Seb Uncovers Largest Power Theft Case Involving Cryptocurrency Mining To Date


2021-10-14 | By edisiviral | 86 Hits

Some of the seized cryptocurrency mining servers at an unoccupied factory in Demak Laut KUCHING Oct 14 Sarawak Energy SEB and the Ministry of Utilities have uncovered the largest electricity theft case involving cryptocurrency mining in Sarawak to d >>READ MORE

ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imageSuka Tengok Hrithik Roshan Semasa Hamil, Ibu Kongsi Anak Lahir Dengan 11 Jari Subhanallah, Anuger
Mon, 18 Oct 2021 07:00 | Hits : 7 | MY

Garagara suka melihat Hrithik Roshan sepanjang kehamilannya seorang ibu terkejut apabila bayi lelaki yang dilahirkan mempunyai 11 jari sama seperti aktor Bollywood ituMenerusi platform TikTok seorang ibu yang dikenali sebagai Reeen berkongsi keistimewaan bayinya itu untuk tatapan umumMenurut Reen dia wajib melihat muka Hrithik setiap hari sehingga membuat satu folder khas di dalam telefon pi...

no image[VIDEO] Sedih- Adik Bongsu Menangis Berpisah Dengan Kakak Buat Netizen Sebak
Mon, 18 Oct 2021 10:01 | Hits : 6 | MY

Tidak dapat disangkalkan perpisahan sememangnya perit untuk dilalui dan dirasakan terutamanya ibu bapa yang menghantar anakanak tersayang masuk ke asrama untuk tujuan pembelajaran Meskipun ianya hanya sementara tetapi merupakan pengorbanan terbesar setelah bertahuntahun tinggal bersamaSama juga kasih antara adikberadik pastinya kita akan sedih jika salah seorang daripada ahli keluarga perg...

no imageNetizen D4kwa Rizalman & Anak Pergi Langkawi Naik Jet Peribadi, Tinggal Di Villa Mewah Harga Sat
Mon, 18 Oct 2021 05:00 | Hits : 8 | MY

Sebelum ini pasangan selebriti Hairul Azreen dan Hanis Zalikha mencvri tumpuan wargamaya selepas pergi bercuti dengan menaiki helikopterKali ini giliran pereka fesyen tersohor negara Datuk Rizalman Ibrahim bersama dua anak lelakinya yang bercuti ke Pulau LangkawiPergi Langkawi naik jet peribadiLaman media sosial menjadi panas selepas netizen berkongsi foto dan video Rizalman menaiki jet pe...

no imageEC chief denies making full Covid-19 vaccination requirement to vote in Melaka state poll
Mon, 18 Oct 2021 14:30 | Hits : 8 | MY

Election Commission chairman Datuk Abdul Ghani Salleh speaks during a press conference in Putrajaya October 13 2020 Malay Mail photo KUALA LUMPUR Oct 18 Election Commission EC chairman Datuk Abdul Ghani Salleh has denied plans to restrict voting...

no imageMySPR Daftar: Semakan SPR Online & Kemaskini Alamat Pengundi
Mon, 18 Oct 2021 10:00 | Hits : 2 | MY

Tahukah anda pendaftaran pengundi baru dan pertukaran alamat kawasan mengundi kini boleh dilakukan melalui portal MySPR Daftar dengan mudah secara atas talian Ianya lebih mudah cepat dan menjimatkan masa Adalah menjadi hak setiap warganegara yang layak untuk memilih kerajaan untuk memerintah negara melalui pemilihan wakil rakyat untuk mewakili mereka di Dewan Rakyat dan Dewandewan Unda...

no image[Vide0] Sikit Pun Tak N4ngis Naik Flying Fox, Netizen Puji Keberanian Anak Aliff Syukri
Mon, 18 Oct 2021 08:31 | Hits : 4 | MY

Kalau korang suka main aktiviti lasak aktiviti apa yang korang nak buat dengan kawankawan Macam Admin suka flying fox Sejuk je rasa anginMacam yang kita semua tahu aktiviti flying fox selalu menjadi salah satu pilihan aktiviti lasak dan boleh dikatakan menjadi satu aktiviti wajib dipilih untuk dilakukan Ini kerana adrenalin akan melonjak naik semasa melakukan aktiviti tersebutTetapi tak...

no imageMaulidur Rasul | Pimpinan Nabi Muhammad wajar dicontohi
Mon, 18 Oct 2021 21:30 | Hits : 4 | MY

Ummah merindui pimpinan yang adil ketegasan menegakkan keadilan yang berlandaskan kepada hukum Demikian titah Timbalan Yang diPertuan Agong Sultan Nazrin Muizzuddin Shah yang menyatakan contoh kepimpinan Nabi Muhammad SAW SUBSCRIBE now Astro Awani...

no imageMOH plans to meet with anti-vaccine groups
Mon, 18 Oct 2021 07:30 | Hits : 6 | MY

Deputy Health Minister Datuk Dr Noor Azmi Ghazali speaks during a press conference in Putrajaya on Sept 22 amp8211 Bernama photo KUALA LUMPUR Oct 18 The Ministry of Health MOH plans to meet with antivaccine groups to provide them with facts and inf...

no imageCovid-19 second dose jabs for Lubok Antu folk postponed due to Election Commission briefing
Mon, 18 Oct 2021 07:30 | Hits : 10 | MY

Covid19 seconddose jabs scheduled for Sunday in Lubok Antu have been postponed to make way for the EC briefing KUCHING Oct 18 Covid19 second dose vaccinations scheduled for Sunday Oct 24 in Lubok Antu have been rescheduled to Oct 31 The Ministry...

no imageCovidNow: Nearly 94 pct of Malaysias adult population fully vaccinated
Mon, 18 Oct 2021 04:00 | Hits : 12 | MY

A health worker prepares a dose of Covid19 vaccine amp8212 Bernama photo KUALA LUMPUR Oct 18 A total of 21960911 individuals or 938 per cent of the adult population in Malaysia have completed their Covid19 vaccination as of yesterday Based on th...



Website Online Counter