Auto Semua Behave.. Kawan-kawan Terus Jadi Sopan Apabila Lelaki Ini Bawa Wanita Ini Masa Lepak


2022-05-14 | By dailymakan | 16 Hits

Sebelum pandemik Covid19 melanda dunia kita biasa sahaja melihat anak muda giat meluangkan masa dengan melepak di gerai makan bersama rakanrakan Setelah sekian lama tidak bertemu dan melakukan aktiviti itu mereka merebut peluang apabila kerajaan menggenakan kelonggaran Jika dilihat sekarang anak muda sudah seronok melepak di luar sambil mematuhi Standard Operating Procedure SOP Selalunya aktiviti 8230 The post 8220Auto Semua Behave8221 KawanKawan Terus Jadi 8216Sopan8217 Apabila Lelaki Ini Bawa Wanita Ini Masa Lepak ap >>READ MORE

ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no image'Allahu, duit bayar kereta 3 bulan lesap' - Ibu hamil terkilan, wang simpanan RM3,924 dalam akaun Ma
Wed, 18 May 2022 03:31 | Hits : 14 | MY

Seorang wanita yang bekerja sebagai makeup artist MUA mendakwa wang simpanannya sebanyak RM392485 dalam akaun Maybank hilang tanpa dapat dikesannbsp Mangsa Zahira Zyra berkata dia hanya menyedari kehilangan wang simpanannya ketika menyemak baki dalam akaun tersebut yang hanya tinggal RM2485 lalu segera membuat laporan polis dan aduan kepada pihak bank berkenaannbspMenurut Zahira di...

no image4 Kaedah Mengesan Kamera Tersembunyi Di Penginapan Sementara, Jaga-Jaga!
Wed, 18 May 2022 06:31 | Hits : 0 | MY

Teknologi yang semakin pesat berkembang banyak memberikan kemudahan dan kebaikan kepada manusia Namun jika disalah guna boleh terwujudnya aktiviti jenayah seperti perbuatan haram meletakkan kamera tersembunyi untuk merakam tanpa kebenaran individu Mendatangkan kesan buruk seperti trauma kepada mangsa yang terlibat Justeru itu jika anda ke manamana terutamanya tempat awam seperti tandas atau ...

no imagePark Bogum Lakukan Kerja Amal Selama 10 Tahun Secara Rahsia
Wed, 18 May 2022 03:03 | Hits : 7 | MY

Pelakon Park Bogum sebelum ini kerap menjadi bualan hangat dalam kalangan peminat dan juga rakan artis atas sikap ikhlas dan baik yang sering dipamerkannya Terbaru dia dikhabarkan melakukan sesuatu yang sekali lagi berjaya menyentuh hati ramai orang Park Bogum kian terkenal apabila dia berhasil menunjukkan satu teladan yang baik dan berinspirasi terutama sekali ketika dia melakukan perkhidmat...

no imageWanita perjelas kenapa sekatan eksport gandum beri kesan walaupun Malaysia tak import dari India
Wed, 18 May 2022 04:00 | Hits : 12 | MY

Seorang pengguna Facebook Syu Azis berkongsikan kepada orang ramai mengapa sekatan eksport gandum memberi kesan kepada dunia walaupun Malaysia tidak mengimport sumber gandum dari India Beberapa hari ini timbul desasdesus mengatakan stok tepung gandu...

no imageIsteri dedah suami curang dengan gadis 15 tahun?
Wed, 18 May 2022 03:00 | Hits : 7 | MY

nbspBukan mahu menyibuk hal rumah tangga orang lain tetapi tuan empunya badan yang mahukan nasib diri terbela dengan meminta ia disebarkan bagi memastikan hubungan perkahwinan yang dibina tidak tercemarRumah tangga diganggu budak 15 tahunHal tersebut dilakukan oleh seorang pengguna TikTok dikenali sebagai Aen Syafiqa apabila memuat naik beberapa gambar dan video bukti kecurangan suaminya denga...

no imageCamila Cabello Ambil Alih Kerusi Kelly Clarkson Dalam The Voice Musim Ke-22
Wed, 18 May 2022 04:00 | Hits : 12 | MY

The Voice musim akan datang bakal menampilkan wajah baharu di kerusi barisan jurulatih Dua hari lalu portal People mengumumkan Camila Cabello akan menyertai Gwen Stefani Blake Shelton dan John Legend sebagai jurulatih dalam The Voice musim k...

no imageRASMI : Bantuan Sehingga RM1600 Untuk Belia Yang Belum Bekerja Tahun 2022
Wed, 18 May 2022 03:03 | Hits : 15 | MY

nbsp Bantuan Belia ialah sebuah program yang dilaksanakan kerajaan untuk para belia yang menganggur atau masih belum mendapat kerja Pelaksanaan ini amat tepat bagi meningkatkan mutu kualiti setiap belia sebelum menempuh kerjaya yang lebih berat dan mencabar dan dalam masa yang sama meningkatkan kepercayaan majikan terhadap mereka nbsp Bukan itu sahaja ia dapat memberikan peluang ke...

no imageAsimilasikan bahasa kebangsaan demi perpaduan nasional
Wed, 18 May 2022 02:03 | Hits : 1 | MY

Oleh EVA NATASHA SADALI BANGI Perpaduan nasional di negara ini tidak akan tercapai selagi mana masalah berkaitan ekuiti masih belum dapat diselesaikan Ahli akademik Prof Dr Mohd Ridhuan Tee Abdullah berkata dalam usaha untuk mencapai perpaduan nasional perlu ada dua teras utama iaitu kesamarataan equality dan keadilan ekuiti Beliau berkata masalah ekuiti antaranya penggunaan Ba...

no imageBezza Sondol Myvi Sampai Terpelanting, Tergolek Macam Tin Kosong - Netizen
Wed, 18 May 2022 06:31 | Hits : 0 | MY

SATU rakaman video tular mengenai kemalangan membabitkan sebuah Perodua Bezza Perodua Myvi dan Honda CRV di Lebuhraya Utara Selatan PLUS berhampiran Nilai Negeri Sembilan pada Isnin lalu Dalam klip video itu Bezza tersebut cuba menyelit antara Myvi dan CRV di depannya tetapi tersondol belakang Myvi hingga keduaduanya hilang kawalan BACA gtgtgt Budak 4 Tahun Maut Treler Terbaba...

no image(Resepi : Video) Ayam Bakar Ala "Nandos" Sedap
Wed, 18 May 2022 03:03 | Hits : 6 | MY

Kanakkanak dengan ayam memang tak dapat dipisahkan harihari makan ayam pun tak apa Ayam goreng kicap pedas lemak dan Nasi Ayam pun boleh tak sedar bila tengah makan Lagikan orang tuangap ngap ngap sampai tak sedar orang sebelah Memandangkan ayam ni memang feveret sepanjang zaman apakata cuba try resepi ayam bakar alaala nandos ni Dapat sama 70 pun jadiii lah kan asalkan anak...



Website Online Counter