"Semua Suami Beli, Cubalah Cari Duit Sendiri...!!"


"Semua Suami Beli, Cubalah Cari Duit Sendiri...!!"

Sat, 08 Feb 2020 | By thetrendingnow | 64 Hits

Jadi trending kan guna kotak utk sampaikan mesejbila saya terbaca mesej diatas ni trus saya fikirAdakah isteri yg mengharapkan duit suami itu isteri yg tak guna Adakah menghabiskan duit suami itu satu kesalahan Berdosakah isteri sekiranya dia tidak menyumbang apa2 dalam bentuk kewangan kepada si suamiBiasalah bila kita ditempat tersebut kita mampu utk membeli sesuatu dgn usaha kita sendiri terus kita memandang rendah pada mereka yg mengharapkan dan bergantung kpd DUIT SUAMIMesej tu tak salah tp jgnlah penyampaiannya seolah2 MEMP >>READ MORE



ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imageWajah Terkini Fathia Latiff Yang Mengejutkan Semua Pihak Dan Ini Penjelasan Beliau Buat Ramai Terdia
Thu, 25 Apr 2019 07:09 | Hits : 24 | MY

Jika sebelum ini pelakonFathia Latiffbermain tekateki sama ada masih berhijab atau tidak melalui gambar yang dimuat naik dalam Instagram miliknya namun pelakon cantik ini mengakui kini selesa dengan imej terbaharunya yang tidak lagi memakai hijab Fa...

no imageKorang Dengan Falsafah Korang Semua Boleh Pergi Mampos! Nabila Huda
Mon, 11 Feb 2019 15:01 | Hits : 53 | MY

Nabila Huda menerusi laman Instagram nya hari ini meluahkan rasa kecewa dengan netizen di media sosial Malah pelakon itu turut bengang apabila sering dikritik dan ditindas tanpa melihat sisi baik merekaRakan industri ditindasOh memang nak kena tunjuk baik je semua Baru lah di sayangi rakyat MalaysiaNabila Huda bengang apabila sering dikritik dan dipertikaikan setiap masa Sebagai seorang arti...

no imagePLUS umum penurunan sebanyak 18% bagi semua lebuh raya kendalian PLUS mulai 1 Februari 2020
Mon, 03 Feb 2020 18:01 | Hits : 12 | MY

Rangkaian lebuh raya terbesar di Malaysia PLUS barubaru ini mengumumkan penurunan bayaran sebanyak 18 peratus di semua lebuh raya kendalian PLUS Malaysia seiring dengan hasrat kerajaan untuk meningkatkan tahap keselesaan rakyat Hasrat penurunan bayar...

no imageTidak Puas Hati Gambar Kahwin Dengan Bekas Suami Dipergunakan Bella Dally
Tue, 09 Jul 2019 11:02 | Hits : 151 | MY

Pelakon Bella Dally menerusi akaun Instagramnya semalam meluahkan rasa tidak puas hati dengan tindakan produksi drama Silang yang menggunakan gambar perkahwinannya bersama bekas suami Nazim Othman sebagai salah satu prop di dalam drama tersebut Seakan...

no imageKembali Raikan Aidilfitri Sebagai Isteri, Elly Mazlein Bahagia Raya Bersama Suami
Fri, 05 Jun 2020 11:29 | Hits : 11 | MY

Pelakon dan pengacara Elly mazlein akui gembira menyambut ketibaan Aidilfitri barubaru ini dengan status sebagai seorang isteri kembali Meskipun bahtera rumah tangga yang dibina sebelum ini musnah akibat Elly menyatakan kehadiran lebaran kali ini ini...

no image'Kenapa perlu bantah? Isteri patut dapat lebih dari 2% dari gaji suami'
Sun, 27 May 2018 14:02 | Hits : 75 | MY

Kecoh seantero Facebook lantaran Kerajaan Harapan komited untuk mengotakan janji pemberian caruman Kumpulan Wang Simpanan Pekerja KWSP untuk isteri Dengarnya sistem itu didasarkan kepada mekanisme 2 diambil daripada gaji suami dan RM50 sumbangan kera...

no imageCemburu melampau, suami tikam isteri sampai mati
Tue, 18 Jun 2019 23:02 | Hits : 22 | MY

Mengesyaki isterinya mempunyai hubungan sulit dengan lelaki lain dipercayai menjadi punca sang suami bertindak menikam isteri itu dengan sebilah pisau di sebuah rumah kongsi pekerja di Jalan Teluk Likas di Kota Kinabalu semalamKetua Polis Daerah Kota Kinabalu ACP Habibi Majinji berkata berkata dalam kejadian kirakira pukul 2 pagi itu mangsa yang berumur 61 tahun maut selepas ditikam sebanyak ...

no imageJom Buat Sendiri Spring Rolls Vietnam, Mudah & Sedap!
Tue, 04 Aug 2020 17:17 | Hits : 3 | MY

Jom kita buat sendiri spring roll gaya Vietnam yang sangat popular ni Memang sangat sedap dan paling best cara nak membuatnya pun senang Hidangan ni sesuai untuk mereka yang sedang diet tau sebab tak menggunakan minyak punKalau pergi Vietnam tak sah kalau tak makan spring rolls sana kan Sekarang ni korang boleh cuba buat sendiri Resipi daripada Chef Sue M Arukin ni senang sungguh nak dibuat...

no image(Video) 'Tengok ini semua plastik' - Lelaki warga asing ini dakwa nasi lemak dibelinya diperbuat dar
Mon, 09 Dec 2019 12:16 | Hits : 26 | MY

Kalau tak ganja mesti dia telan ketum demikian reaksi netizen terhadap video viral seorang lelaki yang mendakwa nasi lemak yang dibelinya dibuat daripada plastiknbspVideo yang viral sejak Selasa lalu menunjukkan lelaki itu mengarahkan rakannya membuat bebola nasi dari nasi lemak yang dibelinya dari lokasi Bukit RajanbspTujuannya adalah untuk membuktikan bahawa nasi lemak itu adalah dipe...

no imageIsteri Minta Cerai Suami Tak Belikan Kebab
Thu, 08 Mar 2018 02:00 | Hits : 23 | MY

Seorang wanita di Mesir nekad menuntut cerai daripada suaminya hanya kerana tidak mendapat kebab yang dimintanya Sameeha yang baharu berkahwin selama 40 hari dilaporkan kembali ke rumah keluarganya dan terus memfailkan cerai atas alasan suaminya kedekut Seorang wanita di Mesir nekad menuntut cerai daripada suaminya hanya kerana tidak mendapat kebab yang dimintanya Sameeha yang baharu berkahwin ...


Senarai Hotel Wajib Dikunjungi Cuti Sekolah
Thu, 08 Mar 2018 02:00 | Hits : 262 | MY