Tunggu Abang Di Syurga Sayang.. Lsteri Meninggai, Suami Parah Pacuan 4 Roda Terbaiik


2022-07-02 | By edisiviral | 21 Hits

Seorang wanita terk0rban dan dua mngsa mengalami kcederaan apabila kenderaan pacuan empat roda mereka terlibat kemaIangan di Jalan BintuluMiri Bintulu hari ini Ketua Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia JBPM Zon 5 Bintulu Wan Kamaruddin Wan Ahmad be >>READ MORE

ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imageGadis Ini Minta Duit Hantaran RM141k, Kerana Pandai Masak Dan Lulusan University Australia Pendek K
Sun, 07 Aug 2022 07:30 | Hits : 13 | MY

Wang hantaran inilah isu yang sering membelenggu pihak lelaki sampai ada yang tidak sanggup berkahwin kerana katanya tidak mampu sediakan duit hantaran yang tidak masuk dek akal ditetapkan oleh pihak keluarga wanita Bagaimanapun isu ini seben...

no imageCara Tukar Akaun Bil Elektrik Kepada Nama Penyewa / Pemilik Rumah Baru Secara Online Di myTNB
Sun, 07 Aug 2022 18:00 | Hits : 0 | MY

Melalui portal myTNB di bawah Pertukaran Penyewaan anda boleh membuka akaun baharu sekiranya berpindah ke premis sedia ada dengan pemasangan elektrik yang sudah tersedia Anda boleh memohon Tukar Penyewaan apabila anda membeli rumah daripada pemilik seb...

no imageShahrizat calls for political will to amend Constitution after Appeals Court rules Malaysian mums ca
Sun, 07 Aug 2022 07:30 | Hits : 14 | MY

File picture shows Barisan Nasional Wanita chief Tan Sri Shahrizat Abdul Jalil speaking in Johor April 27 2018 amp8211 Malay Mail photo KUALA LUMPUR Aug 7 Former Women Family and Community Development Minister Tan Sri Shahrizat Abdul Jalil today e...

no imageDaniel Russo mari avec Lucie : photos de leurs deux grandes filles, Amanda et Charlotte
Sun, 07 Aug 2022 18:00 | Hits : 0 | MY

Actu Star 7 Merci beaucoup davoir regardSi vous souhaitez plus de nouvelles abonnezvous la chaneCLIQUEZ ICI POUR INSCRIRE httpbitlyActuStar7Da niel Russo mari avec Lucie photos de leurs deux grandes filles Amanda et Charlotte...

no imagePemuda perlu manfaat peluang bersama kerajaan GRS
Sun, 07 Aug 2022 05:33 | Hits : 1 | MY

Oleh BASITH SAMADKOTA KINABALU Pemuda PAS perlu mengubah pendekatan untuk memastikan peranan sebagai sebuah parti kompenan dalam kerajaan Gabungan Rakyat Sabah GRS dapat dimanfaat semaksimum mungkinKetua Dewan Pemuda PAS Sabah Hendri Hamsah berkata Pemuda PAS di semua peringkat termasuk di peringkat kawasan perlu mengadakan hubungan dengan semua jentera kerajaan negeri bagi melaksanakan dasa...

no imageKecoh persoal kerusi duduk: B40 ni masalahnya lebih suka bayar duit rokok
Sun, 07 Aug 2022 11:00 | Hits : 9 | MY

Kecoh di media sosial sesetengah ibu bapa yang mempersoalkan penggunaan kerusi duduk dalam perhimpunan di sekolah Bagi sebahagian warganet pula ada golongan berpendapatan 40 peratus terendah B40 bukannya pentingkan keselesaan anakanak di sekolah...

no imageKerajaan sedia adakan PRU jika PN tarik balik sokongan, kata Ismail
Sun, 07 Aug 2022 02:33 | Hits : 2 | MY

SERDANG Perdana Menteri Ismail Sabri Yaakob berkata kerajaan sedia mengadakan pilihan raya umum PRU jika Perikatan Nasional PN menarik balik sokongan terhadapnyaKalau sokongan itu ditarik maka pilihan raya perlu diadakan selepas ituKalau semua bersedia ke arah pilihan raya tiada pilihan untuk kita selain mengadakan pilihan raya Kerajaan bersedia dalam apa jua keadaan kita sedia...

no imageMort de Daniel Lvi : pourquoi avait-il divorc de Laure, mre de 2 de ses 4 enfants ?
Sun, 07 Aug 2022 18:00 | Hits : 0 | MY

Actu Star 7 Merci beaucoup davoir regardSi vous souhaitez plus de nouvelles abonnezvous la chaneCLIQUEZ ICI POUR INSCRIRE httpbitlyActuStar7Mo rt de Daniel Lvi pourquoi avaitil divorc de Laure mre de 2 de ses 4 enfants ...

no image24 termasuk 6 kanak-kanak terbunuh dalam keganasan di Gaza
Sun, 07 Aug 2022 04:00 | Hits : 12 | MY

24 termasuk 6 kanakkanak terbunuh dalam keganasan di Gaza Dikemas kini 36 saat yang lalu Diterbitkan pada 7 Aug 2022 900AM...

no imageKepada rider yang perkecil usaha mogok kami, tak apa terima kasih, rider luah kekecewaan
Sun, 07 Aug 2022 04:00 | Hits : 12 | MY

amp8220Tanpa korang sedar kawankawan kau yang mogok ni lah tunda motor kau time kau breakdown sebab cedok yang mana kau tak pernah kenal pon Disebabkan samasama rider kita tolong Tapi apa kan daya disebabkan korang dah anggap kita ni kurang cerdi...



Website Online Counter