Resipi Karipap Kentang Rangup Sekelip Mata Habis Licin Bila Dihidang


2022-09-30 | By rasanakmasak | 12 Hits

Karipap tak semua orang suka karipap tapi jangan pandang sebelah mata bukan kuih kegemaran admin pun kalau karipap kentang tu rangup memang tak sedar dah makan berapa biji Resipi karipap kentang rangup ini telah dikongsikan di Facebook oleh Noor Baini Bakar hampir 5K perkongsian Mesti dah ramai berjaya buat karipap kentang rangup guna resipi akak ni Korang taknak cuba juga ke Mana tahu boleh berniaga lepas ni Jom kita cubaKARIPAP KENTANG RANGUPLagi best kalau dapat hidang karipap kentang rangup ni atas pinggan baru macam Corelle Fairy Flora >>READ MORE

ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imagePolis panggil Hadi beri kenyataan
Mon, 05 Dec 2022 09:33 | Hits : 1 | MY

PETALING JAYA Presiden PAS Abdul Hadi Awang dipanggil untuk memberi kenyataan berhubung laporan polis yang dibuat terhadapnyaMenurut pembantu Hadi Ahli Parlimen Marang itu akan berada di Ibu Pejabat Polis Daerah IPD Sentul 3 petang untuk merakam keterangannyaPembant u itu berkata ia susulan laporan polis dibuat oleh beberapa pihak sebelum iniHadi sebelum ini mendakwa DAP mempromosikan Isla...

no imageTangan Terketar-Ketar & Buka Kasut, Ini Cara Tangani Panic Attack Macam Dialami Maya Karin
Mon, 05 Dec 2022 06:32 | Hits : 2 | MY

Barubaru ini viral di laman media sosial memaparkan pelakon popular tanah air Maya Karin yang mengalami serangan panik di atas pentas semasa menyampaikan anugerah berprestij Mungkin ramai dalam kalangan kita yang tertanyatanya apakah yang berlaku dan kelihatan Faizal Hussein yang merupakan seorang pelakon popular dan juga rakan ketika menyampaikan anugerah membantu beliau menangani serangan p...

no imageIl est diffrent: Emilie (MAPR6) amoureuse, elle voque le nouvel homme de sa vie
Mon, 05 Dec 2022 14:30 | Hits : 7 | MY

Actu Star Merci beaucoup davoir regardSi vous souhaitez plus de nouvelles abonnezvous la chaneCLIQUEZ ICI POUR INSCRIRE httpbitlyActuStar7Il est diffrent Emilie MAPR6 amoureuse elle voque le nouvel homme de sa vie Musique est pr...

no imageTarian Marawis Dai Syed dikecam, netizen tampil backup- Itu adat orang arab
Mon, 05 Dec 2022 04:00 | Hits : 22 | MY

Pasangan selebriti pendakwah bebas Dai Syed dan pengacara Hana Ismail telah selamat bergelar suami isteri dengan sekali lafaz pada sebuah majlis pernikahan yang berlangsung di Masjid Ibnu Masud Kuala Lumpur kelmarin Difahamkan juga pasangan terse...

no image[VIDEO] Macam Voice Over Su4raComel Macm Lalisa, Anak Faezah Elai Spe4king P0wer Tarik Perhatia
Mon, 05 Dec 2022 04:00 | Hits : 8 | MY

Anak sulung pelakon Faezah Elai Dealova Heyrinna menjadi perhatian netizen kerana kefasihannya bertutur dalam Bahasa Inggeris Bukan hanya sekadar pertuturan malah gaya dan intonasinya juga disamakan seperti suara latar animasi popular Barbie Video pen...

no imageJika p'raya k'jaan tempatan dilaksanakan... -Komen Rakyat..
Mon, 05 Dec 2022 09:34 | Hits : 3 | MY

nbspKomen Rakyat dalam blog ini10 comment1 Anonymous saidJika pilihanraya kerajaan tempatan dilaksanakan kemungkinan besar kaum bukan Melayu yang akan memenangi pilihanraya tersebut kerana kaum bukan Melayu adalah penduduk majoriti di kawasan bandarJika mereka menang merekalah yang akan mengawal majlis perbandaran dan majlis bandaraya dan sudah pastilah mereka yang akan1 Merancang dan ...

no image'Hang bodoh, negeri ini orang nak ambik dah' - Sanusi kecewa penyokong PN tuntut duit balik mengundi
Mon, 05 Dec 2022 03:32 | Hits : 14 | MY

Pengerusi Perikatan Nasional PN Kedah Muhammad Sanusi Md Nor mengakui dirinya kecewa dengan sikap sesetengah penyokong PN yang didakwanya menuntut duit untuk pulang mengundinbsp Semasa menyampaikan ucapannya di Ceramah Jelajah PN Padang Serai beliau berkata perbuatan seperti itu sangat memalukan dan berbeza dengan penyokong parti lawan terutamanya Pakatan Harapan PH yang langsung tidak pe...

no imageSusah Kawal Stereng Asyik Langgar Divider, Guru Memandu Membebel Panjang Undang Tawa Netizen
Mon, 05 Dec 2022 11:00 | Hits : 7 | MY

Siapa sahaja yang tak amp8216nervousamp821 7 apabila ambil ujian memandu kan Bagaimanapun kita haruslah cuba sehabis baik mengawal emosi kita demi meneruskan dan menghabiskan ujian memandu tersebut Lebihlebih lagi apabila seseorang itu mendapat cikgu...

no imagePAS masih tak puas hati dengan kabinet, walau DAP tak banyak menteri
Mon, 05 Dec 2022 13:06 | Hits : 9 | MY

PAS masih tak puas hati dengan kabinet walau DAP tak banyak menteri Presiden PAS Abdul Hadi Awang masih tidak berpuas hati dengan komposisi kabinet walaupun musuh ketatnya DAP tidak mendapat banyak kerusi menteri Katanya walaupun begitu parti itu masih mendapat banyak manfaat Yang penting DAP mendapat manfaat yang banyak kata Abdul Hadi ringkas kepada pemberita selepas memberi kenyataan...

no imageRoyal Enfield Classic 500 Paling Mampu Milik Habis Jual dalam Seminggu, RM3.6k Sahaja!
Mon, 05 Dec 2022 10:02 | Hits : 4 | MY

WALAUPUN Royal Enfield Hunter 350 2023 dikatakan model jenama itu paling mampu milik tetapi ada lagi paling murah iaitu Royal Enfield Classic 500 yang dilaporkan habis terjual dalam masa hanya seminggu Royal Enfield Classic 500 2023 dikeluarkan dalam unit terhad sebelum pengeluar berpangkalan di Chennai India itu melancarkan model itu pada acara Rider Mania 2022 BACAgtgtgtRoyal E...



Website Online Counter