Isu Tatu, Syazwan Zulkifly Akui Nakal Tapi Masih Ada Pegangan Agama


2022-05-18 | By ohmymedia | 21 Hits

Barubaru ini pelakon popular Syazwan Zulkifly tampil menjelaskan berhubung penampilan bertatunya yang perlu digunakan untuk memenuhi tuntutan watak dalam sebuah drama Menurut laporan mStar Online pelakon berusia 35 tahun itu berkata dia tidak menerima sebarang kecaman sebaliknya hanya pertanyaan orang ramai sama ada tatu tersebut bersifat kekal atau palsu 8220Saya beli tatu tu RM5 je 8230 The post Isu tatu Syazwan Zulkifly akui nakal tapi masih ada pegangan agama appeared first on OH MY MEDIA >>READ MORE

ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imageKun Fayakun, Tsunami Filem Melayu, Syamsul Yusof Bersyukur, Filem Mat Kilau Sukses 3 Hari Tayang
Mon, 27 Jun 2022 03:02 | Hits : 2 | MY

Melakar sukses tersendiri filem Mat Kilau Kebangkitan Pahlawan mencuri perhatian pencinta filem tempatan apabila berjaya meraih kutipan RM7 juta dalam tempoh tiga hari ditayangkan di pawagam sejak Khamis lalu Malah luahan rasa syukur turut dikongsikan pengarahnya Syamsul Yusof menerusi Instagram Terdahulu filem terbitan Studio Kembara itu dilaporkan mencipta rekod sebagai filem epik tempa...

no imageJaga-jaga! Muat naik sedutan Mat Kilau Kebangkitan Pahlawan. Syamsul Yusof mahu ambil tindakan !
Mon, 27 Jun 2022 00:30 | Hits : 11 | MY

Umum mengetahui Filem arahan Syamsul Yusof amp8220Mat Kilau Kebangkitan Pahlawanamp8221 telah mencapai kutipan 11 Juta pada hari ke 4 tayangannya dan kutipan akan terus meningkat sehingga ke akhir tayangannya Sehubungan itu ini 4maran kepada semua te...

no imageSebab apa nak bubar parlimen, nak selesai kes mahkamah? - Anwar
Mon, 27 Jun 2022 01:31 | Hits : 9 | MY

Ingat kalau dia menang PRU dia boleh tutup kes Jadi rasional bubar itu kita pertikaikan kata presiden PKR itu...

no imageNikki Palikat, Audi bercerai
Mon, 27 Jun 2022 02:36 | Hits : 10 | MY

Nikki Palikat Audi bercerai Penyanyi Nikki Palikat 36 akhirnya membuat pengakuan mengejut apabila mengaku sudah bercerai dengan bekas suami komposer Audi Mok Nikki atau nama sebenar Nicolette Louisa Palikat dalam temubual bersama program Melodi terbitan TV3 berkata dia tidak berniat mahu menyorokkan kisah perceraian itu tetapi memerlukan masa untuk menerimanya 8220Sebenarnya iya say...

no image'Dengan satu tandatangan, menteri mampu lindungi pekerja'
Mon, 27 Jun 2022 01:31 | Hits : 7 | MY

Kumpulan hak pekerja menggesa M Saravanan memansuhkan pengecualian pekerja domestik dalam Jadual Pertama Akta Kerja 1955...

no imageNabila Huda tinggalkan Melodi
Mon, 27 Jun 2022 02:36 | Hits : 7 | MY

Nabila Huda tinggalkan Melodi Pelakon dan pengacara Nabila Huda bersiaran buat kali terakhir sebagai pengacara program hiburan terbitan TV3 Melodi hari ini Nabila ketika dihubungi meluahkan rasa gembira kerana diberi peluang menggalas tanggungjawab sebagai pengacara program sensasi itu selama setahun 8220Kontrak saya memang berakhir bulan ini selepas setahun bergelar pengacara Melodi Say...

no imageTiktok Murid Tadika Ikut Trend Sarung Cincin Undang Kecaman
Mon, 27 Jun 2022 03:01 | Hits : 1 | MY

TREND TIKTOK SARUNG CINCIN DIRAKAM TADIKA UNDANG KECAMAN RAMAI Tiktok adalah antara aplikasi media sosial yang semakin melonjak sejak kebelakangan ini Begitu ramai content creator dari Facebook juga kini beralih ke Tiktok untuk menarik perhatian pengguna di sana khususnya anakanak muda Ternyata platform tersebut cenderung digunakan ramai kerana ia berasaskan video yang dianggap lebih ...

no imageSering Sertai Majlis Ilmu, Ntizen Kagum Dengan Penghijrahan Lisa Surihani
Mon, 27 Jun 2022 03:02 | Hits : 2 | MY

Jika anda mengikuti media sosialDatin Lisa Surihani pasti tahu pelakon itu sering mengikuti majlis ilmu bersama rakan selebriti lain Terbaru Lisa ada memuat naik video menghadiri majlis ilmu dikendalikan oleh penceramah Ustaz Wadi Anuar di rumah Datuk Seri Nurhaliza nbsp View this post on Instagram nbsp A post shared by Lisa Surihani Mohamed ...

no imageTerj4h Rumah SkandaI Suami, Wanita Pksa Selak Kain Nak Tengok Perut H4mil Anak Luar Nikah
Mon, 27 Jun 2022 03:02 | Hits : 2 | MY

Kian menjadijadi isu suami curang yang didedahkan di media sosial Ada yang beranggapan bahawa perkara tersebut membuka a1b namun ada juga yang bersetuju bahawa ianya mampu memberi pengajaran kepada sesetengah pihak Terkini tuIar satu video seorang wanita menerj4h masuk ke sar4ng tempat suami dan perempuan simpanan sering berduaduaan Diarah tunjuk perut Menerusi satu video yang dimuat nai...

no imageAina Abdul Gayakan Fesyen Seram dipenuhi rambut panjang "Macam Ahli sihir dah ni"
Mon, 27 Jun 2022 03:00 | Hits : 1 | MY

nbspSebut sahaja tentang fesyen ketika menjayakan persembahan di atas pentas sudah tentu kita akan teringatkan penampilanpenampilan berani penyanyi bervokal hebat Aina AbdulDengan pelbagai konsep yang diketengahkan Aina Abdul jarang tidak mencuri perhatian ramai andai menjayakan persembahan di atas pentasKonsert hari pertama berlangsung dengan baikUmum sedia tahu penyanyi lagu Semalam itu ...



Website Online Counter