Ratusan Tunjuk Perasaan Bantah Perjanjian UAE, Bahrain Dengan Israel


Ratusan tunjuk perasaan bantah perjanjian UAE, Bahrain dengan Israel

Wed, 16 Sep 2020 | By sajakongsibro | 4 Hits

RAMALLAH Ratusan rakyat Palestin mengadakan bantahan terhadap pemeteraian perjanjian menjalinkan hubungan antara Israel dengan Emiriah Arab Bersatu UAE dan Bahrain di Rumah Putih Amerika Syarikat AS semalamSambil menggenggam erat bendera Palestin dan memakai pelitup muka untuk mengelakkan jangkitan COVID19 penunjuk perasaan berarak di bandar Tebing Barat Nablus serta Hebron dan Semenanjung GazaRatusan orang turut menyertai tunjuk perasaan di Ramallah yang menempatkan Pihak Berkuasa PalestinMereka tidak ketinggalan membawa sepanduk tert >>READ MORE



ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imageAnak Perempuan Ni Tak Macam Anak Laki, Mudah Kalah Dengan Pujian, Kena Ajar Anak Bina Pendinding Dir
Fri, 19 Jul 2019 23:03 | Hits : 28 | MY

Benarlah kata orang sukarnya menjaga anak perempuan berbanding anak lelaki Sukarnya kerana terpaksa melebihkan bekalan jiwa buat anak kecil kita yang masih tak mengerti apaapa Biarpun satusatu perkara nampak remeh tapi buat anak perempuan kita semuanya nampak besar Jadi kena hatihatiSekecilkecil perkara seperti mandi pun kena ajarkan cara yang betul supaya jadi benteng buat anak kita Dr...

no imageDengan hantaran 5 juta Yuan dan ferrari, pemuda itu berjaya kumiliki
Thu, 15 Feb 2018 02:00 | Hits : 155 | MY

Tidak sedikit wanita di luar sana yang memiliki paras tidak menarik masih hidup berseorangan kerana tidak berjaya mencari pasangan yang sudi menerima diri mereka seadanya Harapan untuk mendapat jodoh ini semakin sukar apabila umur semakin meningkat lantaran penambilan fizikal yang semakin buruk dimamah usiaTapi lain pula ceritanya dengan seorang wanita berusia 38 tahun berpenampilan tidak mena...

no imageBancuh Je Dengan Air Terus Jadi Bubur, Biskut Beras Bayi Perisa Mangga Homemade Jimatkan Masa Mama!
Fri, 27 Sep 2019 11:03 | Hits : 83 | MY

Salah satu cara untuk pastikan bayi kita makan nasi secukupnya adalah dengan variasikan menu buatnya Salah satu cara adalah dengan menjadikan biskut beras bayi seperti yang dikongsikan ini Bukan sahaja boleh dibancuh dengan air dan jadikan bubur bayi bahkan anak yang sudah besar pun boleh jadikan snek Krup krap makan tanpa hentiResipi yang dikongsikan oleh Puan Myra Shafie ini memang awesome ...

no imageLebih Sihat, Lebih Lazat & Lebih Pantas Dengan Ketuhar Panasonic Big Cubie!!!
Wed, 19 Jun 2019 19:01 | Hits : 18 | MY

Anda seorang yang suka memasak Sentiasa layan video masakan kat YouTube untuk mendapatkan inspirasi Suka masuk dapur untuk mencuba menu baharu Teringin nak berlagak macam MasterChef apabila di dapur Nak kurangkan masak goreng dan nak masakan yang siha...

no imageSingapura sedia bekerja dengan Malaysia tarik balik sekatan sempadan
Sun, 21 Jun 2020 17:01 | Hits : 5 | MY

SINGAPURA Singapura bersedia untuk bekerja dengan Malaysia dalam menangani keperluan pelawat rentas sempadan ketika penularan pandemik COVID19Pelawat terbabit termasuk mereka yang berkunjung atas urusan perniagaan dan rasmi serta warga Singapura dan Malaysia yang sebelum ini berulangalik di antara keduadua negaraKementerian Luar Singapura berkata demikian dalam kenyataan sebagai menjawab per...

no imageRazer Phone 2 Mungkin Hadir Dengan Sokongan Chroma
Sat, 08 Sep 2018 06:02 | Hits : 28 | MY

Chroma merupakan salah satu ciri popular yang hadir pada pelbagai penawaran produk Razer Melaluinya ia menambah sokongan pencahayaan berasaskan lampu LED pada aksesori dan produk amp8211 sekaligus menjadikan peranti anda lebih menarik da selari tona war...

no imageBuat Pertama Kalinya, Noor Nabila Buka Mulut Isu Percer4ian Dengan Sharnaaz Ahmad
Tue, 03 Sep 2019 22:04 | Hits : 20 | MY

Noor Nabila Mohd Noor menegaskan keputusannya untuk berpisah bersama suami pelakon Sharnaaz Ahmad merupakan hasil persetujuan secara bersamaselepas usaha untuk memperbaiki hubungan sebagai pasangan suami isteri menemui kegagalan Kakak kepada Neelofa it...

no image'Saya tak dapat terima dia (anak luar nikah), saya layan dia dengan penuh kebencian' - Ibu
Sat, 30 Nov 2019 05:01 | Hits : 20 | MY

Anak yang tidak berdosa ini menjadi mangsa kebencian ibu kandungnya sendiri hanya kerana kesilapan yang dilakukannya sendiri buat suatu ketika dulunbspSudah cuba untuk menerima tetapi hatinya tetap tertutup dan saban hari kebencian itu semakin bertambah Sudah pasti perasaan si anak terganggu kasih yang diberi ibu tidak sama seperti yang diterima oleh adiknya yang berlainan bapanbspSALAM a...

no image9 tahun couple, akhirnya ditinggalkan bakal suami yang curang dengan awek dalam PUBG
Tue, 28 Aug 2018 10:01 | Hits : 53 | MY

Viral di media sosial gambargambar screenshot perbualan dua individu di Messenger yang mendakwa dirinya ditinggalkan teman lelaki hanya kerana lelaki itu telah menemui perempuan lain dari permainan aksi yang popular masa kininbspMenurut rakan kepada perempuan berkenaan King Arep perhubungan pasangan itu yang sudah terbina 9 tahun terputus begitu sahaja biarpun sudah banyak kenangan suka duk...

no image"Saya Menangis, Jangan Cakap Saya Tak Menangis. Cuma Saya Tak Menangis Depan Orang Kerana...&qu
Sat, 13 Jun 2020 09:01 | Hits : 26 | MY

Kehilangan suami tercinta tentulah menyedihkan buat seorang isteri Bukan sekadar tempat bergantung tetapi dialah yang menjadi sahabat karib dan teman rapatBerbicara dengan pelakon Farah Ahmad dia terdiam seketika bila ditanya tentang arwah suaminya A...


Senarai Hotel Wajib Dikunjungi Cuti Sekolah
Sat, 13 Jun 2020 09:01 | Hits : 262 | MY