Sebenarnya Ika Tu Jebat Terpecah Rahsia, Sharnaaz Dedah Identiti Sebenar Pramugari


2022-09-23 | By ohsemput | 10 Hits

Pelakon Sharnaaz Ahmad barubaru ini telah dijemput hadir dalam rancangan temu bual MeleTOP bagi mempromosikan Muzikal Lawak Superstar Walau bagaimanapun pengacara rancangan Nabil Ahmad mengambil kesempatan untuk bertanyakan hubungan sebenar antara Sha >>READ MORE

ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imageResipi Karipap Kentang Rangup Sekelip Mata Habis Licin Bila Dihidang
Fri, 30 Sep 2022 03:35 | Hits : 6 | MY

Karipap tak semua orang suka karipap tapi jangan pandang sebelah mata bukan kuih kegemaran admin pun kalau karipap kentang tu rangup memang tak sedar dah makan berapa biji Resipi karipap kentang rangup ini telah dikongsikan di Facebook oleh Noor Baini Bakar hampir 5K perkongsian Mesti dah ramai berjaya buat karipap kentang rangup guna resipi akak ni Korang taknak cuba juga ke Mana tahu boleh...

no imageAirport Khartoum, Sudan
Fri, 30 Sep 2022 07:30 | Hits : 0 | MY

Sampai patah balik bai jangan memain Makanan kucing ada pelbagai jenis boleh tengok sini httpsshopeee6zgYRPT9 nt...

no imageIni Tips Untuk Bersihkan Kuali Hitam Supaya Bersinar Dan Nampak Baru, Tanpa Rendam
Fri, 30 Sep 2022 09:34 | Hits : 5 | MY

Kuali merupakan harta benda yang sangat berharga buat para ibu Malah jika anda lihat di dapur bukan satu tapi sampai ke sepuluh kuali pun boleh ada dalam almari yang disimpan oleh mereka Ianya sering digunakan untuk memasak jadi semestinya penggunaan yang kerap boleh menyebabkannya kelihatan lusuh berkerak dan hitam kan Kerak hitam yang melekat pada 8230 The post Ini Tips Untuk Bersi...

no imageDucati Hasilkan Motosikal Enjin Silinder Tunggal 659cc?
Fri, 30 Sep 2022 13:32 | Hits : 9 | MY

DUCATI mungkin sedang membangunkan suatu model motosikal misteri yang menggunakan trenkuasa silinder tunggal 659cc 4injap dengan sistem sejukan cecair Maklumat itu ada di dalam fail Nombor Pendaftaran Kenderaan VIN yang dihantar kepada Pentadbiran Keselamatan Trafik Lebuhraya Kebangsaan NHTSA di Amerika Syarikat tetapi berjaya dikesan portal Motorcyclecom Tidak banyak maklumat didedahkan...

no imageKim Bo Ra and UP10TION's Kim Woo Seok will work together in a new drama!
Fri, 30 Sep 2022 20:03 | Hits : 4 | MY

Kim Bo Ra and UP10TIONs Kim Woo Seok are both confirmed to star in the upcoming drama Finnish Papa literal translation...

no imageTerkini: Pengambilan Jawatan Kosong Di KKM l Permohonan Dibuka Sehingga 5 Oktober 2022
Fri, 30 Sep 2022 06:30 | Hits : 1 | MY

Terkini Pengambilan Jawatan Kosong Di KKM l Permohonan Dibuka Sehingga 5 Oktober 2022 Kerajaan telah membuka peluang kerjaya kepada rakyat Malaysia bagi tahun 2022 Permohonan jawatan kosong kini dibuka meluas kepada para pemohon pekerjaan Dibawah kementerian kerajaan peluang pekerjaan yang dibuka merupakan satu peluang keemasan kepada para pelajar lepasan SPM dan graduan Universiti Peluang ...

no imageLEMBARAN KERJA PRASEKOLAH (MEMBACA DAN MENULIS)
Fri, 30 Sep 2022 10:00 | Hits : 1 | MY

Perkongsian kali ini admin lampirkan lembaran kerja untuk kanakkanak pra sekolah yang berusia lima hingga enam tahun Lembaran kerja ini sangat mudah dan menarik serta sesuai dilakukan ketika bersama guru atau ketika musim cuti sekolah sebagai latih tubi di rumah Dalam lembaran kerja ini bukan sahaja terdapat latihan yang mudah untuk dilakukan tetapi juga ada aktiviti menarik seperti melakar ...

no imageElak ambil daging segar dalam kuah basi Doktor ini kongsi 5 mitos tentang pemakanan wajib anda t
Fri, 30 Sep 2022 04:00 | Hits : 11 | MY

Mengamalkan sistem pemakanan yang sihat seperti digariskan di dalam alQuran penting bagi mengelak situasi seperti mengambil daging segar dalam kuah basi Pengambilan makanan yang tidak betul berisiko menyumbang obesiti dan serangan pelbagai penyakit y...

no imageFatima Baru Dua Tahun, Sepupu Dia Pula Anak Syurga, Autistik, Fazura Kongsi Situasi, Jika Ada Pe
Fri, 30 Sep 2022 06:33 | Hits : 9 | MY

Pelakon dan usahawan Nur Fazura menerusi laman sosial Instagram bertanya pendapat mengenai tindakan penumpang kapal terbang yang bertindak mengherdik ibu bapa yang dianggap tidak mengawal anakanak kecil Situasi tersebut pastinya bukan hal yang mudah apatah lagi bagi kanakkanak istimewa yang berasa gementar sewaktu menaiki kapal terbang nbsp View this post on Instagram ...

no imageNafuzi refuses to entertain transfer rumours, puts focus on TFC
Fri, 30 Sep 2022 12:34 | Hits : 1 | MY

KUALA NERUS 8211 Promising young coach Nafuzi Zain refused to entertain rumours of his transfer from Terengganu to Kedah next seasonInstead he said he is putting all his focus on completing his duties to coach The Turtles squad this season and bring the Terengganu FC TFC to the Asian Football Confederation Cup AFC tournament next year I dont want to entertain all these rumours Just...



Website Online Counter