(video) Pengajaran Buat Kami.. Bapa Terkejut Anak Sulung Mild Austim Lempar Adik Ke Lantai


2022-06-24 | By ohsemput | 21 Hits

Barubaru ini viral di aplikasi TikTok satu hantaran video oleh seorang pengguna dikenali sebagai Amiera Baharom yang berkongsi detikdetik cemas yang dihadapi mereka sekeluarga telah mendapat perhatian orang ramai Menerusi video tersebut dapat dilihat >>READ MORE

ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imagePendakwaan terpilih perlu ditamatkan
Fri, 01 Jul 2022 09:35 | Hits : 6 | MY

Zaid Ibrahim berharap BN dapat mengubah sistem keadilan negara bagi menamatkan amalan pendakwaan terpilih jika menang dengan majoriti besar dalam pilihan raya umum akan datang 8230kalau BN boleh menang kamu ada majoriti besar kamu boleh ubah semua ini kata bekas menteri undangundang itu Katanya tugas sebagai pendakwa awam juga mesti dipisahkan daripada peguam negara bagi mengelakkan ...

no imageAmbiga bantah Sultan Johor samakan demo Bersih dengan 13 Mei
Fri, 01 Jul 2022 06:03 | Hits : 2 | MY

Tidak wajar menyamakan rusuhan kaum yang meragut banyak nyawa dengan perhimpunan mendesak pilihan raya bebas dan adil menurut pihak yang tidak bersetuju dengan titah Sultan Johor Sultan Ibrahim Sultan IskandarBagi Ambiga Sreenevasan perbezaan antara keduanya cukup jelasMerusuh satu kesalahan jenayah Perhimpunan aman tidakRakyat Malaysia telah matang dan menghargai hak mereka hanya untuk me...

no imageMeriah gila Stadium Jadi Kolam, Gelagat Lelaki Berkubang Dalam Air Buat Netizen Terhibur
Fri, 01 Jul 2022 11:00 | Hits : 6 | MY

Pemainan bola sepak merupakan sukan yang paling ramai peminatnya malah bilangan yang turun menyokong di stadium juga bukan biasabiasa Pun begitu hujan lebat pada bulan lalu nyata membuatkan air bertakung di salah sebuah stadium Selain fasiliti yang...

no imageSambal Tumis Ikan Bilis Petai Yang Serious Sedap
Fri, 01 Jul 2022 09:03 | Hits : 1 | MY

Assalamualaikum Pejam celik pejam celik kita dah pun masuk bulan Julai tahun 2022 Sekejap sangat masa berlalu Memang begitu lah sekarang ini Haa apa khabar anda semua Harap semua sihat walafiatnbspJangan lupa untuk klik follow blog tau sebelum baca seterusnya entri saya hari ini Klik juga iklan yang keluar sebagai support pada blog saya Hahaha lepas ni baru kita baca resipi di bawah ...

no imageBerdepan PRU-15, UMNO perlu sediakan pelan B
Fri, 01 Jul 2022 02:35 | Hits : 14 | MY

PELANA UMNO untuk Pilihan Raya Umum ke15 PRU15 cukup jelas sekali Adakan pada tahun ini kalau bukan September maka November dengan terbubarnya Parlimen selepas pengemukaan Belanjawan 2023 UMNO percaya ini akan membawa kemenangan besar kerana kesan inflasi masih boleh ditoleransi rakyat setidaktidaknya dengan Belanjawan 2023 yang manis Juga kerana pembangkang masih tiada hala tuju jelas ...

no imageKim Jongkook, KCM & Mirani Bakal Lancar Single Kolaborasi Julai Ini
Fri, 01 Jul 2022 10:03 | Hits : 5 | MY

Kim Jongkook bakal lancarkan lagu baru Tapi adakah Kim Jongkook bakal keluarkan lagu solo atau bakal bergandingan dengan manamana bakat hebat ARTIKEL BERKAITAN Penonton Perasan Aksi Meragukan Song Jihyo Ketika Di Rumah Kim Jongkook Musim panas kian menjengah kan namun ada satu berita yang lebih panas tapi pastinya mengujakan para peminat Kim Jon...

no image3.6 peratus KDNK Tganu: Pertumbuhan lepasi unjuran awal
Fri, 01 Jul 2022 09:03 | Hits : 1 | MY

ALHAMDULILLAH usaha memulihkan ekonomi Negeri Terengganu pasca pandemik COVID19 menunjukkan kesan positif seperti yang diharapkan apabila berjaya mencatatkan pertumbuhan Keluaran Dalam Negeri Kasar KDNK melebihi paras nasionalnbspPertumbu han sebanyak 36 peratus berbanding 57 peratus pada tahun 2020 juga telah melebihi unjuran yang diletakkan iaitu sekitar 20 hingga 22 peratus Sesunggu...

no imageOportunis rebut bola jawatan, perpaduan lemah macam liputan internet, netizen sindir logo Hari Keban
Fri, 01 Jul 2022 11:00 | Hits : 6 | MY

Ratarata netizen menyindir logo Hari Kebangsaan dan Hari Malaysia 2022 yang berkonsepkan jalur liputan internet Logo dengan tema amp8216Keluarga Malaysia Teguh Bersamaamp8217 itu dilihat mengundang pelbagai tafsiran orang ramai termasuk dianggap kont...

no imageCara Transfer Duit Dari E-Wallet Ke Dalam Akaun Bank
Fri, 01 Jul 2022 06:31 | Hits : 13 | MY

Dalam zaman berteknologi tinggi sekarang ramai dalam kalangan kita yang memilih untuk menggunakan pembayaran secara online ewallet atau QR pay semasa membeli barang Oleh itu mungkin ramai juga dalam kalangan kita yang sudah menambah nilai dalam akaun ewallet dalam jumlah yang banyak sampai tak sedar duit dalam akaun dah habis Ruparupanya anda boleh 8216transfer8217 duit di dalam akaun...

no imageMak Bapa Dia Anggap Aku Terhibur Anak Dia Terpaling Comel,-Azhan Rani
Fri, 01 Jul 2022 08:31 | Hits : 6 | MY

Azhan Rani mengakui pernah berdepan ganggvan bunyi bisng ketika menonton wayang di pawagamJelas Azhan dia cuba untuk menegvr perbu4tan kanakkanak itu kepada ibu bapanya namun dikhuatiri menggurs per4saan ibu bapa tersebutPernah juga terjadi Bukan ketika menonton wayang Mat Kilau cerita lain filem aksii Hollywood duluMeIalak dalam panggung satu haI Selepas itu main tend4ngtend4ng keru...



Website Online Counter