[video] Restoran Terkenal Didakwa Hidang Mi Kari Daging Babi Diserbu


[video] Restoran Terkenal Didakwa Hidang Mi Kari Daging Babi Diserbu

Sat, 14 Nov 2020 | By ohsemput | 93 Hits

Kementerian Perdagangan Dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna KPDNHEP Selangor memeriksa dan merampas bahan mentah berupa daging ayam di sebuah restoran terkenal di Subang Jaya semalam susulan tular sebuah video mendakwa mi kari yang dijual premis >>READ MORE



ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imageSenang Rupanya Masak Daging Merah Thai Yang Sedap Tanpa Guna Sos Labu
Sat, 05 Dec 2020 03:31 | Hits : 4 | MY

Nak masak Daging Merah Thai ni rupanya mudah je kalau tahu caracaranya Menu ni sememangnya popular di kalangan orang Malaysia Kalau ke kedai makan hidangan ni lah antara yang akan dipesan Bagi anda yang terasa nak makan Daging Merah Thai yang enak saudari Farahziana Jarahim ada kongsikan caracaranya Istimewa resipi ni beliau tidak menggunakan Sos Labu yang biasa digunakan dalam masakan T...

no image'Baru faham kenapa orang Bangladesh mati tak nak daging beku' - 1,500 tan daging beku haram jadi ha
Sat, 05 Dec 2020 03:30 | Hits : 4 | MY

Kes kes penyeludupan yang berlaku di dalam negara bukanlah isu baru yang dibongkarkan Kerana kepentingan wang ringgit mereka sanggup melakukan apa sahaja walaupun perkara tersebut bercanggah dengan undangundang dan agamaSeperti perkongsian pemuda ini kes pembongkaran penyeludupan daging ini sudah pasti mengejutkan ramai pihak Dikatakan sehingga RM30 juta daging seludup yang tidak disembelih...

no image(Video) Nia Ramadhani ketakutan apabila bapa mertua minta kopi, tak tahu berapa sukatan gula
Sat, 05 Dec 2020 03:30 | Hits : 4 | MY

Nia Ramadhani antara selebriti yang kerap menarik perhatian netizen Bukan kerana paras rupa mahukan kelangsingan badannya sahaja tetapi dengan kelakuankelakuannya yang membuatkan netizen tampil membawangnbspDalam tahun 2020 ini sahaja Nia pernah mengemparkan netizen apabila dia dikatakan tidak pandai memecahkan dan memasak telur dan kali pertama dia berbuat demikian mendapat pujian dari ...

no image[VIDEO] Walau Hujan Lebat Redah Hantar Order, Rider Menggigil Kesejukan Atas Motor
Fri, 04 Dec 2020 14:30 | Hits : 9 | MY

Bukan mudah bekerja sebagai seorang penghantar makanan kerana sentiasa terdedah dengan pelbagai risiko Di antaranya termasuklah dengan keadaan cuaca yang tidak menentu dan keselamatan mereka di jalan raya Seperti perkongsian seorang gadis yang di...

no image[VIDEO] Demi kuasa, PAS akan lakukan apa saja, kata penganalisis
Fri, 04 Dec 2020 14:30 | Hits : 10 | MY

embedded content V...

no imageVideo: lstri Kantoi cvrang dgn IeIaki lain dlm biIik hoteI, Suami Bawa Anak Brsama utk Tengok Kelaku
Fri, 04 Dec 2020 11:01 | Hits : 13 | MY

MALAYSIA Beberapa hari lepas telah tular sebuah video memperlihatkan sepasang keka sih kntoi di dalam bilik Hotel Video tersebut telah mngndang pelbagai reaksi daripada wargamaya Ratarata sepakat menghiina prngai Isteri yang langsung tidak ada perasaa...

no image[VIDEO] Dua Beradik Ini Sanggup Tidur Dalam Banjir, Demi Selamatkan 32 Kucing. Respect!
Fri, 04 Dec 2020 06:31 | Hits : 10 | MY

Sementara itu Azmi berkata rumah mereka dinaiki air kirakira satu meter susulan hujan lebat berterusan sejak petang semalam Menurutnya sebaik pulang dari pasar raya beliau mendapati air sudah mencurah masuk ke dalam rumah 8220Bila sampai di rumah ada beberapa ekor kucing berada di dalam air Mujurlah saya sempat selamatkan bimbang juga kalau ada yang lemas 8220Bermula jam 10 ma...

no imageKartel daging haram: Ini penipuan perniagaan golongan tamak
Fri, 04 Dec 2020 04:01 | Hits : 7 | MY

BANGI 17 Rabiualkhir 1442H Khamis Tindakan tegas perlu disegerakan terhadap kartel yang menyeludup daging sejuk beku dengan memalsukan dokumen serta logo halal untuk pasaran di negara ini Naib Presiden Ikatan Muslimin Malaysia ISMA Prof Dr Zainur...

no image(Video) Wanita maut, 4 lagi cedera dirempuh kereta dipandu laju di persimpangan
Fri, 04 Dec 2020 03:30 | Hits : 11 | MY

Padah memandu melebihi had laju sebuah kereta terbabit dalam kemalangan dengan kenderaan lain di persimpangan jalan di Parit Setongkat Jalan Salleh Muar JohornbspKetua Polis Daerah Muar Asisten Komisioner Zaharudin Rasip berkata kejadian yang berlaku pada jam 207 pagi itu seorang wanita maut manakala suami dan anaknya mengalami kecederaan parah akibat dirempuh kereta yang dipandu denga...

no image(Video) 'Tekanan jiwa melanda hatiku, susah nak keluar KWSP-ku' - Lagu coverosak Azman kini trending
Fri, 04 Dec 2020 03:30 | Hits : 11 | MY

Tidak dinafikan sejak pandemik Covid19 ramai yang terkesan terutamanya golongan B40 M40 dan T40 Ada yang hilang pekerjaan terpaksa direhatkan sementara dan sekali gus hilang punca pendapatan menyebabkan mereka terpaksa mencari jalan lain untuk menyara kehidupanAda suara yang meminta pihak kerajaan membenarkan pencarum Kumpulan Wang Simpanan Pekerja KWSP mengeluarkan wang simpanan dari Ak...


Senarai Hotel Wajib Dikunjungi Cuti Sekolah
Fri, 04 Dec 2020 03:30 | Hits : 262 | MY


Website Online Counter