Video Pukul Warga Asing Tular, Lelaki Tempatan Dicari Polis


2021-05-04 | By edisiviral | 17 Hits

ampnbspKajang Polis giat mengesan sekumpulan individu yang memukul seorang lelaki warga asing selepas satu rakaman video berkaitan kejadian itu tular di media sosial malam tadiKejadian itu dilaporkan berlaku di kawasan kaki lima sebuah premis kedai di N >>READ MORE


ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imageLaporan Khas | Komponen Udara NTF: TUDM pastikan sempadan negara sentiasa dipantau
Sun, 09 May 2021 14:30 | Hits : 13 | MY

Saban mudah untuk menceroboh sempadan Malaysia Dari darat lautan dan udara anggota keselamatan negara sentiasa bersedia Saban tahun ribuan yang cuba menceroboh namun ribuan juga yang ditangkap IKuti laporan siri kedua Operasi National Task Force N...

no imageTak Jaga Hati Member, Keldai Ini Gelakkan Anjing Kena Renjatan
Sun, 09 May 2021 05:31 | Hits : 14 | MY

Barubaru ini tular sebuah video yang memaparkan satu kejadian di sebuah ladang Kejadian itu membabitkan dua ekor anjing serta seekor keldai meraih perhatian ramai daripada warganet Menerusi video itu memaparkan dua orang pemilik termasuk tukang rakam dua ekor anjing seekor kuda serta dua ekor keldai Semuanya tampak kelihatan normal apabila pemilik anjing berkenaan mendekati pagar 8230...

no imageBelajar kata 'tidak' kepada majikan, ahli keluarga dan rakan sebelum terlambat
Sun, 09 May 2021 21:30 | Hits : 9 | MY

SINGAPURA Aturan kerja dari rumah dan mesyuarat maya yang menjadi perkara biasa semasa pandemik COVID19 mengaburkan garis batasan antara kehidupan profesional dengan peribadi Semakin ramai rakyat Singapura melaporkan fenomena burnout di mana berlak...

no imageTerkej0t Suami Lepas Tahu Perangai Sebenar Isteri Sebab Bunyi Aneh Ini. Rupa Paras Isteri Yang Ala-a
Sun, 09 May 2021 14:01 | Hits : 13 | MY

Bila baca tajuk story aku ni korang jangan lah jump to the conclusion terus okSebelum kau orang nak komen negatif ke positif ke meh dengar aku citer dulu Macam niAku ni kahwin dengan seorang perempuan yang sangat cantik Lawa sangat bini akuSebagai suami mesti la aku bangga ada bini lawaLawa dia bukan lawa biasa tapi lawa dia persis Korea beb Before nikah bini aku ni ramai sangat la pe...

no imageSerangan Palestin | Tindakan Israel kini di tahap terburuk - Tun M
Sun, 09 May 2021 11:00 | Hits : 12 | MY

Dunia hanya melihat tanpa sebarang tindakan terhadap tentera rejim zionis yang terus melakukan serangan terhadap umat Islam di Palestin Bekas Perdana Menteri Tun Dr Mahathir Mohamad berkata ia merupakan peringkat terburuk yang dilakukan pihak Israel un...

no imagePerodua perkenalkan Aruz 2021 Beberapa ciri ditambah, harga tidak berubah
Sun, 09 May 2021 10:01 | Hits : 10 | MY

Perodua memperkenalkan Aruz versi 2021 yang diperbaharui dengan mengekalkan harga semasa iaitu RM68526 untuk varian X dan RM73226 untuk varian AV harga atas jalan tanpa insurans di Semenanjung Malaysia Keduadua varian kini dilengkapi dengan pemijak sisi serta penguncian pintu automatik apabila kelajuan melebihi 20 kmj pintu akan dibuka secara automatik sekiranya berlaku perlanggaran War...

no image#Hiburan: Kongsi Rezeki, Vivy Yusof Belikan Mainan Dan Belanja Makan Buat Anak-Anak Yatim
Sun, 09 May 2021 14:30 | Hits : 8 | MY

Bulan Ramadan yang menghampiri penghujungnya tidak lamai sahaja lagi pastinya ramai yang berlumbalumba mengumpul pahala dengan ibadahibadah sunat dan bersedekahTidak melepaskan peluang usawahan wanita dan pengasas Fashion Valet Datin Vivy Yusof khaba...

no imageZizan Razak puji vokal Aliff Syukri setaraf penyanyi Barat
Sun, 09 May 2021 17:31 | Hits : 10 | MY

Usahawan kosmetik yang kini bergelar penyanyi Datuk Seri Aliff Syukri meluahkan rasa syukur dan teruja apabila rayanya berjudul Lala Raya kini trending nombor satu di dan mencecah 1 juta tontonan di YouTubeAliff berkata meskipun dia perlu bersaing dengan beberapa penyanyi hebat lain dia tidak menyangka lagunya itu mendapat sambutan luar biasa daripada pendengarBerkongsika n kejayaannya itu di ...

no imageUber And Arrival To Develop Electric Car Specifically For E-Hailing Industry
Sun, 09 May 2021 03:01 | Hits : 34 | MY

Ehailing pioneer Uber will be partnering with UK electric vehicle EV company Arrival to develop an affordable electric car specifically made for ehailing drivers The new vehicle is expected to enter production in the third quarter of 2023 Q3 2023 Arrival said it would be involving Uber drivers in the design process over the coming months to ensure the vehicle meets the needs of working dri...

no image[VIDEO] Badan dia kena lock, tak boleh makan dan minum Tajul ded4h abang kena s4ntau sejak jadi
Sun, 09 May 2021 04:00 | Hits : 11 | MY

PENYANYITajul Ariff berkongsi perkembangan terkini keadaan kesihatan abangnya iaitu Khalis yang kini mend3rita peny4kit miisteri atau terkena ilmu hitam Menurut Tajul dia dan keluarga sudah melakukan pelbagai ikhtiar untuk mengubati penyakit itu na...



Website Online Counter