Transformasi Dinding Kosong Jadi Menarik Guna Kayu Pallet Terpakai, Setanding Rumah Gaya Inggeris


Transformasi Dinding Kosong Jadi Menarik Guna Kayu Pallet Terpakai, Setanding Rumah Gaya Inggeris

Tue, 15 Sep 2020 | By edisiviral | 6 Hits

Bagi mereka yang sering melakukan kerja pertukangan pastinya akan membuang lebihan kayu yang tidak digunakan lagi Namun sebenarnya jika anda kreatif lebihan kayu ini boleh dijadikan idea menarik dalam menghias ruang kediaman Seperti perkongsian Asri H >>READ MORE



ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imageSebenarnya Suami Wajib Miang Dengan Isteri, Barulah Rumah Tangga Harmoni.
Wed, 24 Apr 2019 01:04 | Hits : 151 | MY

Suami wajib miang dengan isteri Nampak isteri dari jauh kenyit mata flying kiss selalu ajak isteri bergurau selalu buat lawak bagi isteri ketawa selalu ucap abang sayang sayang Jika tibatiba mood tidak baik suami lebih baik diam dari berkatakata Berkatakata adakalanya mengeruhkan lagi keadaanIsteri mudah faham jika tibatiba suami diam Diam bukan bermakna tiada masalah diam adaka...

no image(Video) 'Letihlah ibu, nak balik rumah' - Anak enggan pergi sekolah dibawa ibunya kutip botol untuk
Sun, 06 May 2018 16:00 | Hits : 30 | MY

Selepas anak lelakinya yang berusia lima tahun enggan pergi ke sekolah si ibu dari Bangkok Thailand ini mengambil keputusan untuk memberi pengajaran yang berguna kepada anaknya itunbspNuttanitcha Chotsirimeteekul dan suaminya mengambil cuti sehari untuk membawa anak mereka jalanan dan disuruh mengutip botol kaca dan plastik dari tong sampah yang disediakan di sepanjang jalan sebelum menjualny...

no imageBulan madu di Mekah tertunda, Tasha Shilla & suami penuhi ibadah di rumah
Sat, 20 Jun 2020 17:01 | Hits : 3 | MY

Banyak perancangan tertunda disebabkan oleh wabak pandemik COVID19 yang melanda diseluruh dunia Demi keselamatan diri kebanyakan masyarakat disarankan untuk mengurangkan had pergerakan dan hanya duduk dirumah sahaja Pelakon jelita Malaysia Tasha Shil...

no imageJari budak terputus akibat terhiris pada jeriji besi di rumah
Tue, 22 Oct 2019 17:01 | Hits : 15 | MY

Tiada siapa yang menyangka jeriji besi yang dipasang di kediaman boleh mendatangkan kecederaan menyebabkan kanakkanak lelaki ini mungkin kehilangan jari kelingkingnyaMenurut Anieza Niera adiknya Muhammad Najwan Faiz Mohamad Nasron sebelum itu sedang bermain dan memanjat jeriji besi tersebut Namun terjatuh dan jarinya terputus akibat tersepit pada celah jeriji yang tajam ituPENGAJARAN UNTUK...

no imageJika Korang Duduk Serumah Dengan Ipar Duai, Tolonglah Jangan Meletakkan Isteri Dalam Situasi Maut!
Wed, 01 Aug 2018 00:01 | Hits : 427 | MY

Mungkin niat nak tolong ipar duai akhirnya isteri jadi mangsa terpaksa duduk serumah dengan ipar duai yang berlainan jantina Nak jaga aurat ini bukan mudah ya tambah pula kalau masingmasing sudah besar panjangKalau terkena nasib macam ini nak ditelan mati emak diluah mati bapa Jadi apa hak kaum isteri nak mengelakkan daripada situasi terus berlaku Untuk mudahkan anda buat keputusan jempu...

no imageDuduk Rumah Jelah Klopp Minta Penyokong Jangan Berkumpul Di Stadium
Thu, 18 Jun 2020 05:01 | Hits : 20 | MY

Pengurus Liverpool Jurgen Klopp menggesa penyokong Liverpool supaya duduk di rumah masingmasing dan tidak berkumpul di sekitar stadium dalam manamana perlawanan ketika pendahulu Liga Perdana Inggeris EPL itu sudah bersedia untuk kembali beraksi pada...

no imageTak Perlu Terbang Ke Negara Arab, Buat Je Manisan Nougat Yang Chewy & Sedap Ini Di Rumah
Sat, 09 Nov 2019 13:02 | Hits : 466 | MY

Sedapnya nougat yang chewy manismanis Nougat adalah satu manisan timur tengah yang teksturnya ada yang kenyal dan ada yang rangup juga kebiasaannya diimport dari negara Arab dan Australia Oleh itu harga yang dijual di supermarket juga boleh tah...

no image'10 tahun dia hidup dalam rumah dipenuhi sampah dan najis'
Tue, 25 Sep 2018 17:01 | Hits : 35 | MY

10 tahun hidupnya bergelumang dengan sampah dan najis itulah nasib yang menimpa seorang wanita sakit mental di Kampung Bendang Pak Yong lapor Sinar HariannbspWan Hafsah Che Awan 39 dibiarkan hidup dalam keadaan rumah yang tidak terurus tanpa bekalan elektrik serta keadaan dinding dan lantai rumah yang reput Hanya tilam buruk sebagai alas tempat tidurnya Rumah itu juga dipenuhi dengan naji...

no imageHobi Orang Pompuan Kat Rumah ~ Berceramah Walaupun Takde Tajuk - Ustaz Syamsul Debat
Fri, 28 Feb 2020 18:01 | Hits : 6 | MY

Hobi Orang Pompuan Kat Rumah Berceramah Walaupun Takde Tajuk Ustaz Syamsul Debat Daripada Abdullah bin Amr ra bahawa Nabi Muhammad SAW bersabda Maksudnya SAMPAIKANLAH DARIKU WALAU HANYA SATU AYAT HR Imam Bukhari...

no image(Video) 'Saya dengar ada lelaki dalam rumah, keluar atau saya panggil JAIS' - Gadis berang difitnah
Mon, 15 Apr 2019 17:04 | Hits : 104 | MY

Sumpah geram siapa yang report Call cakap dengar suara lelaki dalam rumah selepas itu nak tuduh macammacam dan kata kitorang buka pintu belakang untuk lepaskan lelaki itu situ Apa funtion guard kat depan Tak nampak ke orang keluar masuk Selepas itu kau nak cakap orang yang hantar WhatsApp itu ustaz sebelah kau demikian luahan amarah seorang pengguna Twitter yang berang dengan tindakan...


Senarai Hotel Wajib Dikunjungi Cuti Sekolah
Mon, 15 Apr 2019 17:04 | Hits : 262 | MY