Tak Sempat Pindah Rumah Lepas Dapat Kerja Baru, Suami Pergi Tinggalkan Isteri Sarat Hamil 7 Bulan


2021-05-04 | By edisiviral | 13 Hits

Rezeki ajal maut dan jodoh pertemuan serta perpisahan adalah takdir Allah Kita hanya mampu merancang dan Allah SWT yang menentukan segalanya Meskipun begitu kita sebagai umat Islam perlu redha dengan takdir yang sudah tertulis ini Begitulah takdi >>READ MORE


ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imageSentiasa pantau anak - pesan ibu kepada bayi maut terjatuh
Sun, 09 May 2021 15:30 | Hits : 5 | MY

Kalau boleh anak itu sentiasalah berada di depan mata Kita tak sangka dan jangka apa yang akan terjadi kata wanita berusia 37 tahun itu...

no imageSikat Rambut Tu El0k Sikit Jgn Berterab0q Anak Rita Bikin Ramai Tergelak Gara-gara Guna Dialek B
Sun, 09 May 2021 14:30 | Hits : 8 | MY

Di4lek atau l0ghat memang wujud dalam setiap orang namun itu hanyalah sebagai bahasa pasar yang tidak boleh digunakan untuk membina ayat formal atau rasmi Namun bagi an4k kecil yang sentiasa mendengar ibu bapa bercakap dalam di4lek mungkin mereka te...

no imageNUANSA: Adat Beraya dan Perubahan
Sun, 09 May 2021 00:30 | Hits : 14 | MY

BERITAmediacorp Seperti tahun lalu pandemik Covid19 merobah banyak aspek kehidupan dunia termasuk cara menyambut hari kebesaran Umat Islam tidak terkecuali dalam memberikan makna atau erti baharu dalam pelbagai perayaannya Tetapi di mana garis pemi...

no image[VIDEO] Badan dia kena lock, tak boleh makan dan minum Tajul ded4h abang kena s4ntau sejak jadi
Sun, 09 May 2021 04:00 | Hits : 10 | MY

PENYANYITajul Ariff berkongsi perkembangan terkini keadaan kesihatan abangnya iaitu Khalis yang kini mend3rita peny4kit miisteri atau terkena ilmu hitam Menurut Tajul dia dan keluarga sudah melakukan pelbagai ikhtiar untuk mengubati penyakit itu na...

no imageHati Tumis Berempah,Lauk Berbuka & Raya Yang Sedap.
Sun, 09 May 2021 07:01 | Hits : 9 | MY

Akhirakhir puasa dah sibuk buat persiapan raya berbuka pun masak yang simple dan ringkas je Jadi menu Hari Tumis Berempah ini mungkin idea bagus anda jadikan lauk berbuka yang mudah disediakan Resipi macam biasa RASA kongsikan di sini selamat mencubaHATI MASAK BEREMPAHBAHANBAHAN12 kg hati lembu potong nipis dan bersihkn1 sudu makan rempah kari daging2 sudu makan cili sos2 sudu makan ...

no imagePenduduk Tanah Putih Baru Yang Tinggalkan Rumah Di Minta Buat Ujian Saringan 10 Mei !
Sun, 09 May 2021 00:30 | Hits : 14 | MY

ampnbspKUANTAN Para penduduk di Taman Tanah Putih Baru yang meninggalkan kediaman masingmasing diingatkan agar hadir Ke Dewan Jubli Perak Sultan Hj Ahmah Shah dekat sini pada hari Isnin 10 Mei iniIa membolehlan ujian saringan Covid19 dijalankan kepad...

no imageRingkasan Global: Inovasi Pertanian Luar Bandar | Memperkasa peranan wanita
Sun, 09 May 2021 07:30 | Hits : 7 | MY

SUBSCRIBE now Astro Awani httpswwwyoutubecomca stroawanisubconfirma tion1 Astro AWANI LIVE httpswwwastroawanico mvideoterkini Social Media FACEBOOK httpswwwfacebookcoma stroawani TWITTER httpstwittercom501Aw ani INSTAGRAM https...

no imagePelaksanaan semula PdPR: Ibu bapa bimbang pembelajaran anak
Sun, 09 May 2021 15:30 | Hits : 7 | MY

Kaedah PdPR akan dilaksanakan selama dua minggu selepas cuti Hari Raya Aidilfitri bagi mengelak risiko jangkitan Covid19 selepas perayaan itu...

no imageIndia catat 4,000 kematian Covid-19 semalam
Sun, 09 May 2021 04:00 | Hits : 12 | MY

India catat 4000 kematian Covid19 semalam Dikemas kini 43 minit yang lalu Diterbitkan pada 9 May 2021 817AM ...

no imageRumah kami sunyi Setahun jadi anak pasangan tiada zuriat, Titam pergi ketika tuannya bakal
Sun, 09 May 2021 04:00 | Hits : 10 | MY

KEHIDUPAN pasangan suami isteri ini ternyata sunyi selepas salah seekor kucing peliharaan mereka mati akibat jangkitan kuman dalam darah pada Mac lalu Menurut Mohd Nur Azeem Jifri dia dan isteri Nurul Safika Safri masingmasing berusia 25 tahu...



Website Online Counter