Saya Sangat Bersyukur..pasangan Kekasih Zoey, Zarina Anjoulie Ceriakan Lagi Penghantar Makanan


2021-08-21 | By thetrendingnow | 32 Hits

PELAKON dan usahawan Zoey Rahman melalui pr0duknya Mika Series menganjurkan program amal mikaseriespeduli memberi sumbangan petrol dan makanan kepada penghantar makanan atau rider hari ini di stesen minyak Petronas Taman Segar Cheras Kuala LumpurDalam program tersebut seramai 200 rider dari Grab Food Lalamove dan Food Panda yang terlibatZOEY dan Zarina Anjoulie bersama wakil Mc D0nalds Mutiara DamansaraMenurut pengasas Mika Series Zoey atau nama sebenarnya Mohd Hairey Azhar36 program ini adalah salah satu usaha Mika Series dalam membantu >>READ MORE

ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imageTempahan Tiket MAS Naik 1,000 Peratus untuk Penerbangan Domestik!
Thu, 28 Oct 2021 06:31 | Hits : 2 | MY

PEMBUKAAN semula aktiviti pelancongan dan rentas negeri seluruh negara nampaknya melegakan banyak pihak Antaranya syarikat penerbangan tempatan apabila menerima tempahan luar biasa Syarikat penerbangan nasional Malaysia Airlines MAS misalnya mendakwa mencatatkan peningkatan hingga 1000 peratus untuk tempahan penerbangan dalam negara Malah cabang operasi pelancongan MAS MHholidays menun...

no imageMalaysia kembali ratifikasi RCEP pada Sidang Kemuncak ASEAN
Thu, 28 Oct 2021 02:33 | Hits : 3 | MY

27 OKT Malaysia mengulangi komitmennya untuk meratifikasi Perjanjian Perkongsian Ekonomi Komprehensif Serantau RCEP menjelang akhir tahun ini pada Sidang Kemuncak ASEAN ke38 dan ke39 selain daripada sidang kemuncak berkaitan Menteri Perdagangan Antarabangsa dan Industri Datuk Seri Mohamed Azmin Ali berkata RCEP akan membawa kepada penciptaan pekerjaan yang amat diperlukan bagi memulih...

no imageUmno Tuduh Umno
Thu, 28 Oct 2021 12:01 | Hits : 5 | MY

Bukan sesuatu yang pelik dalam politik apabila syak wasangka timbul dan tuduhan dilemparkan Khususnya pada musim pilihan rayaMenjelang PRN Melaka 20 November ini ada pihak menyatakan rasa curiga terhadap Kementerian Kesihatan yang memutuskan perjumpaan serta perhimpunan politik dilarang berkuatkuasa daripada 26 Oktober hingga 27 NovemberRasa curiga syak dan sangsi seperti itu tidak memelikka...

no imageUlama PAS ingatkan Pemuda Umno padah berlagak sombong
Thu, 28 Oct 2021 02:32 | Hits : 1 | MY

Seorang ulama kanan PAS hari ini mentarbiah Pemuda Umno berhubung isu hubungan di antara keduadua parti yang ketika ini dilihat tidak menentuAnggota Jawatankuasa Ulama PAS Pusat Mokhtar Senik berkata apabila Tuhan memberi peluang untuk sesuatu pihak menjadi insaf peluang tersebut perlu direbut segeraPeluang itu juga kata Mokhtar berupa kesempatan mengenal rakan dan lawanDia juga mengingatka...

no imageThe real layan diri! Lama Tunggu Order, Lelaki Terus Masuk Dapur Kedai Bancuh Air Sendiri
Thu, 28 Oct 2021 07:00 | Hits : 7 | MY

Sekarang Min tengok dah makin ramai yang dinein kat restoran atau kedai makan dengan kawankawan lah family lah Meriah betulBila dah mula meriah balik kedaikedai makan dengan jumlah pelanggan yang ramai mesti pemilik dan pelayan tak menang tangan untuk dapatkan pesanan mereka Sibuk betul dari pagi sampai malam Betul takTambah pula kalau kedai itu popular dengan menunya yang sedap dan men...

no image[VIDEO] Abang Rider Sporting Layan Pelanggan Main Ddakji Squid Game, Siap Dapat Hadiah M1steri L
Thu, 28 Oct 2021 07:00 | Hits : 8 | MY

Rasanya ratarata pengguna media sosial nampaknya masih lagi belum move on dengan siri popular Squid Game Fenomena KDrama ini begitu besar hinggakan ramai yang menggunakan konsepnya untuk mencipta content sendiriMelalui laman Tiktok adaywithjeray lelaki ini dilihat menggunakan servis penghantaran Grab untuk memesan makanan di sebuah restoran fast food Apabila pesanannya sampai lelaki itu m...

no imageGara2 seluar pendek, isteri lucu lihat suami tukar kain sarung sebelum masuk JPJ
Thu, 28 Oct 2021 06:31 | Hits : 8 | MY

Apabila berurusan di kaunter kerajaan pelanggan haruslah mengikut peraturan ditetapkan terutama dalam etika pemakaian yang perlu tampil sopan serta bersesuaian Meskipun sudah menghampiri tahun 2022 masih terdapat segelintir masyarakat kurang peka terhadap perkara tersebut seperti terjadi kepada seorang lelaki ini ketika di pejabat Jabatan Pengangkutan Jalan JPJ 8220Kalau saya rela balik ...

no imageTak Boleh 0rder Di Kaunter Drive-Thru, Wanita 0KU Kecew4 Hak Diketepikan
Thu, 28 Oct 2021 06:31 | Hits : 9 | MY

Orang Kelainan Upaya OKU biasanya akan mengalami sedikit kesukaran dalam melakukan aktiviti harian Namun begitu ia bukanlah satu halangan buat mereka kerana sudah terbiasa melakukan extra usaha agar dapat bertindak sama seperti manusia normal Sedih hak dinafikan Akan tetapi ada beberapa kekangan yang mereka perlu meminta pertolongan daripada orang sekeliling bagi memudahkan urusan Hal ini s...

no imageMusnah Harapan Nak Bagi Adik.. Gara-Gara Turuti Nasihat Ahli Group, Ini Pula Yang Terjadi Pada Aba
Thu, 28 Oct 2021 02:33 | Hits : 2 | MY

Hubungan persahabatan diantara manusia ada kebaikannya Bukan sekadar untuk berkongsi susah dan senang malah sahabat yang baik tidak akan keberatan untuk memberi pelbagai nasihat dan 8216tips8217 yang bermanfaat dalam kehidupan Namun ada juga segelintir manusia yang memberi nasihat untuk 8216mengenakan8217 seseorang Alah dinamakan sahabat mana boleh menggelakkan diri dari mencar...

no imageCCID: Cara Check Scammer Online (Semak No Akaun & No Telefon)
Thu, 28 Oct 2021 10:01 | Hits : 5 | MY

Dengan melonjaknya perbankan online dan ecommerce makin ramai yang berurusan secara atas talian Scammer pula makin licik memperdayakan pengguna Jadi bagaimana cara nak check scammer online Sebenarnya ada cara mudah nak buat semakan iaitu melalui sebuah portal khas PDRM httpsccidrmpgovmysem akmule Secara khususnya portal ini berada di bawah Jabatan Siasatan Jenayah Komersil ...



Website Online Counter