Sempadan Jepun Dibuka Sepenuhnya Tanpa Visa Mulai 11 Oktober 2022


2022-09-23 | By harianpost | 20 Hits

SEMPADAN JEPUN DIBUKA SEPENUHNYA 11 OKTOBER 2022 Jepun akan membenarkan pelancongan bebas untuk pelancong tanpa perlu memohon visa dan memansuhkan had ketibaan harian mulai 11 Oktober 2022 Berita gembira itu diumumkan oleh Perdana Menteri Fumio Kishida melalui sebuah sidang media khas menandakan peralihan dasar utama selepas hampir 2 tahun sekatan ketat akibat COVID19 lapor The Japan Times Kerajaan Jepun juga akan melancarkan program diskaun perjalanan di seluruh negara yang telah ditangguhkan kerana penularan jangkitan COVID19 >>READ MORE

ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imageKebocoran data, pengawal selia Ireland denda Meta AS$275 juta
Tue, 29 Nov 2022 00:30 | Hits : 9 | MY

PENGAWAL selia data Ireland pada Isnin mengenakan denda sebanyak 265 juta euro AS275 jutaterhadap Meta selepas butiran lebih daripada setengah bilion pengguna dibocorkan di laman web penggodaman Suruhanjaya Perlindungan Data DPC berkata ia telah me...

no image50 tahun 5 generasi !! Mee goreng daging ini antara yang popular dan yang paling lama di taiping.
Tue, 29 Nov 2022 14:30 | Hits : 7 | MY

Lokasi Medan Selera Larut Matang Larut Matang Hawker Center 34000 Taiping Perak httpsmapsgooglecomq 4849563100740906 Waktu Niaga Setiap Hari 11 pagi 7 malam Untuk Tempahan...

no imageTiz Zaqyah dituduh berduaan di dalam bilik hotel (Video)
Tue, 29 Nov 2022 16:36 | Hits : 6 | MY

Tiz Zaqyah dituduh berduaan di dalam bilik hotel Video Pelakon cantik Tiz Zaqyah menjadi perbualan ramai apabila memuat naik video di akaun TikToknya menunjukkan dirinya berada di sebuah bilik hotel Menerusi video TikTok yang tular pelakon berusia 34 tahun itu dilihat membuat trend dalam aplikasi TikTok dengan menghempaskan badannya di atas katil secara perlahan atau slowmo Walau bagaimanap...

no imageKarim Benzema bientt de retour avec les Bleus au Qatar ? Le Ballon d'Or met fin au dbat !
Tue, 29 Nov 2022 18:00 | Hits : 6 | MY

Actu Star 8 Merci beaucoup davoir regardSi vous souhaitez plus de nouvelles abonnezvous la chaneCLIQUEZ ICI POUR INSCRIRE httpbitlyActuStar8Ka rim Benzema bientt de retour avec les Bleus au Qatar Le Ballon dOr met fin au dbat Musique...

no imageGimik Apa Lagi Ni? Nabila Razali Pad4m Semua Gambar IG, Ganti Dengan Gambar Kahwin
Tue, 29 Nov 2022 06:33 | Hits : 2 | MY

Tiada angin tiada ribut penyanyi Nabila Razali tibatiba memadam semua gambar di Instagram miliknya dan menggantikan foto yang memperlihatkan dia bersama seorang jejaka dalam persalinan baju pengantin berwarna putih Menerusi foto berbentuk kolaj itu bagaimanapun tidak mendedahkan wajah lelaki berkenaan yang berpakaian kasual rona sama dengan menampakkan bahagian seluar yang tertera jenama Chris...

no imageKOLEKSI MODUL MASYUR SPM 2022 SAINS RUMAH TANGGA
Tue, 29 Nov 2022 10:00 | Hits : 4 | MY

Seperti yang kita sedia maklum tarikh dan jadual peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia telah pun dikemaskini dan dikeluarkan Oleh itu admin yakin para guru dan ibu bapa pastinya sibuk membantu anakanak membuat persiapan dalam menghadapi peperiksaan yang bakal tiba Dalam mempersiapkan diri pelajar bukan sahaja perlu mempunyai jadual waktu belajar yang baik untuk memastikan setiap topik yang d...

no imageRap Balik Lagu Eminem Sejurus Tok Naz Komen, Ini Ulas Jaclyn; Sebenarnya Ia Berlaku
Tue, 29 Nov 2022 06:34 | Hits : 6 | MY

Penyanyi Jaclyn Victor mengakui dia menghabiskan masa lama untuk berlatih dan menghafal lirik bagi segmen battle bersama VE di Gegar Vaganza musim kesembilan GV9 malam tadi Menurut Jac apa yang dilakukan sejurus Datuk Syafinaz memberikan komen berlalu secara spontan Sebenarnya ia berlaku secara spontan Saya macam tercakap mengenai perkara tersebut lepas tu eh eh Cuma bila para juri ...

no imageAkui mempunyai hubungan rapat, A. Aida tak tolak dijodohkan dengan Wak Doyok
Tue, 29 Nov 2022 10:02 | Hits : 12 | MY

Barubaru ini tular sebuah video dan foto mesra penerbit tersohor Datuk A Aida meraikan sambutan ulang tahun kelahiran pelakon Wak Doyok sehingga tercetusnya spekulasi mengatakan mereka sedang bercinta Tidak berdiam diri A Aida akhirnya menjawab spekulasi berkenaan dan mengakui Wak Doyok merupakan rakan lelaki yang sangat rapat dengannya buat masa kini xtramy Laju je netizen 8230 Th...

no imageAlamak!! Budak Kecil Cabar Nabil Buat Roti Terbang! | MeleTOP | Hawa & Nabil
Tue, 29 Nov 2022 18:00 | Hits : 0 | MY

Adik Adli yang viral baru baru ini dengan teknik membuat roti canai terbangnya ajar The Gadys Sarah Suhairi dan Nabil Ahmad menebar roti canai meletop roticanaiterbang adikadli Subscribe Astro MeleTOP httpbitlyytmeletop Episod penuh MeleTOP...

no imageViu Malaysia Umum Lima Viu Original Bagi Tahun 2023
Tue, 29 Nov 2022 13:30 | Hits : 4 | MY

Siaran Media Viu perkhidmatan penstriman video OTT pan serantau terkemuka PCCW mengumumkan lima drama Viu Original yang bakal disiarkan pada tahun 2023 Tahun selepas pasca pandemik setelah ia mendapat pengiktirafan dari pemain industri dan The post Viu Malaysia Umum Lima Viu Original Bagi Tahun 2023 appeared first on Kakimuvee Portal Informasi Perfileman...



Website Online Counter