Step By Step Buat Sendiri Korean Chicken. Sedap! Makan Seketul Memang Tak Cukup!


2021-04-09 | By edisiviral | 19 Hits

Makanan Korea semakin popular ketika ini terutama kalangan anakanak muda Yang tak berapa muda pun tumpang sekaki juga Antara yang disukai adalah Korean Chicken ayam Korea Ramai yang sanggup beratur panjang malah belanjakan banyak wang untuk makan aya >>READ MORE


ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imageResepi Choco Ball Milo Nestum Tanpa Bakar. Kuih Raya Paling Simple & Sedap!
Sat, 17 Apr 2021 11:00 | Hits : 6 | MY

Resepi Choco Ball Sangat Simple Kadangkadang tekak ni teringin nak makan manis juga kan Lagilagi bila tengok macammacam iklan bulan puasa ni Pernah tak makan choco ball Sebenarnya simple sangat nak buat Kalau buat sendiri kita pun boleh...

no imagePengedar diminta tidak manipulasi harga makanan
Sat, 17 Apr 2021 09:01 | Hits : 3 | MY

PASIR MAS Pengedar dan semua pihak yang terlibat dengan rantaian makanan diingatkan tidak memanipulasikan dan mengambil kesempatan menaikkan harga barangan khususnya menjelang musim perayaanTimbalan Menteri Pertanian dan Industri Makanan II MAFI Dato Che Abdullah Mat Nawi bagaimanapun berkata bekalan dan pengeluaran makanan dalam negara mencukupiKita tidak nafikan adanya faktorfaktor yan...

no imageSedapnya Kuih Cara Durian Ni.
Sat, 17 Apr 2021 07:01 | Hits : 7 | MY

Kuih cara antara kuih yang mudah disediakan kerana tidak menggunakan banyak bahan Ada acuan bancuhan adunan yang betul gerenti hasilnya terbaik Kali ini apa kata aanda tukar kepada Cara Durian Bahan lebih kurang Cara Manis kurangkan gula tambahkan pes durian Untuk resipi lanjut ikut je resipi di bawah niKUIH CARA DURIANBAHANBAHAN260gm tepung gandum240gm gula500 ml santan kotak250 ml air...

no imageDaging Goreng Thai, Sedap Buat Lauk Bersahur.
Sat, 17 Apr 2021 07:01 | Hits : 6 | MY

Untuk anda yang suka masakan daging secara ringkas dan menyukai rasa pendas masam dan manis serta aroma ketumbar Anda wajib cuba menu Daging Goreng Thai ni ia sangat mudah disediakan dan sangat sedapRESEPI DAGING GORENG THAIBAHANBAHAN800gm daging hiris nipis cuci dan tos4 sudu makan ketumbar kisarulas bawang putih kisar1sudu makan lada hitam kisar kasar2 sudu makan sis tiramGaram sec...

no image4 Ayam Goreng Paling Sedap di Malaysia? Kfc vs McD vs Texas Chicken vs Marrybrown
Fri, 16 Apr 2021 21:30 | Hits : 9 | MY

Kali ini kita bawakan pertarungan antara ayam goreng pula KFC vs MarryBrown vs McD vs Texas Chicken Mana paling sedap Korang geng mana cuba komen sikit...

no imageWanita ini rimas sebab dapat jiran 'terlajak baik', seminggu sampai 4 kali dia hantar makanan
Fri, 16 Apr 2021 18:00 | Hits : 16 | MY

ampnbspDalam ajaran Islam sendiri menuntut agar kita berbuat baik pada sesama kita terutamanya kepada jiranMempunyai jiran yang baik hati juga adalah satu anugerah dari AllahSiapa saja yang tidak suka apabila mempunyai jiran yang baik hati yang tidak lo...

no imageKim Ah Joong in talks to join upcoming Disney+ Korean Drama!
Fri, 16 Apr 2021 16:31 | Hits : 8 | MY

Kim Ah Joong might finally return to dramas after four years...

no imageAmalkan Gaya Hidup Sihat, Masterchef Beri Tips Untuk Anda Masak Makanan Iftar Yang Berkhasiat
Fri, 16 Apr 2021 14:30 | Hits : 10 | MY

Langgan saluran Telegram kami untuk kemaskini berita baharu dan isu terkini VOCKET Apabila tiba bulan Ramadhan bermulalah episod dimana nafsu makan kita akan membuakbuak dan ni mula la nafsu teringin makan macammacam terutama sekali ketika berbuka pua...

no imageRindu Masakan Kampung, Buat Sendiri Juadah Rendang Kambing Hitam Ikut Resipi Super Mudah Ni!
Fri, 16 Apr 2021 14:30 | Hits : 10 | MY

Kerinduan terhadap kampung halaman bagai sudah tak tertahan Terbayangbayang masakan air tangan ibu tercinta Sedapnya kalau berbuka nanti makan nasi panas dengan juadah Rendang Kambing Hitam kan Pasti ramai yang teringin membawa cita rasa masakan...

no image[VIDEO] Rita Rudaini Gigih DIY Surau Sendiri, Lihat Hasilnya
Fri, 16 Apr 2021 14:01 | Hits : 10 | MY

Waktu siang diluangkan dengan bekerja manakala waktu malam pula dipenuhi dengan ibadah sunat seperti menunaikan solat tarawih membaca alQuran serta QiamullailBulan Ramadan adalah bulan bagi semua umat Islam melipat gandakan pahala dan mengerjakan amal ibadahSama ada di rumah atau masjid masingmasing mempunyai pilihan sendiri dalam menunaikan ibadah kepada Allah SWTBagi individu yang selesa ...



Website Online Counter