[video] Mama Good Boy Gelagat Hayder Qhalish Pujvk Mamanya Cuit Hati Ramai


2022-11-29 | By thetrendingnow | 12 Hits

Anak sulung kepada pelakon Eyra Hazali iaitu Muhammad Hayder Qhalish sering menjadi tumpuan ramainbspSetiap kali Eyra atau peminat si cilik ini memuat naik gelagat comel Hayder ke laman media sosial pasti menarik perhatian ramainbspGelagat comel serta telatah lucunya sentiasa menghiburkan warga maya yang sentiasa menantikan perkongsian berkenaan HaydernbspTerbaru perkongsian sal4h seorang peminat si cilik ini berkongsi video dimana Hayder sedang memujvk mamanyanbspGelagat Hayder yang cuba sedaya upaya memvjuk mamanya supaya tidak menan >>READ MORE

ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imageFatin Afeefa dapat nafkah cecah 5 angka? Suami kata perkahwinan itu bisnes
Sat, 04 Feb 2023 07:30 | Hits : 13 | MY

Hampir setiap hari kehidupan pelakon Fatin Afeefa dan suaminya Aliff Awang menjadi tumpuan ramai sejak mereka mendirikan rumah tangga pada Disember lalu Terbaru pelakon berusia 29 tahun itu sekali lagi mencuri perhatian apabila memuat naik satu tangkap...

no imageiPhone generasi pertama akan dilelong pada harga lebih RM200,000
Sat, 04 Feb 2023 11:00 | Hits : 8 | MY

Dengar sahaja iPhone atau Apple yang bermain di minda adalah harganya yang mahal namun amp8216mampuamp8217 dimiliki kebanyakan orang Pada 2007 Steve Jobs mengeluarkan iPhone generasi pertama tahukah anda nilai telefon tersebut sekarang iPhone g...

no imagePendapat Tentang Penceraian Berubah, Netizen Mula Back Up Song Hyekyo & Kritik Song Joongki?
Sat, 04 Feb 2023 13:35 | Hits : 8 | MY

Sekiranya mengingati situasi pada ketika penceraian Song Joongki dan Song Hyekyo sedang hangat diperkatakan korang pasti tahu bahawa ramai yang menyalahkan wanita itu kan ARTIKEL BERKAITAN Hadkan Komen Di IG Song Hyekyo Elak Dibanjiri Komen Berkaitan Perkahwinan Song Joongki Disebabkan oleh pengumuman perkahwinan antara Song Joongki dan Katie Lou...

no image5 Perangai Buruk Netizen Yang Dah Dianggap Perkara Biasa
Sat, 04 Feb 2023 07:30 | Hits : 8 | MY

Sebelum kewujudan media sosial orang ramai jarang mahu mendedahkan perihal hidup dan identiti mereka kepada pengguna internet lainPeralihan trend media sosial yang lebih terbuka menggalakkan pengguna melakukan perkongsian memecahkan sempadan yang men...

no imageIsmail belum putuskan pertahan jawatan naib presiden atau tidak
Sat, 04 Feb 2023 05:02 | Hits : 7 | MY

Dia juga berkata Ahmad Maslan perlu hormat bidang kuasa ROS yang kini sedang menyiasat aduan Umno langgar perlembagaan parti...

no imagePelbagai Jawatan Kosong Terkini Di Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia SPA | Pohon Sekarang!
Sat, 04 Feb 2023 13:35 | Hits : 10 | MY

Berita baik buat warganegara Malaysia yang sedang mencari perkerjaan dan berminat nak kerja dengan Kerajaan mahupun SwastanbspBerikut merupakan jawatan kosong untuk Ambilan Tahun 2023 peluang kekosongan jawatan untuk diisi di Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia SPAIkuti perkongsian di bawah untuk maklumat lanjut jawatan ditawarkan dan panduan buat permohonanJwtn Kng Dtwrk...

no imageKongsi video kenangan jumpa bapa, ibu tiri Madammu ugut nak saman RM 10juta
Sat, 04 Feb 2023 10:02 | Hits : 11 | MY

Usahawan terkenal Ericya Baiduri atau lebih dikenali Madammu mendedahkan ibu tirinya mahu saman mereka garagara berkongsi video detik pertemuan adikberadiknya bersama bapa di media sosial Rasa seronok dapat jumpa selepas 30 tahun8230 Menerusi hantaran dimuat naik di aplikasi TikTok memaparkan adikberadik Madammu membawa anak masingmasing berjumpa bapa selepas 30 tahun tidak berjumpa Pun...

no imageKadang rasa macam anak patung hidup Perkongsian Anzalna Sekali Lagi Tarik Perhatian Ramai
Sat, 04 Feb 2023 13:33 | Hits : 3 | MY

Anakanak lelaki kepada pelakon cantik Anzalna Nasir sering menjadi tumpuan ramai dengan kecomelannya serta penampilan yang kemas dan segak Selain itu anak kedua kepada pelakon iu sering kali juga menjadi tumpuan ramai dengan wajah seperti orang Turki dengan kulit putih dan mata bulat Barubaru ini Anzalana menerima kejvtan hari lahir daripada keluarga tersayang dengan menghadiahkan sejambak ...

no imageLou Doillon, blonde platine et ventre plat 6 mois aprs l'accouchement : mode bombe activ !
Sat, 04 Feb 2023 04:00 | Hits : 7 | MY

Actu Star Merci beaucoup davoir regardSi vous souhaitez plus de nouvelles abonnezvous la chaneCLIQUEZ ICI POUR INSCRIRE httpbitlyActuStar8Lo u Doillon blonde platine et ventre plat 6 mois aprs laccouchement mode bombe activ Musique e...

no imageTarikh Bayaran Bantuan Kewangan JKM Bulan Februari 2023
Sat, 04 Feb 2023 06:31 | Hits : 10 | MY

Bayaran bagi Bantuan Kewangan Jabatan Kebajikan Masyarakat JKM untuk bulan Februari akan dikreditkan seperti biasa mengikut jadual yang telah ditetapkan Untuk makluman pembayaran bantuan ini adalah berbeza mengikut negeri masingmasing bagi memudahkan urusan penyaluran bantuan kepada setiap penerima Ini kerana pengendalian permohonan bantuan kewangan dibuat di peringkat Pejabat Kebajika...



Website Online Counter