Lagi Sebulan Nak Kahwin, Bapa Dedah Anak Tak Sah Taraf


2022-05-18 | By ohmymedia | 21 Hits

Setiap pasangan yang ingin mendirikan rumah tangga bersama pilihan hati mereka pastinya sibuk membuat persiapan sebelum tibanya hari bersejarah bagi mengelakkan berlakunya sebarang masalah Antara perkara yang dititikberatkan sebelum pasangan itu melafazkan akad nikah adalah wali kerana tidak semua orang layak memikul tanggungjawab tersebut Lelaki dedah anak lahir sebelum nikah Pun begitu lain pula yang 8230 The post Lagi sebulan nak kahwin bapa dedah anak tak sah taraf appeared first on OH MY MEDIA >>READ MORE

ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imageBritain petrol naik. M'sia Pitih Emas pelaburan..
Sat, 25 Jun 2022 02:33 | Hits : 8 | MY

1nbspRakyat Britain Rasai Tekanan Harga Petrol Naik Kepada RM1292 Seliter 239LKLIHnbspLONDON Inflasi dan krisis kos sara hidup yang semakin buruk menyebabkan penduduk dunia termasuk Britain mula merasai tekanan akibat kenaikan mendadak harga komoditi seperti petrol lapor akhbar Metro UK semalamRamai pemandu berdepan kenaikan harga petrol dengan stesenstesen minyak di London melet...

no imagePadam sebelum kena saman!- Beto Kusyairy, Syamsul Yusof bengang penonton rakam babak filem Mat Kil
Sat, 25 Jun 2022 03:02 | Hits : 8 | MY

Pelakon filem Mat Kilau Beto Kusyairi barubaru ini meluahkan rasa bengang terhadap sikap segelintir penonton yang tidak bertanggungjawab merakam babak klimaks dan berkongsi ke platform TikTok Menerusi hantaran di laman Facebookpelakon berusia 42 tahun memberitahu mereka bukan sahaja merakam aksi tersebut untuk dikongsikan di media sosial malah memetik akaun TikTok miliknya tanpa rasa bersalah...

no imageSong Joong Ki receives an offer to lead a new noir film!
Sat, 25 Jun 2022 02:33 | Hits : 9 | MY

Song Joong Ki will reportedly lead the upcoming movie Hwaran...

no imageAnak BaIik Mengadu Pedih BiIa Buka SeIuar, Rupanya Jadi Pemuas Nafsu Ayah Sendiri
Sat, 25 Jun 2022 03:02 | Hits : 9 | MY

Terkejutnya saya bila satu lagi tangannya menyelinap masuk ke seluar dalam saya dan pegang bahagian bawah IbuSaban hari ada saja kisahkisah rumah tangga bermasalah dapat dilihat melalui pelbagai perkongsian di media sosialFaktor terjadinya situasi sebegini boleh boleh disebabkan kehadiran orang ketiga tiada lagi keserasian atau pun tidak menjalankan tanggungjawab dengan baikNamun kisah ...

no imageElaun warden sekolah dinaikkan kepada RM300 sebulan
Sat, 25 Jun 2022 04:00 | Hits : 11 | MY

CYBERJAYA amp8211 Kadar bayaran elaun bagi ketua warden dan warden sekolahsekolah di bawah Kementerian Pendidikan KPM dinaikkan sebanyak 25 peratus Kenaikan itu melayakkan ketua warden menerima bayaran sebanyak RM350 sebulan manakala warden sebanyak R...

no imageMohon Bantuan Laptop Percuma Terkini Untuk B40 2022
Sat, 25 Jun 2022 03:03 | Hits : 10 | MY

nbsp Mohon Bantuan Laptop Percuma Untuk makluman Permohonan bantuan Laptop Percuma ini adalah bertujuan untuk memudahkan urusan para pelajar untuk meneruskan pembelajaran secara atas talian online dan membantu meringankan beban keluarga golongan b40 nbsp Ikuti maklumat lengkap seperti di bawah ini untuk mengetahui lebih lanjut berkaitan bantuan laptop percuma ini Semoga bermanf...

no imageMemang Patut Tulis Macam Tu.., Netizen Sokong Pelanggan Foodpanda Buat Pesanan Macam Karangan, S
Sat, 25 Jun 2022 02:33 | Hits : 9 | MY

Dalam zaman yang sentiasa sibuk dengan tugasan yang tiada penghujungnya aplikasi Foodpanda atau Grabfood memang memudahkan kita Servis atas talian ini memang menyenangkan orang ramai untuk memesan makanan pada bilabila masa serta di mana jua Melalui pesanan yang dipesan pelanggan boleh memberi pesanan tambahan ataupun arahan yang spesifikasi untuk kedai atau peniaga tersebut menyediakan makan...

no imageManis, Pedas, Masam! Cicah Dengan Ikan Bakar Pun Kena, Ini Resepi Air Asam Manggis!
Sat, 25 Jun 2022 02:33 | Hits : 5 | MY

Musim buah dah tiba sekarang kan Jadi ratarata diantara kita masih lagi tengah melayan dan menikmati pelbagai buahbuahan yang enak Antara buah yang menjadi pilihan adalah buah manggis yang sedap dan mempunyai pelbagai khasiat Selain dinikmati begitu saja terdapat beberapa resepi yang anda boleh cuba dengan buah ini Di Facebook pula Rasyed Kader telah berkongsi 8230 The post Manis P...

no imageBabak fighting mmg gempak Netizen puji watak Awang lakonan Fattah Amin
Sat, 25 Jun 2022 03:00 | Hits : 6 | MY

nbspBagi yang mengikuti perjalanan Fattah Amin seperti anak seni yang lain suami kepada pelakon Fazura ini juga tidak mudah Walau bagaimanapun sejak kelmarin nama Fattah Amin berjaya membuatkan peminatnya bangga melihatkan wataknya sebagai Awang yang dipuji apabila dijayakan dengan baik olehnya dalam filem terbaru berjudul Mat KilauBarubaru ini Fattah Amin juga mencuri tumpuan ramai apabi...

no imageSenarai Bantuan Khas Untuk Ibu Tunggal & Suri Rumah
Sat, 25 Jun 2022 03:03 | Hits : 9 | MY

nbsp Pelbagai skim bantuan untuk ibu tunggal yang turut merangkumi bantuan kebajikan kewangan dan perniagaan yang khusus untuk memperkasakan wanita nbsp Bantuan Kasih Ibu Smart Selangor KISS nbsp Bantuan yang diberikan adalah berbentuk kad debit yang bernilai RM200 setiap bulan nbsp Sila Baca Cara Daftar Bantuan Kasih Ibu Smart Selangor RM200 nbsp Skim Pembiayaan Progra...



Website Online Counter