Tak Wajar Guna Sumbangan Saudi Untuk Beli Jam Tangan Mewah - Anifah


Tak wajar guna sumbangan Saudi untuk beli jam tangan mewah - Anifah

Thu, 13 Feb 2020 | By malaysiakini | 58 Hits

Beliau berkata demikian ketika ditanya berkaitan pembelian jam tangan Chanel AS130625 RM46633011 sebagai hadiah hari jadi Rosmah >>READ MORE



ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imageFacebook Memperkenalkan Portal TV Peranti Berkamera Untuk Televisyen, Membolehkan Panggilan Video
Thu, 19 Sep 2019 09:07 | Hits : 66 | MY

Facebook sebelum ini telah pun hadir dengan penawaran peranti tersendiri mereka dinamakan Portal dalam usaha memudahkan pengguna membuat panggilan video Terkini hari ini Facebook turut memperkenalkan kemaskini kepada keluarga Portal berkenaan Sebany...

no imageSumbangan Duit Raya Sempena Ramadan kepada Guru PASTI Kawasan Bakri
Fri, 24 May 2019 22:10 | Hits : 29 | MY

Sumbangan Duit Raya Sempena Ramadan kepada Guru PASTI Kawasan Bakri Bakri 18 Ramadan 1440H PASTI Kawasan Bakri telah menyempurnakan tugas murni menyampaikan sumbangan Ramadhan kepada semua guru PASTI seluruh Kawasan Bakri Yang Dipertua PAS Kawasan Bakri...

no imageTercekik tiub 30 cm selepas paksa diri muntah untuk kuruskan badan
Tue, 10 Dec 2019 01:01 | Hits : 36 | MY

Ada banyak cara untuk menurunkan berat badan seperti mengamalkan diet pemakanan yang sihat atau bersenam Tetapi ada yang lebih gemar mengambil jalan mudah kerana mahukan hasil yang segera sehingga menyebabkan kemudaratan pada dirinbspSeorang wanita berusia 22 tahun di China sanggup memasukan tiub plastik ke dalam perutnya agar dia muntah bagi tujuan menurunkan berat badannbspPerbuatan itu m...

no imageTOPENG MUKA, Antara Fesyen Untuk STAIL & SECURE Tak Kurang Juga Untuk COLLECTORS SERIES!
Thu, 02 Jul 2020 16:12 | Hits : 3 | MY

Sejak tersebarnya wabak Covid19 Disember tahun lalu banyak perkara telah mengubah kehidupan terutamanya dari segi ekonomi dan gaya hidup 18 Mac 2020 bermulalah fasa pertama Perintah Kawalan Pergerakkan di mana kita semua tidak ke manamana Dan ketik...

no imagePilihan Raya Kerajaan Tempatan: Agenda Dap Untuk Memerintah Kuala Lumpur?
Fri, 13 Dec 2019 20:16 | Hits : 14 | MY

oleh Dr KamarulTiada yang mengejutkan pun dalam resolusi Konvensyen DAP Kuala Lumpur pada 8 Disember 2019 yang menegaskan semula tuntutan untuk mengembalikan pilihan raya kerajaan tempatanIngat balik apa yang disebut oleh Setiausaha Agung DAP Lim Guan...

no imageAneka Kek Pound Untuk Santapan Minum Petang
Wed, 05 Dec 2018 03:03 | Hits : 89 | MY

Tak ada idea nak sediakan hidangan apa untuk minum petang bersama keluarga Boleh cuba 2 jenis kek pound inianakanak pun mesti suka Boleh juga hidangkan untuk tetamu yang hadirKEK POUND COKLATBAHANBAHAN1 13 cawan tepung kek tepung gandum pun boleh13 cawan serbuk koko1 2 sudu kecil serbuk penaik 14 sudu kecil garamnbsp23 cawan butter1 1 2 cawan gula kastor2 biji telor A1 sudu kec...

no imageJadi Pembangkang Berwibawa Antara Agenda Untuk UMNO Kembali Utuh
Thu, 27 Dec 2018 21:05 | Hits : 49 | MY

KLUANG 27 Dis amp8211 Bendahari UMNO Johor Datuk Md Jais Sarday berkata UMNO perlu memberikan tumpuan kepada tiga agenda penting bagi memastikan parti keramat ini mampu untuk kembali bangkit Jelas beliau tiga agenda utama itu adalah menunjukkan kepada...

no image15 cara pelabur newbie simpan banyak duit untuk beli rumah tahun ini (Siri Akhir)
Fri, 10 Jul 2020 21:02 | Hits : 38 | MY

Ada masalah nak simpan duit Hakikat ni korang kena belajar telan Selagi korang tak belajar kumpul duit selagi tu harapan korang nak beli rumah tipis Nak tak nak memang kena kumpul Sebab tu penting untuk orang muda bina tabiat ni seawal mungkin Nah...

no imageApple Menambah Sokongan Untuk Info Berkaitan 2018 FIFA Piala Dunia Pada Siri
Wed, 13 Jun 2018 16:02 | Hits : 62 | MY

Bagi para peminat bola sepak seluruh dunia semestinya salah satu acara yang dinantikan adalah 2018 FIFA Piala Dunia Selari dengannya sejumlah syarikat juga turut menambah sokongan informasi berkaitan acara yang diadakan 4 tahun sekali tersebut Tidak k...

no imageVideo Sah Tulen: Anwar-Azmin Wajar Bersara Politik
Fri, 19 Jul 2019 12:03 | Hits : 33 | MY

oleh Dr Asyraf Wajdi Dusukinbsp18 Julai 20191 Pergerakan Pemuda UMNO Malaysia memandang serius senario pertelingkahan kepimpinan tertinggi negara yang dilihat begitu rakus berebut jawatan Perdana Menteri sehingga sanggup membuka aib masingmasing mel...


Senarai Hotel Wajib Dikunjungi Cuti Sekolah
Fri, 19 Jul 2019 12:03 | Hits : 262 | MY