Seorang Lelaki Maut Dalam Nahas Motosikal Berhampiran Plaza Tol Prai


Seorang lelaki maut dalam nahas motosikal berhampiran plaza tol Prai

Thu, 17 Sep 2020 | By edisiviral | 3 Hits

Siasatan awal yang dilakukan di tempat kejadian menunjukkan mangsa yang menuju ke Butterworth dari Jalan Prai kehilangan kawalan mesinnya menyebabkan mesin itu tergelincir dan dia jatuhampnbspBUTTERWORTH Seorang lelaki yang bekerja sendiri meninggal d >>READ MORE



ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imageBudak 6 tahun rentung selepas terjatuh dalam ketuhar tanah liat
Sat, 18 Apr 2020 17:01 | Hits : 26 | MY

Seorang kanakkanak lelaki berusia enam tahun maut terbakar selepas terjatuh ke dalam ketuhar tanah liat ketika mangsa memanjat ke atasnya yang menyebabkan ketuhar itu runtuhnbspKejadian itu berlaku pada Rabu lalu di utara Argentina ketika kerajaan Argentina menguatkuasakan perintah berkurungnbspMangsa Thiago Orellana 6 ketika itu bersama dengan bapanya yang sedang sibuk tanpa menyedari a...

no imagePertama Kali Dalam Sejarah, Semua Ahli Parlimen Dipanggil Interview Secara Peribadi Oleh Agung
Tue, 25 Feb 2020 19:53 | Hits : 13 | MY

Menerusi satu pengumuman yang dikeluarkan oleh Istana Negara melalui siaran langsung sebentar tadi semua ahli parlimen kecuali Perdana Menteri Interim Tun Dr Mahathir Mohamad akan dipanggil menghadap Yang diPertuan Agong AlSultan Abdullah Riayatuddin AlMustafa Billah Shah pada petang ini dan esokDatuk Pengelola Bijaya Diraja Datuk Ahmad Fadil Shamsuddin berkata satu sesi temubual secara ...

no imageGadis Temui Ajal Ketika Tidur Dalam Kereta Semasa Tunggu Ibu Bapa Balik Dari Masjid
Sun, 17 Nov 2019 21:44 | Hits : 34 | MY

Seorang gadis Nadiah Sapaian ditemui meninggal dunia dalam sebuah kereta di kawasan parkir di Pantai Morib awal pagi semalamDalam kejadian tersebut mangsa yang berusia 24 tahun ditemui orang ramai dalam kereta jenis Hyundai MatrixDifahamkan mangsa yang bekerja sebagai juruteknologi makmal perubatan di Universiti Kebangsaan Malaysia UKM mahu pulang ke rumah ibu bapanya di Kampung Endah Bantin...

no image'Jangan cari lelaki jenis kaki pukul' - Instafamous cedera dibelasah teman lelaki
Fri, 14 Sep 2018 22:01 | Hits : 22 | MY

Jangan cari lelaki yang jenis kaki pukul demikian nasihat remaja perempuan berusia 13 tahun cedera di bahagian muka didakwa akibat dipukul teman lelakinya lapor Oh My MedianbspMangsa Amalin yang mempunyai lebih dari 73000 followers di Instagram telah membuat laporan polis berhubung kejadian itu dan menasihatkan golongan remaja perempuan di luar sana tidak menjadi mangsa baran pasangan m...

no imageKedai Cermin Mata Murah Melampau Di Sungei Wang Plaza
Sat, 24 Nov 2018 13:01 | Hits : 80 | MY

Serius ini kali pertama aku rasa terlebih excited bila dah buat cermin mata baru Bukan sebab buat cermin mata yang harganya riburibu tapi sebab dapat buat cermin mata yang aku rasakan harganya gilagila murah overall cost tak sampai RM130Korang bayangkan frame boleh dapat dengan harga RM65 Kemudian campur dengan lens Alpha Blue 420 yang harganya RM60 Total jadinya RM125Wehh ini macam ...

no imageCara Lengkap Dan Betul Jika Nak Buat Sandwic Tuna Viral Dalam Paper Cup, Kalau Nak Niaga Tolong Ikut
Wed, 15 Aug 2018 16:04 | Hits : 49 | MY

Sandwic Tuna Viral ini suatu masa dulu pernah jadi sebutan di kalangan makmak Cara penyediaannya mudah malah tak guna banyak bahanWalaupun simple tapi orang tak pernah jemu nak rasa Sampai sekarang ramai yang mencari resepi ini Selain di makan dengan anak beranak boleh juga dibuat niaga Dapatlah nanti pendapatan sampingan Tapi kena ikut pesan Ibu Azzah duluPerkongsian cara membuat sand...

no imageNetizen Persoal Kenapa Pakaikan Anak Baju Lelaki, Nadzmi Adhwa Tampil Beri Penjelasan, -Harap Ramai
Wed, 29 Jul 2020 13:02 | Hits : 5 | MY

Pasangan Nadzmi Adhwa dan isterinya Ardell Aryana yang barubaru ini baru saja menimang cahaya mata perempuan iaitu Arwa Malaikha Urwa hampir sebulan lalu pasti saja telah mendapat perhatian netizen kerana anak kedua selebriti ini yang sangat comel Seri...

no imageNasib baik tergerak hati nak cek.. Wanita kongsi detik cemas diselit 4 bungkus tuala wanita da
Mon, 03 Jun 2019 09:11 | Hits : 88 | MY

Bidang pelancongan merupakan salah satu industri yang membawa keuntungan besar kepada kebanyakkan negara di seluruh dunia Menurut kajian yang dilakukan kadar kedatangan pelancong meningkat dari tahun ke tahun Semua negara di Asia Eropah mahupun Tim...

no imageLG G8 ThinQ Akan Dilengkapi Sistem Pembesar Suara Dalam Skrin
Thu, 14 Feb 2019 21:05 | Hits : 24 | MY

Peranti mercu LG G8 ThinQ akan dilancarkan di acara MWC Barcelona beberapa minggu sahaja lagi Mereka telahpun berkongsi maklumat mengenai sistem imbasan wajah pada bahagian hadapan yang menggunakan kamera TOF Hari ini mereka mendedahkan peranti ini akan...

no image'Berdebar rasa jantung, dahlah kawasan tu sunyi' - Ternampak budak kecil tidur dalam stroller, kelua
Wed, 03 Jul 2019 12:02 | Hits : 61 | MY

Kisah ini dikongsikan oleh wanita ini bertujuan untuk memberikan peringatan kepada ibu bapa mengenai keprihatinan ibu bapa terhadap anakanak terutamanya anak kecil seperti bayiDi dalam kita sibuk untuk menguruskan kehidupan seharian jangan sesekali mengabaikan si anak Tanggungjawab tidak harus dilepaskan kepada seorang sahaja tetapi kedua ibu bapa perlu memikul bersamasamaKejadian yang berl...


Senarai Hotel Wajib Dikunjungi Cuti Sekolah
Wed, 03 Jul 2019 12:02 | Hits : 262 | MY