'Selagi Korang Tak Jumpa Kes Camni, Selagi Tu Korang Takkan Tau Betapa Bahayanya Ganja'


'Selagi korang tak jumpa kes camni, selagi tu korang takkan tau betapa bahayanya ganja'

Mon, 14 Sep 2020 | By terbocor | 10 Hits

Kanabis atau Ganja adalah sejenis dadah yang paling kerap disalahgunakan Ia biasa disalahgunakan untuk tujuan relaksasi dan memberi si pengguna perasaan seronok Ia juga digunakan untuk aspek perubatan contohnya bagi mengurangkan sakit dan perawatan paliatif bagi mereka yang mengalami penyakit kanser di peringkat akhir hayat terminal Pada peringkat awal penggunaan ganja boleh mendatangkan perasaan tenang dan relaks peningkatan perasaan waspada penambahan selera makan dan mata menjadi merah Bila digunakan berpanjangan ia boleh menyebabkan h >>READ MORE



ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imageHati Ini Nak Sangat Jumpa Harraz,- Johan & Ozlynn Sebak Permergian Anak Chot, Ini Luahan Sayun
Mon, 08 Oct 2018 22:04 | Hits : 118 | MY

Sehari lalu dunia hiburan dikejutkan dengan berita sedih permergian bayi comel Muhd Sher Harraz yang merupakan anak kepada pelawak Chot Sekali gus perkara tersebut telah mendapat perhatian pasangan selebriti Johan dan Ozlynn yang telah berkongsi beber...

no image(Video) 'Pagi tu jumpa 2 puntung rokok baru' - Penyamun buka pili air biar melimpah untuk umpan peng
Wed, 21 Aug 2019 16:03 | Hits : 26 | MY

Assalamualaikum Pagi ini nak beritahulah sikit sebagai peringatan bersama sebab dah terjadi di rumah sewa kami sendiri malam tadinbspKalau dengar bunyi air paip di luar rumah terbuka di tengahtengah malam buta tak payah gagah keluar pergi tutup Bukan apa ini cara penyamun sekarang niDiorang buka paip air dan dibiarkan membasahi lantai agar penghuni rumah terdengar bunyi air Sedangkan pai...

no imageSaya Pakai Inner Warna Kulit, Takkanlah Nak Tayang Dada Bella Dally
Thu, 04 Oct 2018 11:04 | Hits : 90 | MY

Pelakon jelita Bella Dally antara selebriti berhijab yang cukup pandai sekali mengenakan fesyen terkini yang minimalis tetapi tetap nampak anggun dan bergaya Sejak bercerai apa yang beliau lakukan sering mendapat perhatian ramai Barubaru ini Bella...

no image'Jumpa teddy bear kat tempat sampah, masih elok nak bagi kat anak'
Thu, 24 Sep 2020 07:01 | Hits : 7 | MY

Ayah adalah sesosok badan yang sanggup berjuang mencari rezeki untuk keluarga dan untuk membesarkan anakanak Walaupun ibu lebih utama tetapi ayah juga memainkan peranan besar dalam mendidik anakanak supaya menjadi insan yang berguna dan berpendidikannbspHargailah pengorbanan ayah walaupun mereka tidak selalu dengan kita tetapi dia juga banyak berkorban mencari rezeki Demi anak ayah sangg...

no imagePerjumpaan Azmin-PKR: Saya tak dijemput, kata Anwar
Wed, 20 Nov 2019 12:04 | Hits : 17 | MY

Presiden PKR tidak beri komen lanjut ketika sebahagian ahli parlimen parti itu didakwa adakan pertemuan tertutup dengan timbalan presiden mereka...

no image'Mujur saya pasang GPS Tracker" - Motosikal hilang pukul 5 AM, pukul 7 PM dah jumpa
Thu, 20 Aug 2020 00:22 | Hits : 10 | MY

Anyone nak pasang GPS Tracker Please pasang It helped me tracking my loct motorcycle Yamaha Y15 Hilang pukul 500 pagi dan pukul 700 petang dah jumpa Also found two stolen motorcycle in the house demikian tweet Wan Haziq Azri Wan Mahazir pada 17 Ogos lalunbsp Menurut Wan dia hanya menyedari motosikalnya hilang ketika mahu keluar ke tempat kerjanbspSaya tengah siapsiap nak pergi ...

no imagePetua rahsia turun temurun yang atuk ajarkan pada saya untuk masalah darah tinggi, kencing manis dan
Fri, 30 Nov 2018 15:04 | Hits : 41 | MY

Balik kampung aritu sembang dengan kawan atuk umur dh 86thn tp masih kuat lagibela lembu kambingtanam nenas dan cili 5 ekarTiada penyakit seperti adik beradik dia yg laintekanan darah ok gula dlm darah ok kencing manis xde kolestrol rendahBila aku tanya apa rahsia diaDia kata dia cuma amalkan minum air rendaman bendi setiap hari sejak dia msk umur 30thnAku pn dh msk 4 series ni cub...

no imageSelagi hidup, saya cuba jaga maruah Negara: Mahathir
Tue, 30 Apr 2019 13:05 | Hits : 33 | MY

1Mufti Perlis pekak dakwa kerajaan PH tidak pertahankan Islam Tun M 2Saya tak pasti siapa yang pekak Dr MAZA 3Perbalahan antara Tun M TMJ tidak baik untuk ekonomi Anwar 4Tiada sebab halang bina Lapangan Terbang Kulim Lim Guan Eng SinarAM Sina...

no image'Jumpa bawah kedai akak aku, patutlah orang selal utanya kenapa tutup lama sangat'
Sun, 14 Apr 2019 22:02 | Hits : 34 | MY

Sukarnya hendak berniaga kedai makan di zaman ini Ada saja pihak yang tidak berpuas hati dan sanggup menggunakan sihir untuk merosakkan perniagaan orangnbspBeberapa hari lalu viral di Twitter gambar penemuan bendasing yang dipercayai barangan sihir yang diletakkan di bawah kedai peniaga ininbspSeperti yang ditunjukkan dalam gambar tiga batang paku cebisan besi atau berus penyental periuk...

no imageResipi Bingka Kelapa. Kuih Tradisional Sedap Yang Makin Susah Nak Jumpa.
Sat, 22 Aug 2020 20:02 | Hits : 7 | MY

Masa dahulu jika di kampung Kuih Bingka Kelapa atau Beke Nyor ini adalah salah satu kuih tradisional yang sangat sedap Lemak manis kelapa dan santan serta bau haruman kuih ini dibakar sangat membuka selera Namun kini ia agak sukar diperolehi terutamanya jika tinggal di bandarbandar besar Mungkin tiada yang pakar membuatnya Terasa nak makan Kuih Bingka Kelapa ni Saudari Nor Khomariah Norro...


Senarai Hotel Wajib Dikunjungi Cuti Sekolah
Sat, 22 Aug 2020 20:02 | Hits : 262 | MY


Website Online Counter