Suhakam Reiterates Call For Total Abolition Of Death Penalty In Malaysia


2021-10-11 | By edisiviral | 42 Hits

KUCHING Oct 11 In conjunction with the World Day Against the Death Penalty commemorated annually on Oct 10 the Human Rights Commission of Malaysia Suhakam reiterates its call for the total abolition of the death penalty in the country According t >>READ MORE

ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imageBerang Hutang Tak Bayar, Wanita Ini Buat Upacara Ilmu Hitam Depan Rumah Penghutang
Mon, 18 Oct 2021 07:30 | Hits : 10 | MY

Garagara sudah lelah menagih hutang sebuah video memaparkan tindakan seorang wanita melakukan ritual ilmu hitam di rumah penghutang ternyata telah menjadi tular di media sosial dan meraih pelbagai respon daripada warga maya ARTIKEL...

no imageSemakan Keputusan Rayuan UPU Online Bagi Lepasan STPM 2021/2022
Mon, 18 Oct 2021 06:30 | Hits : 8 | MY

Hebahan Keputusan Rayuan UPU ONLINE Lepasan STPM Setaraf Sesi Akademik 20212022 Dimaklumkan bahawa tarikh semakan keputusan rayuan UPU Online lepasan STPM dan setaraf bagi sesi 2021 2021 adalah mulai 18 Oktober 2021 1200 tengah hari hingga 23 Oktober 2021 500 petang Sila rujuk butiran di bawah untuk maklumat selanjutnya Tarikh Semakan Keputusan UPU Online Lepasan STPM 2021202...

no imageTop 10 Real Signs of Paranormal Activity Found in History
Mon, 18 Oct 2021 18:00 | Hits : 7 | MY

Top 10 Real Signs of Paranormal Activity Found in History Subscribe To Most Amazing Top 10 httpbitly2Ibyk6i Most Recent Videos httpswwwyoutubecomwa tchvPj2rni0BfKoampli stUUBINYCmwE29fBXCpU I8DgTA Do you believe in ghosts and the paranormal I...

no imagee-Penyata Gaji JANM: Semakan ePaySlip (Penyata Gaji Online)
Mon, 18 Oct 2021 13:30 | Hits : 9 | MY

ePenyata Gaji merupakan sistem online oleh Jabatan Akauntan Negara ANM untuk memberi akses kepada Kakitangan Kerajaan berperingkat Persekutuan untuk menyemak mengakses serta mencetak slip penyata gaji dengan mudah dan pantas Portal ini akan memudahkan lagi urusan harian yang melibatkan penggunaan slip gaji seperti pinjaman kewangan mengisi maklumat persekolahan anakanak dan permohonan b...

no image[Vide0] Sikit Pun Tak N4ngis Naik Flying Fox, Netizen Puji Keberanian Anak Aliff Syukri
Mon, 18 Oct 2021 08:31 | Hits : 4 | MY

Kalau korang suka main aktiviti lasak aktiviti apa yang korang nak buat dengan kawankawan Macam Admin suka flying fox Sejuk je rasa anginMacam yang kita semua tahu aktiviti flying fox selalu menjadi salah satu pilihan aktiviti lasak dan boleh dikatakan menjadi satu aktiviti wajib dipilih untuk dilakukan Ini kerana adrenalin akan melonjak naik semasa melakukan aktiviti tersebutTetapi tak...

no imageAnak terkejut bapa tiba-tiba request nak pergi hospital di hari jadi, dua kali berlaku drama air m
Mon, 18 Oct 2021 03:30 | Hits : 11 | MY

SIAPA yang tidak gembira apabila hari ulang tahun kelahiran disambut oleh orang tersayangNamun bagi seorang bapa perasaannya sebak sehingga menitiskan air mata ketika menjamah sepotong kek hari jadiMenerusi satu video yang dikongsi di aplikasi TikTok dapat dilihat si anak cuba menenangkan hati lelaki itu dengan mengusapusapkan tangannyaBerkongsi kisah di sebaliknya video itu Quratu Quraidah...

no imageNetizen D4kwa Rizalman & Anak Pergi Langkawi Naik Jet Peribadi, Tinggal Di Villa Mewah Harga Sat
Mon, 18 Oct 2021 05:00 | Hits : 8 | MY

Sebelum ini pasangan selebriti Hairul Azreen dan Hanis Zalikha mencvri tumpuan wargamaya selepas pergi bercuti dengan menaiki helikopterKali ini giliran pereka fesyen tersohor negara Datuk Rizalman Ibrahim bersama dua anak lelakinya yang bercuti ke Pulau LangkawiPergi Langkawi naik jet peribadiLaman media sosial menjadi panas selepas netizen berkongsi foto dan video Rizalman menaiki jet pe...

no imageSabar Dik, Alamak.. Pengantin Gel0joh Sampai Abang Jurugambar Pun Tegur
Mon, 18 Oct 2021 07:00 | Hits : 7 | MY

Perkahwinan merupakan impian semua orang yang berstatus single Berkahwin dengan pilihan hati sendiri juga merupakan impian semua orang dan ramai yang berkahwin dengan pilihan hati sendiri kerana mungkin kita sudah mengenal hati budi masing2 dan bersedia mendirikan rumah tangga dengan pasangan masing2Bagi yang sudah membuat persiapan berbulan2 ada juga yang mempunyai perasaan gugup dan apabila...

no imagePH Melaka tetap bawa kes bubar DUN ke mahkamah
Mon, 18 Oct 2021 23:02 | Hits : 0 | MY

Meskipun Pilihan Raya Negeri PRN Melaka telah diisytiharkan oleh Suruhanjaya Pilihan Raya SPR namun Pakatan Harapan PH Melaka meneruskan tindakan undangundang menyemak keputusan Gabenor Melaka Tun Dr Ali Rustam membubarkan DUN berkenaan bulan lalu Menurut Pengerusi PH Melaka Adly Zahari PH Melaka akan meneruskan langkah membawa isu berkenaan ke mahkamah dalam minggu ini juga bagi me...

no imageCara Proper Mohon Kerja Guna Email, Mesti Dapat!
Mon, 18 Oct 2021 10:00 | Hits : 6 | MY

Nampak mudah tapi sebenarnya memohon kerja adalah perkara yang paling sukar untuk dihadapi Ada juga jenis kerja yang memerlukan anda untuk memohon menerusi email dan kebanyakkan orang tidak mendapat sebarang jawapan sampai berbulan Hal ini kerana ada beberapa kesalahan yang anda lakukan semasa memohon pekerjaan tersebut melalui email tersebut Macam mana cara mohon kerja dengan 8230 The po...



Website Online Counter