Veveonah Berbesar Hati Jumpa PM


Veveonah Berbesar Hati Jumpa PM

Mon, 14 Sep 2020 | By thetrendingnow | 9 Hits

M update 1492020 Penuntut Universiti Malaysia Sabah Veveonah Mosibin yang namanya menjadi tular sekitar Jun lepas kerana memanjat pokok untuk mendapatkan capaian internet hari ini berbesar hati selepas menerima jemputannbspmakan malam bersama Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin YassinMenyifatkan Perdana Menterinbspsebagai seorang yangnbsprendah diri dan mengagumkan Veveonah menerusi hantarannya di Instagram berkata jemputan itu merupakan satu penghargaan daripada pemimpin nombor satu negara ituStay awesome It was such an honor fo >>READ MORE



ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imageIsteri Bawa Anak Masuk Jumpa Doktor. Suami Tunggu Dalam Kereta Main Phone
Thu, 25 Jul 2019 17:03 | Hits : 20 | MY

Perkahwinan adalah janji suami isteri untuk samasama susah dan senang Begitu juga dalam membesarkan dan mendidik anakanak Perlu ingat tugas ini bukan hanya terletak pada isteri sepenuhnya tetapi suami kena juga ambil tahu dan melaksanakan peranannya sebagai ayahJika rumah tangga disuburkan dengan nilai kasih sayang dan saling membantu hubungan ini akan terus kukuh dan menjadi contoh untuk an...

no imageMungkin MH370 dijumpai satu hari nanti...
Wed, 30 May 2018 02:01 | Hits : 73 | MY

CANBERRA Australia menyatakan harapan Penerbangan 370 milik Malaysia Airlines akan ditemui satu hari nanti ketika pencarian di dasar laut Lautan Hindi lokasi pesawat itu dipercayai hilang dijadualkan berakhir semalam Minggu lalu Malaysia berkata usaha...

no imagePelombong Jadi Jutawan Selepas Terjumpa Batu Permata Tanzanite Terbesar Di Dunia
Tue, 30 Jun 2020 21:01 | Hits : 5 | MY

Seorang pelombong kecil di Tanzania Saniniu Kuryan Laizer 52 bergelar jutawan selepas berjaya menemui dua biji batu permata Tanzanite terbesar di negara itu dan kemudian menjualnya kepada pihak kerajaan Batu permata itu masingmasing seberat 927 kilogram kg dan 51 kg di utara Bukit Mirerani sebuah kawasan yang dipagar oleh Presiden John Magufuli pada 2018 bagi menghentikan penyeludupan p...

no imageBudak Memang Pantang Jumpa Air. 7 Sebab Tak Rugi Mak Ayah Bawa Anak Berenang!
Sun, 24 Feb 2019 19:05 | Hits : 33 | MY

Suka betul budakbudak ni main air Nanti bolehlah ajak diorang datang berenang kat sini lagi Kalau dapat masuk kelas berenang pun OK juga kan Kanakkanak biasanya memang pantang jumpa air Air sejuk macam mana pun mereka boleh terjun dan berseron...

no image'Nak jumpa boleh, tapi jangan rakam' - Ali Puteh
Wed, 26 Feb 2020 16:44 | Hits : 3 | MY

PELAWAK Ali Puteh belum menerima sebarang panggilan daripada pihak usahawan kosmetik Datuk Seri Aliff Syukri yang sebelum ini bersetuju untuk bertemu dengan Ali dan ibunya Sabariah Arshad bagi menjernihkan keadaan Ali ketika dihubungi berkata sekirany...

no imageResipi Bingka Kelapa. Kuih Tradisional Sedap Yang Makin Susah Nak Jumpa.
Sat, 22 Aug 2020 20:02 | Hits : 7 | MY

Masa dahulu jika di kampung Kuih Bingka Kelapa atau Beke Nyor ini adalah salah satu kuih tradisional yang sangat sedap Lemak manis kelapa dan santan serta bau haruman kuih ini dibakar sangat membuka selera Namun kini ia agak sukar diperolehi terutamanya jika tinggal di bandarbandar besar Mungkin tiada yang pakar membuatnya Terasa nak makan Kuih Bingka Kelapa ni Saudari Nor Khomariah Norro...

no imageCukup masa nanti kita jumpa lagi. Jiah sayang ayah. -Anak Nassier Wahab
Thu, 05 Dec 2019 22:00 | Hits : 15 | MY

Pemergian penyanyi terkenal Datuk Nassier Wahab 57 malam tadi benarbenar memberi kesan kepada semua Pelantun lagi Memori Cinta Luka ini menghembuskan nafas terakhirnya di Pusat Perubatan Universiti Malaya PPUM Meninggalkan seorang nak perempuan dan...

no imageSaya bukan wanita terbaik untuk Ude dan dia sudah jumpa yang lebih baik untuk dirinya Intan Lian
Thu, 01 Mar 2018 21:00 | Hits : 73 | MY

Sebak mendengar luahannbspIntan Liananbspapabila beliau memberitahu dirinya bukanlah wanita terbaik untuk suaminbspUde Wahidnbspdan gembira untuknya kerana sudah berjumpa wanita yang lebih baik sekarangSaya bukan wanita terbaik untuk Ude dan dia sudah jumpa yang lebih baik untuk dirinya Saya doa yang terbaik untuknya pada masa mendatang Orang selalu cakap dalam tempoh lima tahun mema...

no imageRUU IPCMC: Menteri jumpa pegawai atasan polis
Thu, 05 Sep 2019 23:04 | Hits : 43 | MY

Rang Undangundang itu telah dibentang bagi bacaan pertama di Dewan Rakyat pada 18 Julai lalu...

no imageSetahun tak jumpa, anak tentera menangis tak kenal si bapa
Tue, 01 Sep 2020 19:01 | Hits : 7 | MY

Selepas 13 bulan terpaksa berpisah demi tugas seorang anggota Tentera Nasional Indonesia TNI akhirnya bertemu dan mahu memeluk anak perempuannyaBagaimanapun hasrat tersebut tidak kesampaian apabila kanakkanak berusia sekitar empat tahun itu mengelak daripada berbuat demikianMenerusi perkongsian di akaun Tiktok gavaxy sebuah video memaparkan kanakkanak berkenaan menangis memeluk si ibu ...


Senarai Hotel Wajib Dikunjungi Cuti Sekolah
Tue, 01 Sep 2020 19:01 | Hits : 262 | MY