Tiada Niat Pun Nak Malukan Orang Yang Dm Tu.., Tak Sengaja Dedah Identiti Wanita Yang Cuba Buat Video Trending, Hafreez Adam Mohon Maaf


2022-05-18 | By mediahiburan | 28 Hits

Pelakon Hafreez Adam memohon maaf secara terbuka selepas tindakannya mendedahkan indentiti wanita yang meluahkan perasaannya di ruangan direct mesej telah menerima kecaman pelbagai pihak Menurut Hafreez dia sebenarnya terlepas pandang mengenai perkara tersebut memandangkan peminat wanita berkenaan hanya ini membuat video cabaran yang ketika ini sedang trending di aplikasi Tik Tok Katanya lagi dia juga sudah membuat permohonan maaf dan hubungannya bersama peminat wanita tersebut juga kini baikbaik sahaja 8220Asslamualaikum kawankawan S >>READ MORE

ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imageHarga Siling Baharu Ayam Dilaksana Mulai Julai
Wed, 29 Jun 2022 18:00 | Hits : 6 | MY

Jika sebelum ini isu harga ayam dikatakan akan diapungkan dan kemudian dikekalkan untuk diapungkan kerajaan hari ini mengumumkan harga siling terbaharu bagi bagan mentah ayam Rentetan daripada keluhan harga bahan mentah dan keperluan asas yang semaki...

no imageDemam Mat Kilau: Ramai tampil bagi review yang ini lebih menarik, tidak bias
Wed, 29 Jun 2022 04:00 | Hits : 5 | MY

Sejak ditayangkan minggu lepas demam Mat Kilau masih tidak kebah apatah lagi ramai yang memberi pandangan dan amp8216reviewamp8217 tentang filem epik ini Pelbagai pandangan dan pendapat yang diberikan terhadap filem ini namun ada satu review yang menari...

no imageOrang Sekarang Biasa Buat Silap Dalam Kewangan? Lihat Apa Kata Mereka Yang Berpengalaman
Wed, 29 Jun 2022 06:31 | Hits : 2 | MY

Pernah dengar ungkapan 8220kehidupan sebenar bermula pada angka 308221Bagi anda yang sudah mencecah umur 30 tahun sudah pasti memahami maksud tersirat di sebalik ungkapan ini Ketika mula berusia 30 tahun sikap perlu lebih matang terutama hal kewangan Maklumlah ada yang bakal menempuhi alam perkahwinan menimang cahaya mata buat keputusan beli rumah baru dan akhirnya bersara nanti Ra...

no image#Hiburan: Guru Mengaji Berusia 74 Tahun Didakwa 17 Tuduhan Rogol & Amang Seksual Dua Beradik
Wed, 29 Jun 2022 18:00 | Hits : 9 | MY

Seorang lelaki warga emas yang juga merupakan seorang guru mengaji telah dihadapkan di dua Mahkamah Sesyen Butterworth atas 17 pertuduhan rogol dan amang seksual terhadap dua beradik sejak tujuh tahun laluMenurut laporan Kosmo tertuduh yang berusia 74 t...

no imageBau busuk bongkar kematian pelajar universiti dalam bilik
Wed, 29 Jun 2022 02:34 | Hits : 13 | MY

Bau busuk bongkar kematian pelajar universiti dalam bilik Bau busuk dari sebuah bilik di kolej kediaman sebuah universiti di Serdang Selangor membawa kepada penemuan mayat seorang pelajar semalam Ketua Polis Daerah Serdang A A Anbalagan berkata pihaknya menerima laporan daripada pusat kawalan universiti itu kirakira 745 petang dan mangsa ialah pelajar jurusan sarjana Fakulti Bahasa Moden da...

no imageNew ceiling price of chicken at RM9.40 from Friday
Wed, 29 Jun 2022 12:33 | Hits : 1 | MY

PUTRAJAYA 8211 The Cabinet today decided to continue providing subsidy for chicken and not to float its price capping the retail price of standard chicken at RM940 per kilogramme in Peninsular Malaysia effective July 1The Cabinet also agreed to fix the retail ceiling price of grade A chicken eggs at 45 sen each grade B eggs at 43 sen each and grade C eggs at 41 sen each in Peninsular Malays...

no imageDari Nak Awal Jadi Lambat Wanita OKU Terpaksa Diangkat Polis Bantuan Turun Tangga Sebab Lift R
Wed, 29 Jun 2022 07:30 | Hits : 9 | MY

Barubaru ini tular di laman Twitter satu hantaran oleh seorang pengguna yang meluahkan rasa kecewa apabila seorang wanita berkerusi roda terpaksa berdepan situasi sukar garagara kemudahan lift yang tidak berfungsi Menerusi hantaran tersebut wanita it...

no imageNak Kerja Apa Kalau Belajar Graphic Design?
Wed, 29 Jun 2022 07:30 | Hits : 2 | MY

Kalau terer buat branding boleh gi jauh Mat Boleh lah cuba lukis di sini httpsshopeee5AEtxBxr 3y fariz96ikhwan kerjaya...

no imageMat Kilau Fenomena dah macam musim covid dulu; Azhan Rani muatnaik komen tentang Mat Kilau
Wed, 29 Jun 2022 00:30 | Hits : 18 | MY

Umum mengetahui bahawa filem Mat Kilau Kebangkitan Pahlawan telah ditayangkan di pawagam pada 23 Jun 2022 yang lalu Filem ni berjaya mencapai kutipan sebanyak RM 1 juta pada hari pertama tayangannya dan terus meningkat dari hari ke hari Terbaru status...

no imageDugaan! Selepas kena calar, kereta arwah bapa dilanggar pula TikToker Ayu Kepoh kecil hati netizen
Wed, 29 Jun 2022 14:30 | Hits : 5 | MY

Sudah jatuh ditimpa tangga itulah perumpamaan yang sesuai untuk menggambarkan situasi Ayu Kepoh apabila kereta arwah ayahnya dicalarkan dan seterusnya dilanggar pula oleh seorang warga emas...



Website Online Counter