Selesa & Mewah! Dengan Hanya Rm199 Anda Dah Boleh Pakai Perabot Branded


2021-03-02 | By ohsemput | 31 Hits

Semua orang mengimpikan rumah yang dipenuhi dengan perabot yang cantik dan berbaloi dengan harga Apa orang cakap tu haaa sejuk mata memandang kalau masuk rumah yang cantik ni Terutamanya geng suri rumah tangga Pantang betul tengok barang cantik mes >>READ MORE


ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imageIngatkan Uqasha Senrose Tadi Netizen Kagum Dengan Kecantikan Che Nom
Sat, 17 Apr 2021 11:00 | Hits : 7 | MY

YouTuber masakan Che Nom yang seringkali menjadi perbualan orang ramai ketika bulan Ramadan apabila dia sering berkongsikan video resepi masakan di YouTube Tetapi kali ini topik perbualan orang ramai mengenai Che Nom bukan kerana video resepi masakann...

no imageMungkin ini gambaran digital paling hampir dengan Proton Iriz versi crossover
Sat, 17 Apr 2021 09:01 | Hits : 7 | MY

Lama betul kita tidak mendengar khabar berita mengenai modelmodel Proton yang dipertingkatkan untuk tahun 2021 sejak kebelakangan ini kan Bukan itu sahaja kelibat unit ujian berpelitup celoreng juga agak jarang ditemui Ia sekaligus membuatkan kita semua tertanyatanya apakah statusnya pada ketika ini Menurut info terkini yang diperoleh dari ejen Mat Bond status modelmodel seperti Persona ...

no imageJadi Perhatian Lagi, Netizen Persoal Bentuk Rantai Dipakai Sajat
Sat, 17 Apr 2021 07:30 | Hits : 6 | MY

Sajat atau nama sebenar Muhammad Sajjad Kamaruz Zaman 36 sekali lagi membuat netizen terkejut apabila dirinya memuatnaik video di Instagramnya dengan memakai rantai seakanakan bentuk salib BACA Cetus Kemarahan Netizen Sajat amp8216Buat Halamp8217 Me...

no imageBORAK SINI HABIS SINI BERSAMA HATTA DOLMAT PART 2: ISU CIPLAK & TAK BERTEGUR DENGAN RIZMAN RUZAI
Sat, 17 Apr 2021 07:30 | Hits : 7 | MY

You can also follow me here Portal httpswwwbudieycom IG httpsinstagramcombudiey Twitter httptwittercombudiey Facebook httpfacebookcomBudieyDotCom Youtube httpyoutubecombudieychannel Vlog httpswwwyoutubecomchannel...

no imageKecewa berkali2 ditinggalkan lelaki beruniform, gadis syukur jodoh dengan polis
Sat, 17 Apr 2021 07:00 | Hits : 12 | MY

Siapa sangka perkenalan singkat seorang wanita dengan anggota polis di laman Facebook berakhir dengan keputusan untuk mengikat tali pertunangan sehari sebelum berpuasaMenerusi platform TikTok wanita yang dikenali sebagai Munge itu bersyukur akhirnya bertemu jodoh dengan anggota selepas sering kali dikecewakan oleh lelaki yang membawa imej pakaian seragammunge11 pertemuan yang takpernah dij...

no imagePukul kerana puasa: Kenyataan barbaur ugutan untuk perang boleh dikenakan tindakan
Sat, 17 Apr 2021 06:32 | Hits : 8 | MY

Beberapa video tular yang memaparkan kenyataan berbaur ugutan untuk mengisytiharkan perang susulan kes pukul dua pengawal peribadi kerana berpuasa boleh dikenakan tindakan undangundang Ketua Polis Selangor Datuk Arjunaidi Mohamed berkata pihaknya telah mengesan beberapa video klip yang dimuat naik di pelbagai platform media sosial 8220Video tersebut menggesa supaya tindakan setimpal diambi...

no imageBOLEH BUKA PUASA JIKA NYAWA TERANCAM MUFTI KEDAH
Sat, 17 Apr 2021 06:31 | Hits : 8 | MY

PENDANG Umat Islam dibenarkan membuka puasa sekiranya mereka berada dalam situasi yang membahayakan nyawa Lapor Sinar Harian Mufti Kedah Datuk Syeikh Fadzil Awang berkata bagaimanapun ibadah berpuasa perlu diteruskan jika individu tersebut masih mampu menghalang serta mengelak diri daripada diancam serta dibunuh Tambahnya orang bukan Islam tiada hak untuk menghalang umat Islam bag...

no imageTerima kritikan rakyat dengan hati terbuka
Sat, 17 Apr 2021 05:31 | Hits : 3 | MY

KUALA TERENGGANU Ahli Parlimen Kuala Terengganu Dato Ahmad Amzad Hashim berpendapat kritikan yang datang dari rakyat biasa perlu diberi perhatian dengan hati terbuka oleh pemimpin kerajaanKata beliau pihaknya sentiasa berusaha mencari jalan terbaik namun sudah tentu tidak dapat menyelesaikan semua itu dengan segera kerana kekangan sumber dan sebagainyaKerajaan Perikatan Nasional PN yang...

no imageBantuan Evangelis wajar diterima dengan berhati-hati
Sat, 17 Apr 2021 05:31 | Hits : 2 | MY

PADAnbsp7 Julai 2017 saya telah menulis mengenai betapa Steven Sim telah pernah diperkenalkan oleh Joshua Woo Pegawai Khas beliau pada 31 Disember 2005 sebagai seorang pendakyah Kristian atau lebih tepat laginbspa missionary or missionary pastor to be who just got back from a mission conference in AfricaSaya juga telah menulis mengenai betapa Steven Sim dan Joshua Woo telah pernah me...

no imageMuhyiddin tak boleh cakap kerajaan tak ada wang
Sat, 17 Apr 2021 02:01 | Hits : 9 | MY

Ungkapan 8220kita tak banyak wang lagi yang tinggal8221 dan sempat tular sepanjang minggu tidak wajar keluar dari mulut seorang Perdana Menteri PM seperti Muhyiddin Yassin Bagi Ahli Parlimen Sungai Petani Datuk Johari Abdul sebagai PM beliau seharusnya mengarahkan menterinya mencari pelaburan luar untuk menjana ekonomi Malaysia bukannya memberitahu rakyat kantong negara hampir keke...



Website Online Counter