Terkej0t Suami Lepas Tahu Perangai Sebenar Isteri Sebab Bunyi Aneh Ini. Rupa Paras Isteri Yang Ala-ala Model Tu


2021-05-09 | By sajakongsibro | 32 Hits

Bila baca tajuk story aku ni korang jangan lah jump to the conclusion terus okSebelum kau orang nak komen negatif ke positif ke meh dengar aku citer dulu Macam niAku ni kahwin dengan seorang perempuan yang sangat cantik Lawa sangat bini akuSebagai suami mesti la aku bangga ada bini lawaLawa dia bukan lawa biasa tapi lawa dia persis Korea beb Before nikah bini aku ni ramai sangat la peminatnyaTapi dalam ramairamai lelaki aku yang tak hensem ni jugak yang dia terimaMungkin di mata dia aku ni memang hensem MungkinWaktu kami dating >>READ MORE


ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no image'Tiada siapa alih tiang gol, hanya bantu referee buat pengadilan betul'
Sun, 13 Jun 2021 01:31 | Hits : 4 | MY

Takiyuddin berkata kabinet hanya memperbetulkan peraturan permainan untuk membantu pengadil membuat keputusan yang tepat mengenai tempoh darurat...

no imagePeniaga kelapa dituduh cabul remaja lelaki di wakaf kubur
Sun, 13 Jun 2021 05:01 | Hits : 3 | MY

Tertuduh juga berdepan dakwaan melakukan persetubuhan luar tabii tanpa kerelaan lelaki berusia 20 tahun di kawasan hutan di Pasir Puteh Kelantan...

no image[VIDEO] Ibu Sebak Lihat Anak Main Sendirian Di Pusat Kuarantin MAEPS
Sun, 13 Jun 2021 00:01 | Hits : 8 | MY

Negara masih melaksanakan lockdown setelah kes jngkitan pandemik mencatatkan jumlah jngkitan harian yang sangat membimbangkanKes jngkitan harian yang mencecah lebih 5000 hampir setiap hari ketika ini menyebabkan petugas kesihatan juga berdepan cabaran yang hebatIni kerana setiap hari ada sahaja psakit yang disahkan positif mendaftarkan diri untuk menjalani kuarantin di bawah Kementerian Kesihata...

no imageAku Nak Kena Kes!an Ke Apa Ni? Aku Pun Bawak Pers0na Je! Lelaki Kant0i Mencvri Di Pasar Raya Min
Sun, 13 Jun 2021 03:30 | Hits : 9 | MY

Pelakon Cristina Suzanne bertind4k mended4hkan ident1ti se0rang lelaki yang dipercayai mencvri di pasar raya mini miliknya Glenns GroceryCristina menerusi ruangan Instagram Story turut mended4hkan barangan yang dicvri lelaki terbabit seperti 24 bungkus milo 3 in 1 26 bungkus milo 18 bungkus Nescafe 3 In 1 sembilan botol Nescafe Gold dan 14 bungkus coklat CadburyMenurut Cristina lelaki terse...

no imagePH mahu bantuan one-off dinaikkan dari RM500 ke RM2,000
Sun, 13 Jun 2021 05:01 | Hits : 4 | MY

Jawatankuasa Kos Sara Hidup PH juga menggesa moratorium tiga bulan rebat TNB kepada pengguna domestik dan subsidi upah dilanjutkan kepada tiga bulan...

no imageMelayu Miskin Kerana Rasuah?
Sun, 13 Jun 2021 01:30 | Hits : 5 | MY

Bersatu teguh bercerai roboh Sebuah peribahasa yang menyeru kepada perpaduan Perpaduan adalah kunci kepada kejayaan dan kekuatan Itulah sebabnya setiap bangsa dan bahasa di dunia ada perumpamaan masingmasing yang membawa kepada maksud sama Malah dalam alQuran juga ada beberapa ayat yang menjurus kepada pentingnya perpaduan Antaranya surah alAnfal ayat 46 Dan taatlah kepada Allah dan Ras...



Website Online Counter