4 | MY

Ketam Viral restoran yang terletak di Bandar Baru Bangi ini mempamerkan kehebatan Chef Wan Rathnor di dalam dunia masakanRamadan tahun ini adalah sesuatu yang amat dinantinantikan kerana Ketam Viral telah melancarkan bufet Ramadan dengan temanya Tak Lapuk Dek Zaman Tema ini membawakan gabungan pelbagai hidangan tradisional yang jarang ditemui serta sajian kegemaran Malaysia untuk anda nikma...

no imageMakan Masa Lunch Break, Pemuda Terkejut Tengok Harga 2 Pinggan Nasi Lauk Cecah RM71!
Thu, 26 Jan 2023 11:00 | Hits : 4 | MY

Kos hidup yang semakin tinggi yang kian terasa kini sememangnya buat ramai pening kepala Manakan tidak dahulu jika bawa RM50 ke pasar penuh satu troli barangan dapur Tapi kini kalau bawa RM50 mungkin 1 atau 2 barang dapur sahaja yang boleh dipero...



Website Online Counter