Simpanlah Duit Walaupun Rm3 Sehari. Kalau Setahun, Ribu Jugak Jadinya!


Simpanlah Duit Walaupun Rm3 Sehari. Kalau Setahun, Ribu Jugak Jadinya!

Wed, 15 Jan 2020 | By edisiviral | 28 Hits

Akhir tahun nanti macammacam nak beli Baju sekolah anak alat tulis beg sekolah yuran dan macammacam lagiKalau yang anak seorang mungkin taklah terasa sangat Bila anak dah masuk 23 ni barulah kita akan rasa pentingnya ada tabungan untuk tampung pe >>READ MORE



ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imageHampir setahun berkahwin, Ain Edruce akui kini hamil anak pertama
Sun, 29 Nov 2020 17:30 | Hits : 4 | MY

Selepas hampir setahun mendirikan rumah tangga pelakon dan juga pengacara cantik Ain Edruce 29 telah mengesahkan bahawa dirinya hamil anak sulung selepas ramai yang bertekateki sebelum iniAin yang bernikah dengan seorang ahli perniagaan Amirul Hafiz memaklumkan perkara tersebut di saluran YouTubenya sebentar tadi dengan mengakui hal sebenarembedded contentDalam perkongsian tersebut dia t...

no imageSelalu bangun malam solat tahajjud, pelajar Malaysia meninggal sehari selepas kembali ke Mesir
Sun, 29 Nov 2020 10:31 | Hits : 5 | MY

Ini baru pertama kali terjadi Seorang pelajar Malaysia diberikan keistimewaan untuk dikebumikan berhampiran makam para aulia di Mesir Husnul Khatimah kah ini Apakah amalannya sehingga diraikan sebegitu rupa Meninggal jauh dari ahli keluargaAndai kita tahu rahsia kematian insan tersayang pasti kita tidak akan melepaskannya pergi jauh dari mataBukan tidak menerima takdir ajal tetapi biarla...

no imageAmalannya sangat luar biasa, Pemergian yang dicemburui, Pelajar Malaysia Meninggal Sehari Selepas
Sun, 29 Nov 2020 00:30 | Hits : 5 | MY

Seorang pelajar Malaysia dilaporkan meninggal dunia sehari selepas tiba di Mesir kerana sesak nafas Difahamkan arwah meluangkan masa selama enam bulan bersama keluarga di kampung halaman sebelum berangkat menyambung pengajian kelmarin Menerusi p...

no imageOrder Saja Walaupun Hujan- Rider Nasihatkan Orang Ramai Tidak Perlu Risau
Sat, 28 Nov 2020 21:30 | Hits : 7 | MY

Dengan keadaan perintah kawalan pergerakan yang berlangsung ketika iniditambah lagi dengan cuaca yang tidak menentu kebanyakan daripada kita akan mengelak untuk keluar daripada rumah walaupun untuk membeli makanan dan minuman Lapar dan mengidam ses...

no imageSuami Masak Apa Hari Ini? Kekal Teguh Brotherhood, Walaupun Group MAHN Dakwa Bakal Tutup
Sat, 28 Nov 2020 06:31 | Hits : 7 | MY

Lebihlebih lagigroup Facebook yang berkaitan dengan masakan yang sering menjadi platform untuk para pengguna berkongsikan pengalaman mereka ketika memasak gambar hasil masakan resepi menu makanan dan pelbagai lagi Namun begitu hari ini admin di salah sebuah group masakan di Facebook iaitu Masak Apa Hari Ni MAHN menyatakan beliau akan menutup groupitu selamanya Menurut pengasasnya...

no imageKalau ikut Puteri Gunung Ledang PN bermasalah selepas ni
Fri, 27 Nov 2020 19:31 | Hits : 5 | MY

FB Shahril Samad Kita boleh terus gunakan anologi hikayat Puteri Gunung Ledang yang dipopularkan oleh Ahli Parlimen PAS semasa perbahasan peringkat dasar Bajet 2021 Ahli Parlimen PASPN itu memperlekehkan dua syarat yang diletakkan terhadap sokongan BN kepada Bajet itu Dua syarat ini macam cakap YB Pasir Mas tidak ada dalam pendapatan 8211 perbelanjaan kerajaan iaitu bajet kerajaan...

no imagePengeluaran Akaun Satu i-Sinar Masih Ketat Walaupun Memenuhi Kriteria. Andaikata Rakyat Susah Dapat,
Fri, 27 Nov 2020 14:30 | Hits : 13 | MY

Ahli Kumpulan Wang Simpanan Pekerja KWSP yang memenuhi kriteria kelayakan boleh memohon program iSinar bermula pertengahan Disember ini KWSP dalam satu kenyataan hari ini berkata pembayaran pertama akan bermula sebulan selepas permohonan diluluskan ...

no image"Kalau betul nak tolong orang miskin, juallah siling emas di Vatican tu!" - Maradona perna
Fri, 27 Nov 2020 14:30 | Hits : 6 | MY

Antara sebab mengapa Diego Armando Maradona begitu dipuja oleh orang Argentina sehingga dianggap sebagai tuhan adalah kerana karakter jujur yang tidak takut kepada sesiapa pun dalam meluahkan pandangannya terhadap sesuatu isuMenggelarkan dirinya suara...

no imageSouls-Like Games: Kalau Mati Kena Mula dari Awal
Thu, 26 Nov 2020 11:01 | Hits : 6 | MY

Fail final sem mula balik first sem Meninggal httpsmlstudiosmy ajiqchaos gaming...

no image[TERKINI] Malaysia Catat Lebih 2,000 Kes Baru Positif Covid-19 Sehari Buat Pertama Kali
Wed, 25 Nov 2020 06:31 | Hits : 6 | MY

Selain itu KKM juga memaklumkan pada hari ini bilangan kes sembuh Covid19 adalah sebanyak 1673 kesmenjadikan jumlah kumulatif kes sembuh sepenuhnya daripada Covid19 adalah 44153 kesBagaimanapun terdapat pertambahan empat 4 keskematian berkaitan Covid19 pada hari ini menjadikan jumlah kumulatif kes kematian Covid19 di Malaysia adalah sebanyak3418230 Klik sini untuk baca art...


Senarai Hotel Wajib Dikunjungi Cuti Sekolah
Wed, 25 Nov 2020 06:31 | Hits : 262 | MY


Website Online Counter