Shrimp And Mushroom Alfredo Juita Amanda


Shrimp And Mushroom Alfredo Juita Amanda

2021-02-23 | By aziekitchen | 12 Hits

Hari hari di dapur memang saya pening memikirkan menu apa yang nak dimasak Memang tugas sebagai seorang suri rumah tidak mudah sebenarnya Saya masa bekerja dulu lebih rela ke pejabat dari duduk di rumahnbspTapi bila dah bersara tiada apa pilihan yang ada melainkan tinggal di rumah Itu pun saya tidak banyak membuat kerja rumah seperti mengemas dan membasuh Saya hanya memasak sahaja Ada masa Hubby akan tolong mengemas juga di dapur sebelum dia naik tidurnbspHari ini kami bersarapan lewat tengahari atau dipanggil sebagai brunch breakfast >>READ MORE



ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imageDR JUITA Wanita Malaysia Pertama Miliki LESEN JURUTERBANG Kawalan Dron Profesional
Sat, 27 Feb 2021 07:30 | Hits : 23 | MY

Kemampuan wanita pada hari ini tidak hanya terbatas dengan tugastugas hakiki saja Segalanya out of box Seperti Dr Juita ini yang berjaya buktikan kemampuannya di mata umum Dr Juita menjadi wanita Malaysia pertama yang memiliki lesen Juruterbang Kaw...

no image[VIDEO] Bila Babi Hutan Window Shopping Dekat Alamanda, Komen Netizen Bikin Pecah Perut!
Mon, 07 Dec 2020 13:31 | Hits : 28 | MY

Pihak bomba dikatakan datang dengan dua jentera untuk menghalau haiwan berkenaan dari bangunan kompleks belibelah tersebut Susulan tularnya videohaiwan liar itu yang tular di pelbagai media sosial ia telah meraih perhatian ramai dan mengundang netizen untuk meninggalkan macammacam komen yang mencuit hati Antara komen menarik daripada netizen The post VIDEO Bila Babi Hutan Window Shoppin...

no imagePengunjung Alamanda bertempiaran angkara babi
Sun, 06 Dec 2020 19:31 | Hits : 24 | MY

PUTRAJAYA Kompleks membelibelah Alamanda di sini kecoh apabila seekor babi hutan tibatiba masuk ke dalam bangunan itu pada tengah hari tadiKetua Balai Bomba dan Penyelamat Putrajaya Shaari Abdullah berkata pihaknya menerima panggilannbspmengenai kejadian itu pada pukul 1238 tengah hariKatanya lapan anggota bersamanbspdua jentera tiba pada pukul 1247 tengah hari dan bertindak menghalau ...

no image(Video) 'Yaa nampaknya.. bab.. babi uta.. babi ke tu?' - Premis Al Ikhsan di Alamanda diceroboh babi
Sun, 06 Dec 2020 17:30 | Hits : 25 | MY

Sebuah butik pakaian sukan di pusat belibelah Alamanda Putrajaya dilaporkan diceroboh oleh seekor babi hutan menggemparkan kakitangan dan para pengunjungnbspDalam kejadian yang dilaporkan berlaku pada Ahad 6 Disember 2020 haiwan berkenaan dipercayai masuk dari pintu belakang setelah tersesat dan terus masuk ke premis pakaian sukannbspBagaimanapun keadaan terkawal apabila tindakan pant...

no imageFettucine Carbonara Mushroom Ringkas, Sosej dan Udang Digril Dulu. Mantaplah Rasanya
Wed, 25 Nov 2020 03:31 | Hits : 37 | MY

Terasa nak makan pasta hari ini Selain spageti fettucine pun best gak dimasak sajian Carbonara MushroomCerita Cikgu Afy Afy AL Habibi dalam FB nya Sebelum kenal fettucine rasa tak tertelan dalam tekak sebab saiznya lebar dari spageti Fuhh bila rasa sekali rupanya ketagih pula nak makanResipi ringkas perkongsian dari Cikgu Afy ni tak muak dan ringkas cara memasaknyaFETTUCINE CARBONARA ...

no imageCheesy Chicken & Mushroom Puff, Boleh Aje Guna Pastri Lapis Segera
Thu, 18 Jun 2020 12:12 | Hits : 26 | MY

Rangup dan sedap serta kelazatan inti ayam berkeju dan cendawan Inilah keenakan pastri lapis Cheesy Chicken amp Mushroom Puff padahal guna pastri lapis yang sudah siap dipek jenama Kawan pun okay Namun pastri lapis ni memang rangup dan mudah berderaiYang penting isinya kena sedap selain sosej dan isi ayam bahan seperti susu segar mentega keju mozarella dan kepingan keju menjadikannya l...

no image'Dia memang kurang ajar' - Datin Nona tampil beri penjelasan penuh mengenai insiden di Chicken Rice
Mon, 24 Jun 2019 15:01 | Hits : 41 | MY

Barubaru ini video seorang wanita memarahi pekerja restoran Chicken Rice Shop di Alamanda Putrajaya viral di media sosial mengundang pelbagai reaksi netizennbspWanita terbabit merakam video insiden itu dan turut mengugut mahu viralkan video tersebut kerana tidak berpuas hati dengan pekerja restoran yang tidak datang mengambil pesanan merekanbspRamai netizen yang tidak bersetuju dengan tin...

no imageJuita Ditangkap Kerana Rogol Ustaz Adam? Peguam Perjelas Tidak Pernah Dalam Sejarah Malaysia Wanit
Sun, 28 Apr 2019 01:05 | Hits : 144 | MY

...

no imageTidak Pernah Lagi Dalam Sejarah Malaysia, Wanita Ditahan Atas Tuduhan MER0G0L Peguam Komen Tuduh
Fri, 26 Apr 2019 21:04 | Hits : 43 | MY

Meskipun drama rantaian popular TV3 Nur 2 telah berakhir dengan penuh pengisian dan pengajaran namun ada segelintir warga media sosial mengkritik pengakhiran episod tersebut Seorang peguam Nor Zabetha telah mengemukakan pendapatnya tentang sistem perundangan yang digunakan dalam episod terakhir semalamBaginya babak Juita yang ditahan atas tuduhan meR0G0L Ustaz Adam adalah sama sekali tidak t...

no image'Tidak pernah dalam sejarah Malaysia wanita ditahan & didakwa kerana merogol lelaki' - Peguam te
Fri, 26 Apr 2019 17:04 | Hits : 92 | MY

Drama Nur 2 arahan Shahrulezad Mohameddin sudah berakhir pada malam tadi Pelbagai reaksi dan komen netizen mengenai drama yang mendapat sambutan hangat ini Pengakhiran cerita ini juga tidak dijangka oleh para penontonSebelum ini salah satu babak bacaan ayatayat AlQuran ditegur oleh seorang pengguna Twitter Afifi Hassan Afifi menyatakan terdapat beberapa kesalahan jelas dalam petikan bacaan...


Senarai Hotel Wajib Dikunjungi Cuti Sekolah
Fri, 26 Apr 2019 17:04 | Hits : 262 | MY


Website Online Counter